Va händer?

Under "måndags fikat" med mina älsklingar dök frågan upp, vad ska vi göra på Nyår?

Här är Nyår 2007 hos Robin. Riktigt kul var det faktiskt!





Emelie

SÖNDAG - PICCOJULE

SHUE! Det var lätt värt att inte jobba, stört trevligt här hos mormor och morfar. Det blev inte nykommligen i familjen som fick skämmas, jag kände att syrran skulle få lida lite ist. och de fick hon :D sa till honom att anna var lagd åt de andra hållet och han köpte det!!!! hahaha oj va anna skämdes. Mission accomplished ;)

höll på att bli uttråkad tills lina berätta att peter har friat och det är bröllop på g! Det kommer förmodligen äga rum i Paris! Ser fram emot möhippan, kan ställa upp å planera, de ska bli BUSIS på hööög nivå.

Ska vara social nu och vänta på att nästa ska beräta nåt kul!?!?

PUSSPUSS, EMELIE

Piccojule

JAG LYCKADES SLIPPA JOBBA, ett stort tack till Natalie :) :) :)

Nu kan jag delta på släktens traditionella minijulafton. Eftersom vi är finska så firar man sånt. Och det är stört mysigt. Extra kul ska de bli för maddes kärlek ska med och träffa släkten för första ggn. HAHA, hon ska få skämmas ;)

Nu kan jag också hitta på nåt kul ikväll om jag skulle känna för det. Annars blir det myskväll med madde och tindra <3 (inte för att det inte är kul, men syftar på någonting mer festligt haha)

Nu har jag även lyckats övertala Anna om att följa med mig till stan. Hon nappade på en chailatte for free. Jag är bra på att kompromissa asså. Ska blandannat köpa ett nytt puder som jag blev av med igår+mina cigg. Jävla tjuvar.

EMELAJ

du kan va pussy

Tjena hej, kul.

Gårdagen var stressig som fan, det gick iaf hur bra som helst för HandySoap på mässan, riktigt kul!! Försäljningen var på topp och nya kontakter skapades. MYCKET BRA soaaaaaps.

Jobbandet gick bra, det var fan kul att jobba igår. Plus att mina bög gäster och stamkunder var så trevliga och gjorde mina arbetstimmar ;) älskar dom!

Tudeens fest var mycket lyckad och det var jävligt kul faktiskt! Förutom vissa störda incidenter.. Jag måste faktiskt berätta om en av dem. Jag blev för första gången i mitt liv kallad fitta av en kille. Och inte bara en gång med normal samtalston utan det var FITTA,FITTA skrikandes ien fruktansvärt hög decibel gång på gång. Jag kände mig inte helt tillfreds med denna händelse haha, var en ny upplevelse för mig som jag hoppas slippa i framtiden.

Men som sagt, i övrigt var det trevligt, och ännu trevligare blev det sen :) hihi


Jobbar stenhårt på att få bort min jobbtid för morgondagen! 12.30-20.30. !?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!!?


E ;)

in yaaaa face



Och vad kan detta vara då?! MIN KISS-BILJETT som låg på sängen när jag kom hem i natt, mycket bra:)
tack tack tack min fina mamma!

Emelie

CRAZY, CRAZY, CRAZY NIGHT(s)

Imorgon är det freeeeedag(no shit..)

Har en hel jävla del som ska hinna medd! jobb, skola, mässa, fträna stan, fika tuddans fest osv.
När jag dör antar jag att det kommer vara i stress!

JAG VILL AV HELA MITT HJÄRTA GÅ PÅ KISS KONSTERTEN I SOMMAR!!!!!! älskade lil-erik ska göra allt i sin makt att fixa det har han lovat. Lyckas han blir det fan blommor, choklad, kyssar och smek.. :S oj, där gick det över styr och Nej de där sista SKER inte, men det vore guld värt asså, skulle vara världens tacksammaste. Håller verkligen tummarna :)


Baby och jag i lördags hos sara, bild från Minna.

Emelie


HANDYSNYGGASOAP













to be with you

Bion var grym och det var jätte mysigt med Malin och Hannah :) mötte anna och alex på vägen hem och frågade om de ville ha naturis, och alex sken upp och kom för att smaka, så hon får påsen och ska öppna och den är tom. Hahahah surisar dom blev!!! Jag är alltid lika snäll.

