Jaso!

Festade med mitt jobb i fredags, på jobbet, haha. Greker är fan underbara, tallrikar kasades och alkohol dracks det.. mycket av ;) Igår festades det på Lobby med nushi och co. riktigt jävla kul var det faktiskt! Hann även med 2 glas vitt med mina arbetskollegor innan det också haha. Blev jävla mig full igår. Gav bort mitt öppningspass idag, riktigt sköööönt. Ikväll kommer min fina släkt och äter hos mig på jobbet, himla trevligt! Nu måste jag ta tag i mitt fula bakis utseende och dra in till syrrans salladsbar och käka lite. Gratis är gott! Sen som sagt blire till att jobba.
Puss och Kram Emelie

älskar mina vänner

Vill inte vara kvar här längre. trött,. trött på allt. Skitväder, kallt eller varmt-någon blandning med regn. Gå upp mitt i natten för att gå till jobbet när alla andra i Sverige fortfarande sover. Kommer hem när middagen redan är uppäten och det bara finns rester att skrapa ifrån botten av kastrullen. Äta godis för att få igång kicken att bli överglad för några sekunder, för att minuterna senare bli deprimerad när sockret gått ur kroppen.
Ska börja styra saker i mitt liv på ett annat sett, göra det roligare. Hatar svackor-de är till för att dödas! Vad annars??

Tror jag ska boka sensation tickets, känns ganska uppiggande att stå med 24.999 andra personer och dansa till swedish house mafia m.f.
Följa med? bara att höra av dig.

puss, älskar mina vänner (som rubriken tydligt säger) Love you, M.

Dov'é L'Amore


Zzuzupppp!? ++ ?

Onsdag: Körskola - min körskolelärare: Emelie, jag måste fråga en sak, ta det inte personligt, men är du hörsel skadad?
Jag - Haha, nej jag är däremot som er killar, kan bara göra 1 sak itaget.
Mötte upp Mirre och Matilda och käkade på Kouzina. Sen gick jag och tränade, sen möttes jag upp med matilda, köpte wook med oss hem och kollade på Dear John, för jäävla fin film.
Torsdag (idag): Mötte upp Malin i stan och  promenixa till Gamla stan och åt lunch där, sen gick vi till vårat tatueringsställe där och jag köpte en jätte söt picersing med en slags häng blomma och nushi fixa örat haha.
Sen fick jag en uppenbarelse, jag ska byta körskola till fruängen!!!! eller variera lite iaf. Gryyymt!! Övningskörde och handla med mamma, fick fan köra i trafik och i mörker, och det är bara 4 ggn jag kör allt som allt, TUNG JAG ÄR!!
NU : MYSKVÄLL med mor och greken. saaaaaaaaaaknar dig min syster.
Imorgon ska jag prova att köra med fruängens trafikskola istället och se om de är ok. Och på kvällen ska jag jobba. Suck. Vill ut och supa imorgon! HERRÅÅÅ / Emelie

hit me

Fan gör jag uppe nu? klockan har gått över midnatt & jag jobbar, eller icke. Vet inte det förrän imorgon bitti k 7(!!)
Blir inte kul för min del om jag jobbar, men håller humöret och tummarna uppe på att jag inte ska det, och vara ledig men samtidigt få in lite cash på kontot iallafall. Lugnande..
Blir eventuellt en lunch på utekompaniet med Nushi, long time no see. Har massor att snacka om, känns behövligt med lunch. Kanske ett glas vitt. Vi får se. Är iallafall festsugen. Mycket. Jag äter antibiotika. Fan.Fan.Fan

Slutar aldrig att lyssna på gubben i lådan med Daniel Adams-Ray. En sovlåt.
Puss, godnatt.

