2010/2011

Tack för detta år, nu in på ett nytt. Ingen aning om hur detta år kommer att bli, jag ska ju somsagt flytta så vet inte alls hur starten kommer att bli. Nervös, det är jag. Men jag ser samtidigt fram emot det.
2010 har inte varit något höjdarår, förutom alla mina resor jag gjort.
April- Turkiet med min bästa Becks.
Juni-Studenten, sen Palma med hela släkten.
Juni-September-säsongat i Kos.

Det var bland den bästa sommaren i mitt liv. Men resten av tiden har varit sisådär. Därför ser jag nu fram emot dig, 2011.

GOTT NYTT ÅR!!!


kort summering av 2010

Året har gått super snabbt som tiden verkligen!
Ska sammanfatta årstiderna.
VÅR: Jag var ett vrak, min vårbestod av alkohol helt seriöst, alla studentskivor! Ytterst lite pluggande, men lyckades ändå få bra betyg som jag faktiskt är nöjd med! Massa UF, HandySoap avslutades, hade ju ett sånt fint år med företaget. På helgerna jobbade jag på Pizza hut och lärde känna stråle och michelle, gläädje!
SOMMAR: TOG STUDENTEN och lämnade skol-livet bakom mig, en stor dag var det, med en massa tårar men samtidigt en otroligt lycklig dag. Jag jobbade hur mkt som helst på pizza hut under somaren tills ett samtal av mamma: Emelie, du har fått heltidsjobb på kamarina om du vill!? Åkte dit en dag och jobbet blev mitt. Jag jobbade dubbelt, först pizza hut och sen kamarina. Åkte till grekland i 2 veckor och livet var på topp! Sen när jag kom hem i augusti bodde jag i en lägenhet på söder i 1 månad och mådde bättre än någonsin. Som mamma sa till mig: Jag känner livet i dig!
Blev förälskad.
HÖST: Jobb,jobb,jobb. Kamarina för hela slanten. Tappade bort mig själv i allt jobb och kände verkligen hur livet förändrats sen jag gick ut gymnasiet. Blev lite ledsen över det. Kunde inte träffa mina vänner som jag ville men tackade gud för att mina kollegor på kamarina var sååå bra. Har nu verkligen lärt mig jobbet och får komplimanger över att det gick så fort! Åkte till Paris med Fortes.
VINTER: Åkte med elsa, lisa, hannah och becca till Sälen och hade en av de bättre helgerna på sjukt länge, så himla perfekt resa. Älskade morfar blev sjuk, MEN kommer att klara det.
Skilsmässor och graviditeter.
Här är vi nu. Fick en lägenhet i enskede gård, sekunden vi gått därifrån får jag en 2a på söder, på älskade götgatan! Tog den direkt. Har insett hur bortskämd man är när man bor hemma, nu är jag vuxen och har ansvar precis som vem som helst. Men är också stolt över mig själv över att jag faktiskt klarar detta. Och tackar min finaste syster som finns där för mig. Mami också!
Den bästa månaden 2010 var augusti - dvs. månaden på söder och veckorna innan i Grekland <3
/ Emelie

BT

Såja, nu har jag blivit glad igen, behövde lite systerkärlek!

puss




Snart nyår, snart nytt år. Jag längtar!

Orkaaa

Dagen innan nyårsafton. Jäääävlar va de ska va svårt att radera vissa människor. Återkommer när jag är på bättre humör. Är i segeltorp btw. Emelie

hello

Dagen innan nyår. Jag ska och är glad. Även fast en person påverkar mitt humör som en berg o dalbana. Hate it!
Ser iallafall mycket fram emot nyårsmiddagen, som jag tydligt påpekat nu i nästan varje b.inlägg. Dvs känns värt att påpekas.
Har endast 4a jobbdagar kvar!! Hur skönt.

Taggar iallafall för mig själv just nu.

Emma B, hoppas du övat på dansen. D har iaf jag ;)
puss M.


.

Du kväver mig långsamt


m.