Fruktansvärt skön dag idag (projektveckor är bra grejer asså), börjar med att vi står och övar på scenen med mick och grejer inför den 9 december, då vi ska ha lokalajulmässan i sjödal. Och tala inför typ 400 pers(?) Btw, kom och handla hos oss då på HandySoap. (Reklam, satisfied VD?)

Hur som helst, en av personalchefens, som jag är, uppgifter denna vecka är att finna en aktivitet med företaget. Och då drog vi och käka lunch på Kolgrillen här i huddinge, det var jätte trevligt men spårade lite och slutade med att vi satt och körde "Jag har aldrig". Fan vad jag gillar mitt företag, är stört kul. Jävla blattar asså ;)
Hann även med lite shopping och omklackning av skor.

Dagens...

grej:
Ivan på scen
tjej: er, ni vet vilka ni är <3  
hej: går till tobbe(mentalt) som jag tappat bort?!
nej: när ann-sofie typ skällde ut mig
dig: saknar jag.. eller inte? eller.. 
säg: "din mamma cevdet"
yey: snart helg för fAN
okej: mina köp, mest nushibollen haha läs mirre
längtan(slut på rimes): trippen till Ullared!!!!

(Emelie) (ser att de är fett med paranterser)


sitter och väntar modigt på sparken

Skickade precis in min rollrapport! så skönt att ha skiten gjord. ca 2 h innan deadline. Duktigt.

Imorgon vankas det träning och bio, some nushitime ;)

NEW MOON. Mycket bra grejer... hoppas jag iaf(!)

Skolan knullar mig.

Jag är förövrigt väldigt TPL.

E.

<3


THEHANGOVER

Jag är fruktansvärt bakis. Detta var då inte planerat. Men har man varit nykter i 3 veckor och sen går ALL IN så får man nog skylla sig själv.

Jag ber om ursäkt ännu en gång:$ <3

Ett stort tack ska alla underbara förstående älsklings gullungar ha iaf. Ni vet vilka ni är :) och rebecca baby, du är för bra för att vara sann alltså, ärligt. fan vad jag älskar dig, du är bäst!!!! Och det är hit där jag befinner mig nu som jag skickades i väg i natt i taxin. Till my love. Ska fan gå och pussa på henne när hon ligger så mysig i sängen.

Efter det blir det rushen till bussen som bär av till annas nya jobb :D CHOIX på kungsholmsgatan. En salladsbar är det förövrigt och mitt sällskap blir Shanahan. Mycket trevligt

Bilder från hemma hos mig slängs upp senare! ;)
PUSSIS Emelie


ANNA GÄSTBLOGGAR

Anna närvarande! Jag tror att jag har graterats upp på emelies "sämsta lista" eller så har hon lyckats bota min kroniska pms(som aldrig funnits).

Men vad kan egentligen inte botas med ben n jerry och det bästa avsnittet i O.C med min väldigt komplicerade syster.  idag har hon bestämt sig för att vara glad och då måste jag ju också vara glad annars räknas jag inte som en syster eller så hamnar jag helt enkelt på "sämst-listan" som jag gjorde för ett par dagar sedan. aldrig kul att hamna där...

en dag tillsammans med emelie är samma sak som en dag med tillsammans med en diktator. japp så är det!

och att bo med henne är inte lätt alls. om man överlever en morgon med henne innan hon har rökt är man UNIK!

 när jag ber henne sänka musiken (när jag är trött) måste jag alltid räkna med att jag kan få en  smäll på käften påköpet.

följer jag inte med henne ut på balkongen när hon ska röka hotar hon med att säga upp våran systerskap.

så där ja, de kändes skönt att  få lätta på hjärtat lite en sånhär mysig fredagkväll. 
men på nåt konstigt sätt älskar jag ändå henne!! mest av allt (efter min Ben n Jerry) :)

När vi köpt våra glassar, satt oss till rätta i soffan och äntligen börjat varva ner slänger ungjäveln emelie ur sig  "Din mörka choklad glass speglar din svarta själ och min ljusa vaniljglass mitt ljusa inre" och tro inte att de slutade där, sist men inte minst klämmer hon ur sig "Även fast vi är syskon är vi som dag och natt Anna. Och du är natten"

Ja, såna kommentarer får man ofta höra om man heter Anna Poyeh! Tack Emelie!
Men tro det eller ej, trots all förakt mot henne jag spottat ur mig i detta inlägg överväger de positiva sidorna. 
och ärligt talat skulle jag aldrig vilja byta ut min syster mot nån annan. vi vet vart vi har varandra, så vad mer finns det att säga. DU ÄR MIN SYSTER OCH JAG ÄLSKAR DIG!!!


resultatet av frågan: "kan du sänka musiken lite grann emelie?" = FLÄSKLÄPP!
/ ANNA POYEH


USE SOMEBODY

lyssnar jag för tillfället på när jag struttar omkring naken i min ensamhet här hemma. Nudist, javisst! höhö..

