wet

Hej! våren är här!! skönt som faaan. FETT dåligt bloggande här assss! ska fan förbättras!
Veckan har bestått av ledighet, snaps och typ anton. Men nu är back in lumpen..
Nu ska jag och matilda till Nytorget och soooola :) börjar bli brun hörrni!! puss emelie

puss


de va länge sen

Bad uppdate från min sida. Händer rätt mycket just nu. Spenderade iallafall veckan som var med världens finaste och bästa vänner som kom ner på besök!! Vill att ni ska komma tillbaka och bosätta er här med mig. Slem, vet att du vill-kooooomsi! Sen på fredagsmorgon kom familj + vänner till familj och Jullan o co. Många samtidigt men det var skitmys. Jobbade en sväng på fredag natt, var i Danmark på lördagen, åt cheesecake på Pronto, solade, shoppade, festade, åt ute och massa annat.
Snart blir det iallafall sthlm för min del, jag fyller ju 20 den 5e maj!!! Ser fram emot det. Funderar på att hyra sviten på Hilton. Någon som vet om den är fin?

Igår fyllde Maria 21 och idag fyller Freddan 23. Firas stort i helgen ( och lite imorgon ) .. till helgen är det trots allt Valborg så det blir rätt lungt i veckan. Jobbar en del också. Måste träna också, blivit lite småfet nu på senare dar. Känns sådär faktiskt. Var i Danmark idag med Timpie, fick för oss att äta mjukglass till frukost. Där går väl gränsen, eller? Kanske cheesecaken till middagen ikväll slår det... usch äckligt av mig.
Slut på det roliga, dags att ta fram vågen och måttbandet, snart Cypern.

Ska sova nu, hörs. Puss M

hejjjjj

Bloggisen :D malmö resan var de bäääästa!!!!!! ska berätta allt sen! Nu kollar jag anna och mattia på Festival å taggar inför P&L! WOHOOOOO
Pussisar Emelie

:'(

ligger hemma i malins lägenhet i malmö och är sjuk.. sovit 2 h nu sen de andra gick. Fick sjuuuukaste locken för öronen igår på planet, trodde de skulle spriocka oh nu är de bättre men jag mår inte toppen kan jag säga. Men vägrar förstöra min resa hit för de. Ska gå ut nu, solen skiner ju liksom. Möta becca och tess och käka på Lilla torg! hej hej sthlm från emelie i malmö

hihihi

Jaa kan ju passa på att blogga medan jag är uppe tidigt.Har varit de sen kl 8! Meen tro inte att jag sovit tidigt för de nej nej, tvärtom.. somnade vid halv fem tror jag kl hann bli! Men har bara mig själv att skylla haha. Är så lätt övertalad när de gäller att gå ut (dock högst typ tio min promenad ifrån mig hahaha)
Kom hem från jobbet vid halv ett, de ringer från kajsa som säger att vi ska till imperiet.. och ahh de är ju roligare att sova tänkte jag. Och jäävlar.. De va de! Haha jag låg efter dom drickmässigt så dom tyckte att jag skulle börja med massa ren sprit, haha, så dom beställde de och ba: drick de här, de har vi gjort. hehe tack liksom ;)
Men ang. att jag har svårt att säga nej de va Liksom samma sak i fredags, va såå trött efter bästa torsdagen men så påväg hem från jobbet i trappen möter jag tobbe som ba följ med!!! jag: vart ska vi?? han: jag vet inte! Jag: okej:)

Vi hamnade på Bara vi iaf med hans polare. Men blev nyktert för mig, drack bara massa vatten! As soft ställe måste jag säga!! Ligger på skånegatan!
Och aa torsdag.. HOS MIG, BRORSAN, IMPERIET, MIG IGEN. FINA MÄNNISKOR <3 blir faktiskt inte så mycket mer jag tänkte berätta där, dock en sjukt underbar kväll!

Idag söndagen den 17 april är jag super trött. Inte gjort nåt annat än att ligga i sängen sen jag vakna. Jo.. gick upp och åt rester av mc donalds. Haha risigt. Funderar starkt på att dra ner och tvätta lite om de finns nåt ledigt såklart. Och sen ikväll flyger jag juuuu till MALIN!!!!!!! På dagen ska jag träffa Mami tror jag. Är fett sushi sugen.. Så en fet lunch med mamma vore guld!!
MAMI VET ATT DU LÄSER DETTA! I LOVE YOU <3 <3 <3

Var år och dar sen jag var såhär förkyld. Snyter mig 24/7 och hostar.. aa hela tiden. Skit också.. Jaja.
Puss och kram till er alla! EMELIE

jag vill ha torsdag igen!!!