22.45

Dagen har varit låång. Jobbade mellan 8.30-17.30 och hade arbete för tjaa, en halvtimme typ. En faktura och ett telefonsamtal senare var dagen stendöd. Fanns absolut ingenting att göra. Cp ställe som blockar allt ifrån face till bloggar. Stirrade vägg resten av dagen!!!!!

Fick iallafall en fin väska av mamma som avskedspresent för att jag ska åka. Det gjorde mig lite gladare. Finis mamma! <3
Har förövrigt betalt min första hyra!! Även fast jag inte flyttat in ännu... Vi delar första hyran eftersom ingen bor i lägenheten än så länge. Snart så.

Tänkte sova nu. Blir försent jämt. Pusspuss finisar, M.

älskar er mina vänner

Kom på mig själv idag medans jag pratade med Hanabanana i telen idag, JAG FLYTTAR NÄSTA VECKA!?
Hur sjukt är inte det, känns fortfarande som om det är långt tills dess. Men det är det ej.....hjälp

Måste hinna se mina finisar så mycket som möjligt nu innan, längtar galet till nyårsmiddagen.<3<3<3
BIG LOVE, M.


soft söndag efter jobbet!

Hej bloggen. Nu har du en blogg att läsa mirre! Sitter med mirre,andre,raman,melissa och sandra och kollar på animerat skit, därför ägnar jag mig åt detta istället.. Störd kväll igår. Säger fan som malin!!!!
Men jag valde att fortsätta min kväll, Imperiet med kära tobbe :Dkuuul som fan, såg david tainton, var kär i honom när jag var liten, fick ögonkontakt med honom och insåg att jag fortfarande var kär!
Är spyfärdig av chips och chokad. Nej hörrni nu ska jag äta lite chips och choklad och kolla på en skit film. STÖR EJ. PUSS EMELIE

26e december

Happ, det var den julen. En av dem bästa faktiskt! Älskar min familj/släkt. <3 Alla är snart här igen, denna dag varje år firar vi thanksgiving.
'Hur trevligt som helst igår hos Becks, synd bara hur det blev i stan senare. Alla är ju trots allt inte lika gamla.
Vakten langar en lagom kul mening: "Asså ni kommer komma in om typ en timme. Folk har stått här hur länge som helst."

Aja, tur att man mår bra idag så man kan gå till gymmet:)
Puss M.


Juldagen

Hade seriöst den bästa julen på en jävla massa år, det var stämning, dans med all bra musik, vi var glada och allt var på topp! Jag var förövrigt jultomte också... haha. Och ja, ikväll är det party igen, och då ska becca firas! Innan ska jag hem till söder och lämna av en massa saker, sen är jag back in segeltorp för att festa. Puss Emelie

GOD JUL

Nu åker familjen till tobbe, kenneth och annelie för ett jävla mig julfirande!

snart 00.00

Tog nåra cigg med mirre,sandra och andré, och anna såklart! Kom hem med huvudvärk för att jag skrattat för mycket. Nu kollar anna och jag på Sunes jul, EN RIKTIG KLASSIKER, kommer aldrig tröttna hur gammal jag än blir! Helt fantastiskt :) Imorgon bestämde vi under vårat cigg-möte oss för att åka pulka på gården utanför oss, ser fram emot de. Nej, hej med er, tillbaks till sune :D Puss emelie

dan före dopparedan

Hej era jäävlar! Jag är hemma i segeltorp, wtf? KL ÄR INTE ENS FUCKING 21!!! Jag stämplade ut från jobbet 19.19 vilket aldrig hänt under mitt hela halvår på kamarina, detta innebär inte ens 3 h jobb och det innebär i sin tur inge cash, MEN vem fan bryr sig!? Är på strålande humör och älskar allt och alla, framför allt mina fina arbetskollegor som jag kramade om sååå länge och bara älskade dem. Så fina :) Har precis käkat pizza med familjen, mätt och belåten. Nu har jag ledigt fram till söndag, himla trevligt det.
<3<3<3 love emelie
PS. HUR I HELVETE KAN DU HYLLA JUSTIN BIEBER, NUSHI? han är fruktansvärd.