Luktar som en nyplockad syren och smakar smultron. Hade ett litet spa här idag igen. Och testade mitt spontana nyinköpta shampo,balsam och inpackning. Emma lurade på mig nåt ;) men verkar vara bra skit faktiskt. Det hette Aussie och hade nånslags kängru på flarran.

Väntar förövrigt fin besök av fröken Madeleine smedberg som ska förbi och utnyttja mig och mina tjusigakläder.

Senare ska jag låta h*rungen som kallar mig bitterfitta(visst har hon en poäng men det är ICKE väsentligt) klippa det jag har på huvudet för att i framtiden få kalla det hår(?)

Over n out, E.P

En sak till Mirre har så rätt i det hon säger, hon gör fan mina dagar. Har inte skrattat så här mycket som idag på hela veckan typ. Emma har deltagit hon med. Tack mina "harmoníska" älsklingar!!!!LOVE YOU.


m to the u to the double r to the a to the n, för alla iqbefriade: MURRAN

Tjo mother but also brotherfuckers :D
Jag är tillbaka, och fan med nöje! Lika mycket touretts som vanligt och livet knallar på. Emelie rapade precis i Emmas öra och jag känner lökdoften enda hit. Sug min så att säga.

Har inte så mycket att säga mer än att ännu en "händelserik" helg är på intåg, den lär vara fylld av härliga tillställningar. Vi får se vad min katt, min kära make och det unkna rummet har att erbjuda, sounds like a really nice party! Men jag kastar lite kärlek på min make som jag inte har varit alltför trevlig mot på sistone, han är ju trotts allt en del av mig. SAJK, palla dikta! (Men det stämmer ju)

NOG OM DUBBELMORAL. Idag har varit en förjävla nice dag, vaknar upp, huvudet dunkar och klockan står på ta-livet-av-dig-det-är-inte-värt-att-leva. Sen ringde min nalle och emmaslemhinna var på tråden, min värld blev genast mer harmonisk. Sen gled man till lektionjäveln och möttes av Emelie och alla de andra härliga tjejerna. Emelie hade dresscoden nice, men ansiktsuttrycket bitterfitta. Jag drog några väl inövade skämt och efter mycket slit klämde man fram ett litet leende på bitterfittan, man kan kort säga att jag är en jävel på att göra hennes dag :)

Någon dåre bakom mig sitter och skriker som ett mongo att jag ska skriva att denne är bäst, vettefan vad jag tycker om det.. Över till annat. Fick även höra ett fett kefft skämt av samma person, ville hänga mig själv.

Och vad fan har jag mer att erbjuda? mer än kärlek, energi, livsglädje, ett stort leende på alla andras läppar, en förgylld vardag, min förjävliga humor, mina mysiga smeknamn på folk, mitt heta temprament, synen på min något övergödda kropp, min härliga kämparglädje, mitt härliga skratt.. Ja, jag vet inte, vad gör man liksom?

Nej, jag brukar vanligtvis skratta åt alla som bloggar och nu sitter man här själv, har fan inte tid.

I'm OUT!
/MURRAN



Goodbye my lover, goodbye my friend

Hej (då)
Jag hoppar nu. Adjöss!
Jag drar med mig emma i djupet.

*Är så arg, arg och arg samt lite besviken

Tack för oss

Emma, emelie, miranda (tillägg by kvinnan, myten, legenden, Miranda! Jag är fan inte deppmode och hör sen)


Ne

När man talar om trollen. B2 kom förbi med massa olika färgkartor och det lutar åt choklad, grädde/ strand. Kommer nog bli riktigt fint faktiskt. Däremot kan jag och Anna fram till att vi vill ha samma färger och inredning i våra rum vilket var mindre kul(!!!!!!!!!!!) Men den första positiva kommentaren jag öppnat min stängda käft och sa "våra rum kommer ändå se olika ut eftersom att detaljerna vi vill ha kommer bli olika med tanke på våra olika personligheter". Mycket bra sagt av mig som den kloka kvinna jag är.