HEEEY! Imorgon flyger jag till malmö! woho! Hade världens bästa torsdag med finaste människorna! Jobb ikväll, förkyld så in i helvete! Och nu ska jag springa ner till italienska fiket för en fika med kajsa! Berättar mer detaljerat om livet sen, höhö. Nöjd är jag iaf! puuuuussss


Schysst morron!

Hej där! Man vet att de är en bra dag när man tar morgon ciggen i fönstret och blickar ut mot Peter Siepen. OCH när jag kollar i kvantum almanackan och ser att den 20 april står mitt vackra namn Emelie där. Har aldrig haft namnsdag förrut men nu klämde dom in mig med amalia och amelie typ.. Soft :)))
Mitt endaste bekymmer denna lediga dag är min FITT haaaaals. Måste va frisk till malmö ;) ska bli så kul!
Ikväll / idag ska jag träffa massa folk och ha de bra helt enkelt, gryyyymt guys!
Hoppas ni inte har en knullad hals och njuter av denna varma vår dag! Love Emelie

eat pray love

Hello
länge sen för min del nu. vad händer? Jobb 24/7 om jag ska vara ärlig.. men det är riktigt kul faktikt. Trivs som fisken i vattnet på Koi- vet dock inte vad som kommer att ske med Tiger. No time för det också.
Imorgon ska jag iallafall dit kl 9 för att gå på frukostmöte. Ska till Jasse kl 07.30 och se OC och äta vår egen frulle. Mycket mycket bättre! Sen blir det dirren till HM och stå och banka på dörren 5 i 10. De släpper den nya kollektionen imorgon och jag bara MÅSTE ha de virkade shortsen och en vit kavaj och en klänning. hähä
Därefter Koi till kl 23.00 -långdag på jobb. Hoppas på sol och varmt väder. Trött på det regn och fula moln som varat i två dagar nu.

hänt en del saker på senaste tiden, både dåliga och bra saker. Ska iallafall byta lägenhet för denna vill ägaren ha tillbaka i förtid..om man nu kan göra så (?!?!) ..Hannisen ska flytta hem till Stockholm :'( :'( :'( 
Bråkat en del med en viss person som aldrig kommer sluta att hata mig. Fast egentligen är det han som ställt till med allting och skapat en del rubriker som inte ens exiterar. Tråkigt att det skulle behöva bli så.. Du är trots att en person jag brytt mig mycket om!

De bra är iallafall att jag förhoppningsvis har en ny lägenhet på G och kan ha den till vintern som kommer, där skall jag bo med Jullan som flyttar ner!!! SÅ KUL!
Lärt känna ett sådant skönt gäng på Lilla T, kommer bli en galen sommar med bland annat viktor haha. Jasse har börjat jobba på Koi, så najs!
Skall till Båstad v.28 med sköna människor. Tar båt upp och bor på den.
Du är söt. Du är bra. Och du gör mig glad. - riktigt bra kille!

PÅ SÖNDAG KOMMER TESS, BECKS OCH NUSHI NER! BÄSTA PÅ LÄÄÄNGE. jag har tagit ledigt på tisdagen så på måndagskvällen blir vi farliga. Sitter nog på Lilla T. eller nog, vi KOMMER sitta där och sen blir det Cg och efter det Etage. Galen måndag, älska måndagar.

Gödnatt sthlm, sov gott Malmö. M.


faohjäaglhpgojårgp

Igår kväll efter jobbet vart de en feet godis påse, en anna och matilda och en film, "Little fockers". As soft!
JAG HAR ONT I HALSEN IGEN! :'( :'( :'( jag orkar inte asssssså. bajs hej! emelie

Bra skit en måndag

Shit bloggääään! länge sen <3 tillbaka igen!
Har varit en jävligt bra dag! Eller dagen i sig var väl ganska torr.. jobba till nu. Sov i segeltorp igår (mysigaste) men idag har saker och ting styrt upp sig. De börjar med att jag ringer malin lite spontant, där efter bokar jag en resa till henne, MALMÖÖ här kommer jaaaag! Fortes och tess ska också dit men inte samma flyg som mig, så ska flyga själv för första ggn.. hmm läskigt! De är alltid anna eller nån annan ansvarstagande som sköter allt åt mig, men icke nu.
Hur som helst började jag jobba nåra min efter bokningen, kommer till jobbet.... och ......
FÅR LEDIGT PEACE N LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så carola och becca, mina älskade, bokade åt oss tre :D är så taggaaaad.
Och när kvällen börjar nå sitt slut på jobbet, har käkat min baklava haha, av samma underbara människa som tog mina pass under P&L gjorde så att jag är LEDIG 13 MAJ, MIN 20ÅRSDAAAAAG! wooooohoooooo
Fuck är så hype .. kommer aldrig kunna somna :p ska träffa anton imorgon, sen jobba. och anna sover här imorgon <3
PUSS EMELIE

<3<3<3


HEY



söndagsmys!