23 december

haha vad hände med statistiken på bloggen, från 23 stadiga till 4 läsare...
Sitter iallafall i Upplands V idag igen, till kl 5. Känns bra dagen innan jul. Har faktiskt en del att fixa och ingen tid till att sitta här. Måste röjja runt i affärer efter jobb. Det sista inför imorgon- stress stress.

Längtar galet till 25 december. Självklart till imorgon också, men den 25e förra året blev en mycket galen kväll!! Någon som minns? haha
Ost och vin startar vi med hos Becks för att sen ta fram skumpan & höja volymen till max. Taggatagga! Runt 15 tjejer, kvällen kan inte börja bättre än med sina närmaste vänner. <3

Aja, back to work.

Måste även hylla Justin Biebers nya pray. Grym.

LOVE U, M

8 januari, nytt hem & ny stad

Hejhopp älskade friends!
Chillar med choklad i soffan och tittar på freddan och philip. Har jobbat hela dagen. Var inte menat att, MEN såklart ringer jobbet vid 2 tiden, skickar en taxi till advokatbyrån där jag satt så bra och skickades ut till Upplands Väsby. Har förövrigt fått ett jobberbjudande där. Får se hur det blir efter våren då jag flyttar tillbaks till Sthlm igen =)


detta är 2007, fest hos Carlberg. <3 nushi

 

puss & kram M

onsdag 22 dec

Nu kära ni, åker mor och jag in till mig och hon lämnar av mig! Men återkommer till segeltorp imorgon natt, efter jobbet för då är det julafton dagen efter :D ha de bäst så länge, love emelie

God Natt

Det var i princip det jag ville säga :) sussa så sött ni sötisar (äckligt smörigt de lät haha)!
Har kollat på Prison break med matilda och anna, precis som igår och det blir fan bara bättre och bättre! Vi kollade klart på första säsongen och jag bara känner att jag måste hyra 2an imorgon. Skönt att vara i segeltorp ibland känner jag, serverad mat, omgiven av de bästa och bara njuta och att vara med min älskade mamma som finns i mina tankar och mitt hjärta absolut hela tiden :) Jag har verkligen 2 hem. Känns så jävla underbart. Nog om det, behöver lite skönhetssömn nu - vi satt uppe till fyra igår och fastnade framför prison break.
Puss och God natt, jag älskar er, Emelie

I'm in torpet bitch!

shululululululu!! Emelie hääääär! Glad jag är att jag kan blogga igen kära ni! Är hemma hos min fina familj <3 äter choklad och myser här i soffan slår in julklappar och uppdaterar varandra om livet, första julstämmningen jag kände i år..
Faaan har hänt sen sist då kompisar, jag har varit på julbord med jobbet, mor och greken på gondolen - fylla och drama men så otroligt jävla trevligt. Jag har fått i ordning min lägenhet, jag TVÄTTA för första ggn på götgatan (visst, det kom en den tårar och psykbryt under tillställningen). Jag har blivit super duktig måste jag säga, tvättar, städar, håller saker och ting i ordning och så vidare. Igår hade jag anna och mathilda Prison break maraton och heeelvete vilken bra jävla mig serie - BESATT. Har såklart jobbat hur mycket som helst men nu har jag 2 dagars ledighet, dvs idag och imorgon, fantastiskt! Och ja uppenbarligen spenderas natten i segeltorp! I lördagsnatt träffade jag MIRRE, nåra och en fin människa från i somras, det var kul. Vi kom fram till att jag var konstig och att jag betett mig som en fitta. Sanningen är bäst ;) haha.
Någonting jag måste lära mig hemma på söder är att laga mat, nu äter jag bara hämtmat eller ute på ställen. Så de får väl lov att bli nåt slags nyårslöfte som jag kan bryta..
Ps. Nu har anna satt på Maria Carey - All I want for cristmas is you. FÖR mkt julstämning för mig, jag spyyyyyr!!!!!!! Hörs om nån timma, PEACE EMELIE