God natt

Det gick bra att jobba ikväll, var nästan lite mysigt. Däremot var dricksen S.K.I.T! Har 2 lediga dagar framför mig ;) Imorgon ska jag övningsköra med södermalmsbilskola och där efter träffa Mirre och Mathi. På kvällen är jag sjukt sugen på att dra ut och dricka rosé som vi gjorde i Paris. Standard. Liksom här:
Aaaah har lite good news också, lyckades byta bort mina pass under fjällen trippen också så om typ 1 månad delar Jag, Lisa, Elsa, Hannah och Becca en stuga i Tandådalen, gryyyyyymt tjejer! <3

tisdag 26/10

Hej där! Jag är hemma igen, sovit 12 timmar i natt, blev ju lite dåligt med sömn där borta. Men måste säga det att Paris är verkligen magiskt, sjukt underbar stad och resan var lyckad som fan! Kommer garanterat åka tillbaka dit <3
Ikväll är det jobb.. Inte något jag direkt ser fram emot. Emelie

FREDAG = PARIS

DET SNÖAR OCH NU SKA JAG ÅKA, DE VÄNTAR DÄR NERE! JAG ÄLSKAR ER!!! Anna och mamma, ni är .. ja ni vet, allt <3 / EMELIE

några timmar senare

Jahaja, nu är det mesta fixat - pass, legg, cash, biljett (självklart ansvarar jag ej för de själv) haha. Har tränat och solat idag med Fortes. Har även städat här hemma och fräschat upp mitt rum ordentligt. Har fan fått det riktigt fint där innte nu!
Och ja, imorgon bitti kommer becca och Trevor och plockar upp mig... TIDIGT. Så nu har familjen precis ätit den godaste spagetti och köttfärsåsen och nu är det soffa mys. Ska se om jag slänger iväg ett inlägg innan jag drar hemifrån imorron, måste fan lära mig mobilblogga. Nu ska jag ta en cigg å en Coke på balkongen, som vanligt :)))) PUSS PÅ ER / Emelie
ps. Jag har bränt mig............

Torsdag 21 oktober

Igår var jag med min älskade anna innan jobbet. Jag var inte mig själv! Sjukt borta i huvudet och typ nere. Inte ok! Men jobbet gick bra, unnade mig taxi hem. Och väl hemma ser jag att jag tjänat ihop exakt 1024 kr i dricks. Den satt ganska fint.. Och trots mitt icke stabila psyke lyckades jag tydligen tillfredsställa mina gäster:) Imorgon bitti drar vi, jag och min baby!!!! Kommer avlida av saknad efter min syster... Får hitta nån sexig fransman som substitut ;) Puss

kärlek till er, mina fina

Ni är bäst. Emelie

snart ska ännu en resa bokas

Jag och mina tjejer ska till fjällen!!!!!!!! LOVE EMELIE

He's not that in to you

Hyrde Dumpa Honom igår efter jobbet. Jävligt bra film tycker jag, den fick mig att tänka och känna igen mig. Spännande.. Se den hörrni! På fredag drar vi till Paris, ska bli sååååååå skönt att komma bort från vardagen! Jobbet, karlar, kyla och tristess! Nu ska jag få ny livs energi. Det händer för lite här hemma, och stundtals för mycket.
Nu ska pengar växlas! Hörs. Puss / Emelie

fäääät

Åker till Malmö i helgen woopwoop!! Är inte direkt på något humör för att festa. Men med ett glas fanta & rosé så i handen så kan nog humöret ändras ganska snabbt.
Sitter på jobbet för tillfället-saknar min otroligt sköna & positiva kollega Anette här. Vet nog ingen 41 åring som är som henne. Ball är hon iallafall..
En cola i handen som vanligt nu föresten.. magen börjar växa åt fel håll! K.. också. Lovar mig varje dag; "aa men okej då, detta är den sista." Men nästa dag; "faaan en till skadar inte"
MEN DET GÖR DET!! Den skadar & är så oball som det bara går. 

Dricker upp sista colan som finns kvar nu, låtsas att det är vatten.. Chaaaao.


Jaso :)

Ti kanis? Jag lär mig grekiska mina vänner, kan bättre än mamma OH JAAAA ;) haha. Var ledig idag, guld värt, har haft den skönaste dagen och bara funnits till, orkar fan inte röra mig utanför dörren. Igår gick jag hem med 15 kr i dricks från jobbet, haha fan rekord på minsta. Hade seriöst 3 gäster under HELA kvällen, blev en softar-ätar-städar kväll.. ÄLSKLINGAR, HAR BOKAT MIN FÖRSTA BILSKOLALEKTION!!! på södermalms trafik skola! woho!! Nu kör vi haha.. Är även ledig imorgon, men då är det inte lika soft som idag, då har jag faktiskt en del att göra... Väntar på att mamma och toni ska komma hem och mysa med mig :) Anna är på middag hemma hos en annan familj, HAHA spännande.. älska henne lär päronen göra, för de är svårt att inte göra det. Min fina syster:) PUSS / Emelie
ps. nu låter det som att anna ska adopteras bort HAHA, hon är på middag hos en pojkes familj ;) och nr 2. PARIS ÄR BOKAT, jag och Fortes drar om 11 DAGAR

f som i fredag, f som i feest.

woop woop, sitter på jobbet & degar. Tur att man iallafall har en skön kollega som livar upp stämningen till max.