Påtal om Anna är hon inte längre den person hon var för sisådär några månader sen. Saknar henne, den tjejen som var den bästa, roligaste mest stöttande i mitt liv typ. Moriiiiiii :(


Tror att hon har fått sjukdomen: tillfällig personlighetsförändring och kronisk pms. Ska nog se till att hon blir frisk. Lutar åt myskväll med henne imorgon och då jävlar ska hon få smaka på medicin a la bigsis Emelie.

Nu ska jag sova bort mitt icke pluggande, min pms och så vidare.

Nightie hoes and broes.

Emelie!


Holding me kissing me baby

Shue! Läget gott folk?
Här är det inte bra iaf.
Biverkningar: ont i armen, ont i ryggen, till och från huvudvärk, frysningar, m.m
PMS, och trött..

Måste börja plugga nu också, har ignorerat helvetet hela vekcan :( Vill gå och lägga mig nu nu nu. Men icke.


Bjuder på en ful, bakis puss. pusspuss. pussinusspuss

Väntar och väntar på Mr målare som ska hem till oss och fixa fint i mitt rum och allt.
 Funderar på typ beige- vita väggar med kanske en vinröd fond vägg.. eller en brun? Jaja, väntar iaf på att han ska få arslet ur vagnen(säger man så?) och komma till skott- vi har liksom pratat om detta sen innan sommarn typ!? MYCKET SNACK OCH LITEN VERKSTAD.

Nej fan, jag är en pmsbitch, är på förjävla dåligt humör. Dags att säga hej då till tangentern och gå och röka en fet eller nåt. Hej hej med er er.
E.


MELL OCH SLEM































Här har vi de så kallade mell och slem (eller så kallade mell och slem av endast varandra, internt skulle jag vilja kalla det). Två härliga tjejer hur som helst som har det väldigt(läs:VÄLDIGT) kul tillsammans, kan prata med varandra och som finns där. keep the good work up! tror beskrivningen räcker kort och gott. resten vet du och jag nushi.

Jag älskar dig
E.


Min ängel


love u, E

(:

Har sjukt ont i sprutarmen, vak´na mitt i natten och trodde jag hade blivit förlamad i handen den gick inte att röra. bajsläskigtg.

Har precis kommit hem med baby till baby från ett fyra timmars långt nationellt svenska prov. Skrev om en analys av två kärleksbilder. det var kul faktiskt :)
Slutet av analysen löd: " Jag tror på kärleken och kärlekens språk. Det är abstrakt och odefinierbart. Men du lär dig när den rätta dyker upp."

Jag och baby ligger i hennes rund säng och kollar på film. Jag fick välja :D ( annars hade det blivit action som vanligt å de va ja inte sugen på) så de blev Helens små underverk. Den värkar vara förjävla tråkig. Men ska inte gnälla, får stå ut.. De är däröfr ja skriver här.. verkar fett upptagen ;)

AJAJ. armvärk. Bye u guys.
EMELIE

Hej å hå


Adjöss mina vänner nu går jag till (havs) sängs.

slemelie

Ups and downs

BÄSTA
- Emma breidenståhl <3

- Rebecca Fortes (extra mamma) :)

- Hon som vaccinerade mig
- Mitt tröstshoppande
- Ärlighet
- "Meet me halfway"(musik iövrigt)
- Helger

SÄMSTA
- Allt(?)
- Dessa tidiga mornar
- Anna poyeh :(
- Vädret
- Skolan- nationella, loggbok m.m
- Att vaccinera sig
- Trötthet och sömnlöshet
- Att inte(kunna) träna
- Att jag röker och har rökastma
- PMS

E.

 


shululululululu

Morning fuckers!
Har sovit gott, drömde att jag nuppa hela natten. Bra skit..

Gick upp 7 imorse istället för 10. Var färg-form-stil modell åt emma.
Där var det malin som fick mig det ska hon vara glad för. Jag var djup, varm och mjuk.
Och nushis betyg?!