Lägenhet daa

Drog till Malmö dirren efter jobbet i fredags. Kom fram en timme försent, dvs runt 21.30 tiden istället för timmen tidigare. Det gjorde dock inte så mycket. Det ända vi ville var att komma fram. Soom vi gjorde det. Planet efter vårt fick landa i Danmark. FETT TUR att vi slapp det.
I fredags var det fest, på hemmaplan. Kom en hel del folk, den stora lägenheten var proppfull... Somnade mitt i allt festande, var svintrött. Vaknar pigg & glad kl 9.00. Dessvärre var ingen annan vaken & pigg.
Låg i sängen ett tag och snackade, sen dags att dra iväg och kolla lägenheten. SKREV KONTRAKT!!!
Nu är jag och Hanabanana alltså lägenhetsägare ett halvår, i Malmö. Sjukt, men jävligt nice.

Firade in det i lördags kväll med förfest hos Martin, Robin & Emil där vi bodde med några vänner och sen begav vi oss till Akvariet. Ett riktigt bra ställe. Lär hänga där en hel del sen.
Söndag blev en segdag. Låg i sängen och mös med lite folk fram tills klockan blev 4. Gick och handlade middag och mös i soffan framför handbollsfinalen :)
Flyget hem vid halv 9. 
Ledig idag, och det behövdes. Sov till tolv och sen dirren gymmet. Hände med pappsen på lite ärenden och sen julfika med finisarna Elsa och Lisa. Ser fram emot nyår!

Big love, M 


standard, ge mej


saja fredag

Fick ur mig lite känslor inlägget tidigare. Men seriöst, man ställer väl upp? Hur många morgonar har ni inte ringt och väckt mig och jag har slängt på mig kläder, skitigt i att äta för att komma dit jag skulle så fort som möjligt för typ ingenting?
En gång, det var allt vi bad om.
Aja, inte mycket vi kan göra nu. Jo föresten, en sak. Be till vädergudarna att de tar oss ner till Malmö. Utan massa stök av förseningar eller att de ställer in pga snön/halkan.
Måste ju skriva på kontraktet, så vi får lägenheten. Tiden kan inte dras ut mer nu. Det fungerar lixom inte. Det är många andra på kö som står helt utan hushåll. Jag vill inte hamna där dvs plugga på Lund, samtidigt som jag/vi hoppas runt bland alla våra vänners boenden där nere. Bara för att vi inte kom ner.
Nej, somsagt det får och kan inte hända.

Nu till annat,
jobbar på som vanligt. Känns som en ofattbart lugn dag. Kanske för att det är fredag. Håller tummarna på att det förblir så resten av dagen. Ska runt 1 tiden luncha med Hanna. Det är höjdpunkten på dagen. Hon är så bra på alla sätt. Så förstående om man behöver prata om något, ger positiv feedback när man som mest behöver det. Alltid glad och alltid snäll. En fin vän<3 jag älskar dig!

Håll tummarna med mig nu, be till väderguden du också. Pusskram M


sääääääääääämst

Det handlar om tjänster och gentjänster. Ger man så tar kan man även ta. Iallafall EN GÅNG!!!!!!!!! Ställ upp för laget.

Måste ju med detta jävla plan idag. Fyfan......

dagen

Jag har haft riktigt lungt nu på slutet. Suttit och tittat på alla människor som kommer in och går och undrat och funderat på hur deras liv ser ut. Utanför jobb och all stress.
Många som inte är ifrån Sverige, många som kommer hit och arbetar ett par år. För att sedan åka hem igen. För ett tag sen pratade jag lite hastigt med en av alla koreaner. Han sluddrade lite med engelskan och fick fram "jag längtar tills arbetet är över så jag kan åka hem".
Själv sitter jag och funderar på vad jag vill bli. Jag vill inte arbeta med något som jag inte trivs med. Vara tvungen till det. Skickas hit och dit, bara för att jag är duktig och allmänbildad. Nej. Det ska vara något som inspirerar och gör en kreativ. Intresserad och nyfiken.
Frågan är bara vad. Vad vill jag göra, vad vill jag arbeta med. Något som gav mig en tankeställare.
/M

