massa kärlek!



25 Augusti

Hej älskade ni! Har investerat lite, guldkort på sats med träningsgrejer och all dess innebörd, och en iphone. MEN är förtillfället sjukt okontaktbar, mitt gamla simkort är inaktivt och på iphonen står det no service. Så ska fan gå med den imorron och gnälla lite :)
Igår på jobbet var nog min värsta dag!!!!!!!! Massa folk och massa stress. äckligt var det :( Idag tränade jag med anna och sen luncha med henne och olivia och så jobbade jag, gick dock mkt bättre idag. Imorgon måste jag fixa min lösnagel som gått av och så jobbar jag. Har massa bokningar imorgon så de blir minst sagt hard work work. Ett sällskap på 45 st blinda personer. Kul? NEJ!
Saknar lilla mamma jätte mycket! Ska försöka sova nu. God natt / Emelie

21/8

Tja! nu ska jag till stan med mormor och madde, sen jobb 16.30-00.00.
Missar josses kräftskiva, buhuuuuuu. Men ska nog med dem ut sen iaf. Ha en bra lördag! Puss Im in love.. eller nej. haha / E

älskar fortfarande att bo själv

Nu ska jag spontanfika med josse och elsa, mina sötisar som jag inte träffat på hela sommaren!! Ikväll ska jag och Anna på middag hos pappa och frugan (JÄVLIGT god persisk mat) därefter ut och dricka vin, tjingis!

tillbaka och njuuuuuuuuter

Hej älskade ni!! Jag lever, haha, mer än någonsin. Bor 1 fin månad på götgatan och älskar det, måååste flytta hit. Jobbar på som fan, och trivs också som fan. kommit in i de! Greklands resan var de bästa i mitt liv. Önskade att jag kunde bo där med min finaste familj.

trött som ett djuuur

ligger i sängen helt utslagen.. ska försöka få mig en timmes sömn innan jobb ( om jag hinner dvs ) börjar 8 ikväll och slutar 6. Känns ju lagom roligt. Har haft samma tider nu två dagar tidigare så kroppen är lite sliten.

Saknar alla där hemma. Imorgon ska vi fira Dennis som fyller år. Bra att man tog ledigt den dagen som jag trodde han fyllde, när det var dagen efter.
Aja, sooov gått.
Big love,M


4e augusti är en bra dag

Tack för mig Sverige, fick inget större intryck av att stanna så jag åker, igen! Känns bra, känns faktiskt förjävla bra :)
Saknar en hel del människor där nere och därför valde jag att åka tillbaks. Livet där nere går inte att jämföra med något annat. Nu har jag chansen, såååå byebye för en månad, till.

Love M


RSS 2.0