(TRUMVIRVELL)

MVG SÅKLART ;)

Snart är det dags för svinet-sprutan. Är fitt nervös :( sist jag skulle sticka mig i fingret hos läkarn började jag gråta och fick typ panik ångest. Och nu är det liksom en FET SPRUTA. Shiiiit. kommer svimma eller nåt.
Men baby ska iaf hålla min hand <3

Wish me luck!
Emelie


Meet Me Halfway

Har det uuuunderbart här hemma, är för en gångs skull själv! Lite kvalitets tid med mig :)
Borde verkligen plugga eftersom att vi har så jävla mycket i skolan nu.
Men det vore inte snällt mot mig, när jag äntligen inte går på kokain, är jag värd lite neråt.

Så vad fan gör jag?
-Jo jag har precis tagit en lång varm skön dusch,
-jag sitter med en ansiktsmask i fejjan (ska nog gå in helhjärtat och lägga gurka på ögonlocken),
-dunkar ofantligt hög musik,
-ska måla nagellack och sånt pill
-dricker oboooy

PUSS E.


Blossa

Eftermaten ciggen med Baby:

Tant: "Har ni så mycket pengar att ni kan röka upp dem?"
Vi: "Ja!"
Tant: "Ni skulle svarat: Ja det är det ända sättet att se röken av dem!"

E.


Knaskalas

ÄNTLIGEN HEMMA. Den här dagen vägrade ta slut.

Jobbade i 9 timmar och under dom timmarna hann det hända en hel jävla del.

Fastnade i hissen. När jag äntligen fått rast och ska ner till personal rummet och äta lunch så kommer Omar ut från hissen och säger att den lät konstigt och att vi skulle gå ner en kilometers lång spiral trappa istället för hissen. Men sen bad han mig och farouk att vänta med hissen så vi tog den ändå, så vi väntar och sen åker vi halvvägs när det plötsligt säger PANG. Och då var vi fast, ooooooooj vilka klaoustrofobiska känslor som kom fram. Stod helt jävla panikslagen med tårar i ögonen. Och stod. Och stod. Ingen mottagning på mobilen och jouren man ringer till klickade oss hur många ggr som helst. Som tur är kom underbara räddaren i nöden Krisstoffer hör oss springer ner och öppnar hela hiss dörren och så fick vi åla oss ut genom det minsta tänkbara hål - Tur att man inte är fet. Där togs man emot av 2 stora män, trygghetskänslorna var 10/10!!!!

Kasta pengar på Kenny Starfighter.
När jag äntligen kommit ur hissjäveln så ska jag ta över Malins bord så gör jag det. Jag ger dem deras mat. Sedan när jag fått pengar av ett annat bord ska jag då gå till kassan och fixa, men på vägen dit flyger pengarna ut på mannen jag just serverat mat. Han tittar upp och jag ser då att det är komikern Johan Rheborg.
Himla härlig kille det där ;) extra plus i kanten att han ger bra dricks.

Pizzade ner Omar. Skulle gå ut och servera ett bord deras pizzor, men OJ då tappar jag skiten på min kollega Omar. Kul.. (är inte ironisk) 


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


ÄNTLIGEN HEMMA. Den här dagen är snart slut.

Emelie


RANDOM PIC´S














Baby - baby

                      

Shuuuuee! vi har precis varit i skäris och nu chillar vi hos familjen Fortes :D ikväll är det ingen hem före fem, höhö (beccas inställning) emelie jobbar imorgon och söndag.. SUG KUK. Vi seeees i dimman snyggingar ;)

Nu ska vi ta en cigg och höööööja musiken.

Update på kvällens bilder kommer imorgon!

PUSS PUSS LOVE E OCH B

uff uff uff

Idag hade vi lottning i klassen, fyra personer drogs.. Jag blev en av dem. Så vi ska sova på något hotell i nacka med andra uf elever.. haha får se hur de går ;) Jag, jenny, bobo, stefan drar iaaaaf.


EMELIE

Mr Brightside

Hej hej hej!
Shoppat med mor och lunchat på primo, något bättre än en mattelektion.

Imorgon är det äntligen FREDAG!
den börjar med shopping, sen tjejmiddag, M.M ;) ;)


Prom Queen - Lil Wayne

E


oldschool

kolla runt bland mina bilder och hitta en gammal bild från skolavslutningen i ettan på mig och baby, så cute!



love becks

Emelie Rosanna Elisabeth Poyeh



    


OM vi är systrar

                       

Poet.

En kedja om min hals,
håller mig kopplad,
fäst vid dig.
Ett enkelt halsband i silver,
det enda du lämnat kvar,
bortsett från minnena,
lyckan, kärleken och saknaden.