face that

gaalet mycket torsdag=galet mycket jobb. Det som är liiite nice är att tiden iallafall går relativt snabbt.
Har mycket på schemat idag, ska gymma efter jobb. Lär ta 2 timmar hem idag igen, cpsämsta vädret. Sen duscha, packa inför imorgon och sova TIDIGT!!
Har lite kläder som måste hämtas hem också, hur nu jag ska få tiden att räcka till även till det. Pratade lite med Haniebananie igår, tänk om planet inte går nu eller det blir kaos för att det är snöoväder. Alltid händer det just när jag ska flyga. Gillar inte detta, inte alls. Likadant förra gången & vad hände??!! Landade i grannlandet Danmark. No way this time!!

Back to buisiness. puss M

segt

Jag som höll tummarna på att få vara ledig imorgon så jag kunde spendera dagen med min lille Slem. Men inte det.. Ibland är det kul att jobba. Noooooooot!


puss puss puss M

saknar skolan

Sitter på jobbet, för det första öppnade jag kontoret (ett relativt nytt ställe) helt själv idag. Iiiingen aning om vad man skulle göra. Det första jag lyckades med var att spärra datorn. Bravo...
Slutar iallafall 1 idag, ska in till stan en sväng ikväll med moster & mamsen. Sista kulklapparna är dags att ta tag i. Ska nog även hitta något kul till mig.
Ska förbi Jossan innan också, mysa med en film i hennes soffa medans hon fixar med sitt pyssel. Kommer sakna henne otroligt när först jag åker iväg ett halvår. Och när jag kommer hem åker hon iväg ett halvår (om inte mer..)

Kommer förövrigt sakna alla mina finisar- kommer befinna mig 6 timmar bort med bil, eller 1 timmes flyg ifrån er. Ett måste är att komma ofta. För boende är absolut gratis hos mig & Hanabanana.

Måste bara efterlysa Nushi. Blir inte ofta man hinner ses nu med mycket jobb och träningar hit & dit. Måste ses innan helgen, åker ju ner till min blivande hemstad då.

<3 mina finisar, ha en bra dag.
Puss M

söndag....................

veckorna går så sjukt fort, jag fyller snart 20. Mycket innan som står på spel. FLYTTA!!!! Lägenheten är i stort sett klar nu, ska ner i helgen och skriva kontrakt. Kanske en liten fest för att fira detta också. Emil ska hem till Västerås över jul så vi får festa för oss och honom.

Helgen har varit överball. Fredagen hos Becks var riktigt riktigt bra. Kul med hemmafest igen, blir inte ofta nu för tiden. Krogen är så mycket bekvämare. Men galet mycket folk var det iallafall.
Haha älskar att någon gått in i kylen och tagit kall, ostekt korv som sedan hittades dagen efter på mattan. Haha hungern tog över.

Lördag vart det utgång och födelsedagsfest för Johanna & Cassandra. Drinkbjudning på PURE, haha riktigt kul med lille Tess <3

Kollar freddan & philip just nu, sedan blir det sängen. Dödstrött.

puss puss puss puss puss puss




Älskade studenten <3<3<3 bästa dagen i mitt liv!






10 dec, min namnsdag

Sitter på kontoret i Upplands V. Lunchade nyss med Fidde, Cristian och Hanna. Riktigt trevligt. Haha älskar malmösnubbarna. Alla är likadana-för spårade och för sköna.
Om du funderar på spontan trip någonstans - MALMÖ, lätt. Rekomenderas starkt. MEN träffa rätt sällskap.