Jag hade tur igår kan jag säga! Jag tog ett extra pass åt en på jobbet och då skulle han ta ett av mig, smart som jag är könde jag för att vara ledig idag och de är jag juuu :D så SKÖNT! Så jag kände att jag tar en kväll i segeltorp, och de gjorde jag helt rätt i. Grillen är ute på balkongen med sovlaki och grönsaksspett, grymt en bakis söndag som denna, eller aahh alltid grymt men ändå..

Lyckan idag att jag äntligen fått träffa min älskade lilla anna, 1 vecka utan varandra = KAOS. hihi

Gårdagen var helt underbar!!!! Vaknade, inte alls utsövd.. Och drog till Debaser i slussen och träffade fortes och carola och lyssnade på Vinters spelning, så jävla bra grabbar! Stort grattis till anton som fyller 20 och inviger systemet med en härlig beställning från oss andra! Drar till en pizzeria grabbarna käkar, fortes och jag går sen och handlar och äter lunch. Jag lånar ut min kääära lägenhet till gubbsen och becca, medans jag själv går och jobbar. OJ va sugen jag var på att vara hemma och dricka med de andra. Men som tur var hade kvällen på jobbet ett  slut och jag springer hem, då är bara becca och även emma som kommit dit kvar. Vi tar en taxi till segeltorp och krökar ganska fett! Möter upp dom andra vintergänget igen och går hem till fortes och kryper ner i hennes säng. Trångt. Kunde inte somna. Vakna tidigt typ utan sömn. Mysigt ändå.

Så då blev de frulle hos becca och föräldrafällan så långt som vi hann! DOG AV GARV, ni måste kolla, när en tjej står och spelar trumpet. sååå ful! Jaja hur som helst åkte jag och erik med mamma och mormor hem till mig och erik hämta bas och gitarr som lämnades hos mig igår. Sen åker mami, jag och mormor till Choix! och de va där lyckan fanns. MIN BÄSTA ANNA! Sen blev de fika hos mormor och morfar. Och nu hörrni, nu är maten klar! JAAAA.

PUSS OCH KRAM, looooooooooooove Emelie


en jävla mig underbar torsdag

HEJ :D Vilken fin dag igår hörrni!! Började som sagt med frulle i solen, i fönstret mot fina götgatan! Därefter gick jag upp till tobbe med min minimjölk och vi körde en favorit i repris, massa kaffe i solen på hans balkong! Sen kände vi att vi skulle kolla på cyklar, så vi mötte matilda och gick till sportson på katarina bangata. HELVETE va dyyyyyrt de är!! Så nej, en cyckel får lov att vänta. Gick istället och köpte en jävla massa städmaterial, hem till tobbe och hämtade hans dammsugare som jag så fint fick låna!
Hem med matilda, sen byttes hon ut mot anton som kom med värsta städkläderna och vi (han) städade heeeeela lägenheten så de är nu så rent som de aldrig varit förr, fy fan va skabbigt de var alltså, detta var första städningen sen jag flyttade in, dvs FYRA månader. Ursh!! haha.
Anton i sin städ outfit ;)
Japp och efter städningen kom kära Fortes, så jag becca anton gick ner till tucken och drack! Första ggn på 2 v. för mig. hehe. Sen kom tim, claudia, tobbe och anton och efter ett tag drog vi till Imperiet. SÅ JÄVLA LYCKAD KVÄLL!!!!!!! Hahaha men sjuk också, vi fick Tim och Claudia att förlova sig, såååå gulligt så jag dör:) Hur som helst blev de kebab sen och självklart Bluffstopp hos Tobbe! Sen sov vi på min soffa, inte jätte skönt, men fan mer än okej! :D
Nu är matilda här och jag käkar frukost sen ska vi fika och kolla på skivor, och sen jobbar jag ikväll... suck.
SÅ JÄVLA SNYGG JAG ÄR!!
herre..
PUSS HA EN FANTASTISK FREDAG!

RSS 2.0