Och med en lätt beröring,
silver mot min hud,
kallar jag på din själ.

Av: Mark Wolf
E.


Zzzzz..

                              

                                                             GOD NATT! Pusssssssss, E

YEYEYE!

ANDRÈ, DU ÄR SÅ EPIC!

blev de rätt nu? ..

E.


dagens sanning

Att festa och kröka är överskattat.
Önskar att jag menade det där, men det gör jag tyvärr inte

Däremot måste jag säga att

ALKOHOLFRIA HELGER ÄR UNDERSKATTAT!

Har haft en himla trevlig helg. Ska inte gå in på detaljer :)

Nu ska jag hälsa på Nushi på jobbet och handla lite med syrran, därefter bär det av
till mormor och morfar där vi ska fira farsdag med släkten, loveliiiiiiii !

Over n out. / E


Nushi <3 Nushi - gotland 07, klassresan med 9A


-

                                    

HAPPY-HANDYSOAP

                                                                  HANDYSOAP!
                                        (Dessa fula bilder ska in i affärsplanen)




Produktchef, Miranda Edholm - Personalansvarig, Emelie Poyeh

BTW! VI VAAAAAAAAAAAANN FICK JAG REDA PÅ NU!!!!!!!! ARENAHUDDINGE, 6000 kr. VI, HELA KLASSEN, HELA SJÖDAL ÄR BÄST, <3 LOVELY HANDYSOAP!

Detta gjorde min daaaaaaag ;)

PUSS PUSS, KÄRLEK EMELIE


:@

KUK MORGON. är så balletrott. har liksom sovit ut hela veckan, vaknat när jag varit utsövd(12 timmar) tills i jävla dag. sitter i skolan och allt suuuuuuuuuuger. och igår kunde jag inte somna heller, låg säkert 3 timmar och lyssnade på fularegnet, min grannesmusik, och annas fjortissnack med alla hennes vänner i telen. Är det natt ska man hålla KÄFT.

Idag ska iaf jag och Shanahan hälsa på anna och olivias prao, någon salladsbar på kungsholmen.

Tack och hej, för mig, E

satisfied?

Nu har folk tjatat sönder på att jag aldrig skriver, speciellt baby och i admit my cause. Men jag ska försöka bättra mig, men ikväll hinner jag inte tyvärr, ska till min älskade papi. Sleep tight


Papi & Taylor 

Love Becks

Cooozzzy

Måste bara Feed-backa mirre! du är unik och jag älskar dig!

Nu sitter jag hos Maddiiiish! Mitt andra hem... bästaste:)
Hon är fan den starkaste människan jag känner tror jag.
Ni andra horungar som inte gillar det, kan TAGGA!
Cause you wont get us.

<3 E.


en förbannad jävla gästbloggning är vad det här är!

Tjena, murran här! Allt bra med er eller? Fattar inte varför jag frågar när det inte rör mig i ryggen. 

Kan inte ens prata utan att svära, så texten ser ut som ett tourettsanfall, bara att vänja sig.
              
Ja, kan ju börja med att berätta om helgen......... neeej, fanns som sagt inte mycket att säga om den.. Kan istället berätta för er om dagen. Jag vaknar upp med en förjävla huvudvärk, trodde jag var på ravefest men det var hjärncellerna som svängde sina fula lurviga. Jag går upp tidigare än solen, vilket förövrigt suger hårig *** (titta, även jag kan sansa mig :D). När jag ändå vaknade på ett strålande humör fortsatte jag tågresan med samma glada solskens leende. Gick åt helvete redan där när det sätter sig en kopia av Magnus uggla bredvid mig. Ja, för alla som känner mig vet ni redan att om någon ens liknar eller nynnar på magnus ugglas GROTESKA sånger, förtjänar denne ett nackskott. Men vad gör man, man kan ju inte avreagera sig på denne stackars pojke med hår som ser ut som garnnystan, så jag höll mig.. :( 

(Ville passa på att säga att NEJ, jag har inte kronisk PMS, jag har humörsvängningar och attitydsproblem. Donken och sköna människor är det enda som kan få mig någorlunda trevlig.)

Dagen fortsatte fan relativt bra, skolan var lika tråkig som vanligt, maten osade ***** ända ut i korridoren och man kände sig hemma. 