Dricker min vanliga c-vitamin blåbär. Utan den får jag huvudvärk, har nog blivit beroende.
Kvällen lutar mot att chillfesta hos Becks. Middag med några tjejer och sen lite vin på det. Det borde göra susen för mitt lille huvud.
Fidde och Stygnet (Christian, internt med hans namn) skulle även komma. Skojskoj. Hoppas på en lyckad kväll, jag behöver det.
Imorgon ska jag in till stan med min moster. Saknad henne galet mycket, vi hinner inte ses så himla mycket. Ska även försöka hinna med julmarknaden med T & A :) mysigt.
Kvällen jag eventuellt jag och Tess spendera på att sälja fula julgranar, eller mellan 4-7. Men vem fan köper julgran den 11 december? Hinner den inte ruttna innan julafton då..?
Senare iväg på förfest och middag i ngn lokal någonstans, och sedan ta oss in till PURE på födelsedagsfest för två nära vänner + drinkbjudning. Looking forward!



Håller tummarna för ett litet telefonsamtal ifrån en söt tjej också, hon kanske har en lägenhet till oss!!

Ha en bra kväll, d ska jag. Puss M


Fredag 10 December

stressad!!! massa som ska göras innan jobbet, hämta kavaj från kemtvätt, sola städa.. jag dör. Och matilda väntar på mig i skanstull och jag är i segeltorp.. Jobbet som förstör allt. Jaja, men tack för mig. Hörs när vi hörs.. <3 Emelie

22.38

tröött, sitter i sängen & degar, kom nyss hem ifrån Lisa. Riktigt mysigt, minnen ifrån när vi var små & lekte med alla hennes gossedjur (stavas det så?) kom upp när jag satt i bilen påväg hem. Snälle p hämtade mig och körde mig hem.

Fick reda på att jag kommit in på skolan idag. Det känns konstigt. Flytta om 2 veckor om allt går som det ska. Är det verkligen så det är menat att bli?
Hatar tankarna som får en att bli osäker. Tror det är Du som gör det, tyvärr. Du hade iallafall ingenting med det att göra.        ....ifrån början iallafall.

Tror nog att jag drar en vit lögn för mig själv, vill bara helt enkelt inte inse. Se sanningen i vitögat.


3e gången gillt. Snart är det faktiskt så, du är så speciell.

Jag tänker iallafall flytta, OM jag vill göra det. Någon förändring i livet, drastigt och en bit bort. Känns kul, känns som om jag behöver det. Innan allt seriöst börjar, igen.



Babblar som bara den, duschtime.

Love



SNART NYÅR!! om jag längtar, som jag längtar. pussssssssss

HEJ ÄLSKLINGARNA MINA

Helloooo there! Ber om ursäkt för detta blogg uppehåll kära ni! Men det är ju faktiskt så att jag inte har internett på söder.. inte än iaf, ska självklart fixas!
Ikväll är jag ledig så kände att jag kunde passa på att umgås med min kära familj, så ska sova här i segeltorp ikväll.
JAG TRIVS BÄST HEMMA HOS MIG!!!! Jag tror fan inte jag fattar hur jävla bra jag har det där. Har fått det mesta i ordning och en sängleverans i söndags, stor och mysig som fan. Sover jätte bra där trots nattlig liv och rörelse på götgatan. I söndags sov jag med Anna och Matilda, så stannade Anna måndag natt också.

Igår var fortes hos mig, sen när jag slutade jobbet gick vi ner med Tobbe, min granne, och drack på broder tuck, sen gick vi vidare till 54an och fortsatte festa - träffade en gammal flirt där haha. Vi träffade två killar som följde med på efterfest hos tobbe(brandmannen och miljonären)! NAJS. Haha jag var helt inne på magnus uggla den kvällen så sånt spelades och brandmannen gillade ulf lundell så även de blev det. Vi höll igång till klockan 6! En öl på broder tuck blev lite mer så.. Men jävligt kul spontan festande! Vet inte vad jag ska skriva riktigt, vill kunna blogga hela tiden när jag är hemma hos mig. För nu kommer jag inte på vad som hänt och så. Imorgon är det Paaaarty hos Becca! Så när jag slutar jobbet tar jag och Anna en taxi dit dirr och på den vägen är det ;) Återkommer imorgon innan jag åker till jobbet! Puss och kram, Emelie

-

Allt var bara en lek, ett spel.










