sista augusti.....

Mooooorning! käkade frulle på ballen idag, underbart väder. Dock är de lite skit samma för mig, jag jobbar ju idag. KUK. Och imorgon får emelie poyeh en inneboende från Grekland, tonis jävla släkting. Jag har varit gladare över saker om man säger så :D hehe.................. Irriterande är de att jag inte vet hur länge snubben stannar ens. Å vad jag ska göra av/med honom. Jag jobbar liksom. Jaja. Man får ta de som de kommer :S Oh idag är de även en äcklig hyra som ska betalas.. ÄNNU MERA KUK PÅ DEEEEE!!!!!!!!!!! hejdåååååå, emelie

30 augusti

Toni fyller år idag! Gratulerar.. Skönt dock att han fullständigt skiter i det, greker anser ju att namnsdagen är en stor dag. Så vi ska ej köpa nåt till honom nu, utan de skjuts upp 8-) Däremot funderar anna och jag på att bjuda på middag nånstans. Pizza vore fetttttttt. hehe.
Jag är fin. Super fin. puss E

btw

va på elsas land med emma för nån vecka sen, jävla mysigt de <3 käka middag, snacka och bada tunna!
Ifrån elsas land körde emma mig till elins land där jag var med anna och elin, det var heelt underbart <3
syster och jag dricker kaffe!
gos med elin!
"Landet sexiga" haha
JAG ÄLSKAR STOCKHOLMS SKÄRGÅRD! Emelie

stockholm båstad

bästa filmen/serien :D soft som faaaaaan! Sitter å har nyss käkat middag i segeltorp och kollar på den. Såg den igår efter jobbet också men den e lika bra idag haha. Är slut som fan, tuff lördag!!!!!!!!! Började jobba kl 12 och sluta typ elva, dessa timmar var de spring kan jag säga, sålde för hur mkt som helst... Men grym dricks ;) 1300 kr!
Därefter går man som en tråkig människa hem och sover, men de är ju inte jag hehe, så drog till hellströms å mötte fortes och nåra och drog vidare till Imperiet, fantastiskt kul tills man möter fel människor! Men men, så kan de va! Ny vecka nya tag. Och börjar med två (LEDIGA) softa dagar i segeltorp, känns galet skönt!
Fortes kom in till mig idag och vi shoppa, jäävligt nöjd med mina köp måste jag säga att jag är. Sen mötte vi Anna och mami kom och plockade upp oss med vår nya fantasiskt snygga BIL :D en blåååå jätte fin! Mami va såååå glad!
Hörs senare people!
ciggpaus på balkongen :) puss emelie

EMELIE HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Neeej men hejsan! shuuuulululuuuuu!!!!
Det va inte nyligen jag var här. Men har inte suttit vid datan nånting i somras, och från iphonen går de ju inte att blogga tror jag. Kolla precis va jag skrev senast och de va ju när vi skulle till malmö, och de va aaaas najs! SSÅÅÅÅ kul att träffa älskade nushi:) Och............ GREKLAND VA BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST! fyyyy fan va underbart liv man lever där nere asså! Galet!
Anna och jag va helt deprimerade när vi kom hem, tråkigt och värdelöst. Men nu känns de bättre, eller nää egentligen inte. Men nu harjag iaf accepterat att jag är hemma. BAJS.
Jobbar på som vanligt och aaa har egentlikgen inte jätte kul saker att berätta haha. fucking trååååkigt. Bitter.

Nu är jag i segeltorp, toni kom hem från grekland i natt. Mormor och morfar, anna, jag toni och mami ska käka middag här och så hyrde jag Svinalängorna till oss :D myskväll helt enkelt med världens bästa människor!

Har ledig helg, jävligt skönt! Vaknade upp bakis, anna kom till mig och så åkte vi till zinken och kollade när Elvira sprang barnmidnattsloppet, ganska tråkigt om ja ska va ärlig.. Sen bjöds de på pasta hemma hos mormor och morfar. Sen åkte jag till Fortes och jag,hon och Reuben drog ut! Börja med vin hos mig, sen ett glas på broder tuck, och tillsist Imperiet! Skulle vidare sen men de va för mkt köer och skit så taxi hem. Jag drog till mig och köpte med käk och kolla på Snabba Cash i fem min sen däckade jag så fint!

MIDDAAAAAAG NUUUU. (anna ska ut. lämnar mig. men de är ok för annars är de alltid ombytta roller) hehe.

HEJDÅ, Emelie

RSS 2.0