(Det är vid det här laget någon borde säga: I DONT GIVE A FUCK, berätta något intressant)

så jag säger nog om mig, det blir lätt att man babblar på om sig själv när man har sina 15 sekunder i rampljuset. 


Tänkte berätta lite om Emelies och min tid. Jag träffade den här underbara individen i början av fyran och vi fann varandra direkt. Hade ingen aning om att jag skulle sitta här 9 år senare och känna en sån otroligt samhörighet med denna vackra och betydelsefulla vän. Visst har vi även haft perioder (läs:my mistake) då man inte har stått varandra så nära, så har det fortfarande på något sätt kommit tillbaka, den här samhörigheten, och jag kan inte tacka gud mer än så (även fast jag inte ens tror på det där fanskapet). Jag vaknar alltid nu för tiden med ett leende på läpparna (jaja, blunda för idag) och känner att jag verkligen ser fram emot den där sköna morgonciggen med Emelie eftersom hon gör mig så fruktansvärt lycklig. Jag älskar dig!

sen tänkte jag även passa på att tacka Emelies familj eftersom jag vet att många av er läser Emelies blogg. Jag vill först och främst tacka för att ni alltid har ställt upp och alltid tagit emot mig med öppna armar. Jag vill även tacka för att ni har uppfostrat en så fin människa som Emelie är. Det märks verkligen att ni har gett henne mycket kärlek. Jag ser upp till er. Madde, jag är glad för din skull och du är en riktigt FUCK-ME måste jag säga. Det betyder ju inte bokstavligen att jag vill ligga med dig, men om tanken slår dig så kan du ju ringa ;) Nej men allvarligt, Tack så jätte mycket för att ni alltid har tagit emot mig med öppna armar, det värmer. 

Känns som att jag måste börja avrunda nu, man har ju ett liv också. (?)
Tack för mig, det här var ett rent jävla helvete att skriva men det var den fan värt. 
I'm out

/murran

 


MISS YOU, FAM. KROGSTAD



KRYSSNING 2006 (fan vad frisk, oskylldig och oförstörd jag var.) spola tillbaka tiden tack!  


KRYSSNING 2007(här är kryssningen där färjan-håkan och jag träffades. haha)

E.

Mormor är hemma, men jag vill bort.

Lilla mormor är tillbaka från finland hos gammelmormor(mormors mamma)
Där hälsade jag, kenneth, anneli, tobbe och anna på för nåra år sen.

 
Där sitter sötisen som är 93 år gammal. (Turken till vänster kan ligga gärna DÖ)

Här äter vi på restaurang. All eyes on my food?!

Mys i gammel mormors lilla lägenhet

Kenneth och söta lilla kussen

Här står vi(killen som spänner sina "muskler") och beundrar oss själva(?) på vårt hotell rum

JAG VILL BORT FRÅN SVERIGE, STOCKHOLM, HUDDINGE, SEGELTORP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E.

Foxy fox

Stog precis nyss ute på ballkongen och tog en cigg, och vad ser jag ute på gården? en RÄV! ganska coolt ;) (det var ingen katt som man skulle kunna tro, toni å mamma bekräftade min syn.)

Beställde studentmössan idag med Malin och Emma. Billigt (NOT) 669 kr. Men de är ett måste.
Emelie smek 07a ska det stå.

Idag är det typ fjärde dagen i sträck som jag gråter. Deprission? Något är det iaf.

E.  

GÄSTBLOGGARE: SLEMMA BREIDENSTJÄRT

Tjenixen jag får äran att skriva i Emelies blogg, jag inte vad jag ska skriva så däröfr tänker jag skriva några låtar som jag förknippar med gamla tider..

1.
I'm horny
Can't you hear what I say
I'm so horny
And tonight I swear I'll be with you, baby everywhere
I will kiss you
and I'll touch you inside
I'm horny
baby, I'm horny...

2.
Oh, baby, baby, it's a wild world (white world)
It's hard to get by just upon a smile
Oh, baby, baby, it's a wild world (white world)
I'll always remember you like a child, girl...

3. (Till denna låt ska man ha en mördarblick..)
Mitt gränsland,som alla ser.
Tittar upp mot skyn och tårar faller ner
Fylld av ärr o sår
Sträck ut din hand å lyft mig härifrån
Mitt gränsland, där alla ber, ensam
pulsen faller ner, Kom och bär min bår
Sträck ut din hand och lyft mig härifrån...