.....grattis, du vann.

/M.

till tomten & pappa

  1. En väska, ett måste. Gärna en basewather.
  2. Pengar till lägenheten.
  3. Iphone 4, hatar den jag har i dagens läge.
  4. Ipod, onödigt men ett måste. Tack du som tog MIN i kos.
  5. Kamera, gärna rosa. Som min GAMLA. Tack C för att du förstörde den i Malmö.



    jag har absolut ingenting att göra så har jag i stort sett surfat runt på allt som finns så fann jag en del saker att införskaffa, eller varför inte i julklapp? :) :) :)

<3 M.



beroende

Tröttnat, sitter på något kontor mitt på Sveavägen & segar. Känns bra att jag vet inte ens vet vad företaget heter när jag ska hämta deras lunch och tanten i kassan frågar. Tummen upp för mig.

Helgen kort och snabbt: Fredag, helt galen. Skulle inte bli så. Men det är inte lätt alltid. Började med middag hos mig med två norrmän som var i Kos i somras. Glenn & Andreas. Underbara människor. Hanna kom dirren efter jobbet och snabbt efter maten var det dags för vin & champagne.
På Amba var det något firande för deras vip-rum (1 års firande) så där befann sig mest 50+. Ingen höjdare vill säga. Timmy ringde & de var på Nype. Så dit gick vi istället.
Slutade med pizza & sovandes på Sture-hotell. Nära hem alltså.

Lördag blev hos mig, chill med vin och nära vänner. Satt uppe till halv 6. Kändes bra att gå upp kl 11 dagen på. Tack Becks, trodde du var en sån som sov länge-vad har hänt?

Söndag blev stan och tacobar. Blev även taco till middag med Beck, norrmän & Jempo.

måndag, brukade tycka att de dagarna är helt ok. Men nu för tiden är det pain in asssss. Tiden står still, kontoret är tyst och de enda man hör är datorer som låter av allt smatter.
På fredag får jag svar om jag ska flytta eller inte. Känns konstigt, overkligt. Jag i Malmö, har jag gjort rätt i detta?
Det är ditt fel annars, & du vet vem du är.
Hatar att veta att det är något du döljer. För det vet jag att du gör.

Ska gömma mig i face nu & gräva ner mig i tankar. Mycket att fundera på.
Chao, M

 


ogillar, starkt

  1. Kyla
  2. Lögner
  3. Att jag inte kan lita på dig, känslan av det iallafall...







M.


Erase Me


torsdag, ledig idag igen :)

Idag är det mera fix i lägenheten. Jag började gråta igår för att jag fick panik, är jätte stressad över mitt blivande hem - det är FÖR stort och jag vet att det kan låta som ett "lyx problem" men det känns verkligen inte bra.
Plus att eftersom att det har hänt mkt på senare tid har jag inte fokuserat på jobbet, så en arbetskollega sa till mig att jag måste skärpa mig och bli lika bra som jag var innan för nu har jag börjat slarva och glömma saker som jag hade sten koll på innan, men är det ingen som fattar att man kan bli distraherad av saker och ting UTANFÖR jobbet!? Blev jätte ledsen över det han sa. Så efter detta är det 100 procent jobb som gäller för mig!
Emelie

<3

JAG ÄLSKAR ER (som jag så spontant sa i bilen haha)

Bra dag.

Vaknar efter en god natts sömn, kollar på telen och ser att anna smsat:
"Godmorgon solstråle!Älskar dig<3 Du är den bästa systern nånsin"
Känns som att det är en bra dag idag, SYSTER - Jag älskar dig över allt annat, min finaste.

Ska träna, packa, FLYTTA och idag blir det seriös flytt, mami, toni mormor och alla ska engagera sig, med en jävla massa städning och förflyttning.. Spännande.. Sen ska jag fan ta och sova där inatt. Tror jag :) / Emelie

RSS 2.0