Hard work work.

lovee

onsdag och ledighet

precis!! Och denna dagen tar jag vara på. En fixar-dag ska de bli. Ska till ikea med becca och pimpa mitt rum, ska köpa en hel del faktiskt, eftersom att det ska vara så jävla svårt att få tag i en lägenhet på söder så får jag helt enkelt göra det bästa av situationen och skapa en lägenhet i mitt rum.. eller nåt.
Sen ska det övningsköras för första gången i mitt liv typ med mamma. Hur ska detta gå?!?! Framåt kvällen ska jag försöka ta ett litet träningspass också, men inte ett hårt sådant då jag har massa penicillin i kroppen och känner mig hängig fortfarande. Hade det jätte lugnt på jobbet igår.. men jag var inte lika lugn, hjärtat bankade på snabbt och hårt. Why?
Hörs senare, Emelie

5 oktober

Ska skriva lite kort om min lediga helg:
Fredag: Efter jobbet till becca å dricka sprit. sov där. massa underbara människor :)
Lördag: Upp 11.00 till vårdcentralen. YTTERST bakis, har även svinkoppor, kul. Träffar min mori hemma och hon lyckas övertala mig att följa med och träna. BAKIS!? till slut gick det.. Sen handla vi och hon lagade god mat åt oss. En jätte soft dag hade vi. Sen kom hennes vänner och jag började mitt förkrök. Sen åkte jag malin, becca och per in till stan med tess som körde oss. Först lion bar, sen magenta, sen lobby. Sen donken ;)
Söndag: Mötte upp anton och hängde lite på annas jobb sen käkade vi lunch på mocco som ligger brevid. Därefter framåt kvällen gick jag anna matilda och olivia på bio och såg Hämnden, gryyymt bra film!!
idag är det jobb..

baby you make me cry right now

Måste skriva av mig lite, vet inte vad som kommer att skrivas bara. ...
Ska se på en film nu, en barnfilm. En tecknad film som var en favorit som liten. Vill tillbaks dit nu, ska sätta mig in i filmen som om jag var 5 år igen. Skratta & tycka det är kul när en hund kan tala, buskarna har ögon och mun och lyckan i alla låtsas figurers ögon.

puss på dig nushi-gull.

Love

1 OKTOBER

Hej bloggjäveln! de va länge sen.. Jag lever och det är typ det. Nej men en jävla massa jobbande faktiskt, cash is king! Jag ska dock ta tag i saker och ting vid sidan om, nu tränar jag, festar och umgås med mina älsklingar så mkt som jag kan liksom, men jag ska även börja övningsköra är gaaaalet sugen på körkort.
Men åter till mina älsklingar.. Min mor har jag inte träffat på en vecka, senast jag träffade min syster i 10 min hann vi bråka och avslutade vårat möte genom att jag kallade henne: din lilla hora! varav jag vände på klacken och gick.. Mirre åt jag på pizza hut med för typ 2 dar sen, blev förövrigt bjudna för att en kille jag jobbade med i hötorget har förflyttats till medis pizza hut. Kul att se han, jag är hans bästa vän. Tror han skoja ;)
Visst att jag pratar i telefon minst 1 ggn om dagen med mamma å anna och vissa. MEN DE RÄCKER INTE!!! hade aldrig klarat detta om jag inte haft världens underbaraste arbetskollegor! Har fan kul dära:)
och alla andra vänner saknar jag sjuuukt mkt, hoppas på att se er hos becca ikväll!!! för de är partaaaaj där. Men självklart kommer jag sent som fan då jobb står på schemat. hehe. Men Jag ÄR LEDIG LÖR - SÖN, bästa bästa bästa. Fan vad underbart! Nu ska jag fixa mig och möta matilda och anna innan jobbet.
LOVE YOU! / EMELIE

RSS 2.0