4.
Stick från vår arena, stick från våran arena,
stick från vår arena, jävla pack!

Stå inte där och gapa, fy fan här luktar apa,
vad gör ni här på helig mark?
Åk hem till erat Skansen, medan ni än har chansen,
vi visar vägen med en spark...

5.
Trying to catch your heart is like trying to catch a star is like
Trying to catch your heart is like trying to catch a star is like
Trying to catch your heart is like trying to catch a star is like
Trying to catch your heart is like trying to catch a star..

Trying to catch your heart is like trying to catch a star is like
Trying to catch your heart is like trying to catch a star..

Trying to catch your heart is like trying to catch a star..

That must be what you are!

Waiting for a star to fall
And carry your heart into my arms
That's where you belong
In my arms baby, yeah...

6.Every breath you take and every move you make
Every bond you break, every step you take, I'll be watching you
Every single day and every word you say
Every game you play, every night you stay, I'll be watching you and you and you and yoooooooooooooou....


Sen finns det massor med mer låtar, men dem här ger minnen.. :)

Looove <3



Här har ni oss ;) Emma slemma och Emelie slemelie


????????

HAR NI BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD?

E.


Sista helgen på höstlovet

FREDAG

Skäris med systrarna.
Föra hos Malin med Becca.



     Sen var det Party hos Carrhoe



Därefter fortsatte kvällen på Metro

Sist men inte minst slutade kvällen hos en vän som jag sov hos.

LÖRDAG

Jobba från 11-19
Mamma, Toni, och Anna åt på Pizza hut hos mig, och gjorde min dag<3

Hem med inställningen att sova och ha en myskväll,
men blev övertalad att gå ut och festa eftersom att det är sista
festkvällen på lovet. Jag var inte svårövertalad..

"klä ut sig" till typ ingenting. Hämtad av Becca och Trevor



Maskerad fest hos Andre.

Omständigt vad som skulle ske sen, hoppade av bussen för att möta någon.
Någon var seg, så blev upp plockad av Wille och skjutsad till Erica,
Där det som fanns kvar av natten spenderades.

SÖNDAG

Vaknade upp i fruängen, hem och sedan direkt storhandling
med Madde, morfar, tindra, mamma och toni.

Hem till Madde därefter,
sedan komma försent till fika med Anna och Pappa, MYSIGT<3

Back to Lajn och hade det bäst.

Emelie


sickfuck

Morning! Har sovit minst 11 timmar,
tar allting jätte lugnt här hemma, går in helhjärtat i mitt försök till att bli frisk. 

MADE BY MIRANDA EDHOLM <3

Emelie

:'(


Jag mår verkligen inte bra, är sjuk och sjukt nere. Har halsont, feber?, trött i kroppen, hängig, och jätte frusen.
Blir garanterat ingen skola imorgon.

Har legat i soffan och vilat sen jag kom hem, mamma pysslar om mig.
Har fällt en-två tårar, multiplicerat med 1000!?

Ska duscha en het dusch, sätta på Maffiabröder, och sen sova.

Hoppas ni mår bättre.
Krya på mig / Emelie


Grymmaste mostern gästbloggar

Hej alla!

Nu är det Emelies bästa och grymmaste moster som skriver. Jag har fått den äran och är mycket tacksam.

Vi sitter här hemma i mitt place. Lajn har färgat mitt hår, vi har ätit middag, och nu skurar hon mitt golv för 30 spänn, haha!

Jag väntar på sällskap till kvällen, då får Lajni gå hem till sig :)
Tycker inte ni att det är dags för lilla Emelie att skaffa en boyfriend snart? Så behöver hon inte gå ut varje dag... Man blir ju ful, fet och dum av att dricka för ofta vet ni ;)
Men jag ska faktiskt jobba på det, ska kolla runt om någon känner någon liten snygging till henne. För han måste vara snygg, annars kommer hon tröttna på honom.

Roligare än man har som singel har man nog aldrig, men att vara kär är väl ändå snäppet bättre. Om ni undrar varför jag tjatar om det här är för att jag själv har träffat världens snyggaste kille och är såååå käääääär ♥




Visst är han snygg? ;)



Tack och hej för mig, har nog inget mer att säga!




En liten idolbild på mig också kan ni få


allting, ingenting



Hej på er! här sitter jag hos madde och dricker en underbar Pucko.

Inlägg om helgen kommer sen.. om jag orkar :)

E.P

RSS 2.0