sista februari

Jobbet i lördags gick bra, trots löning.. Därefter bar de av till Harry B james där emma och fortes befann sig, såå jävla kul dära :D Hann dock bara va där typ en timma.. men då gjorde vi ett stopp på donken och sen gick jag alex, erik och becca hit!! Sen vid typ 7 kom Johan också! musik, vin, cigg, kaffe och 3.5or var schysst som fan!! När vi andra skulle gå och lägga oss vid 9 på morgonen så hade becca sovit under natten och åkte skulle åka hem, då kände man sig lite sliten .. haha.

Ligger nyvaken i min säng, blev ju som sagt ingen sömn ilördagsmorgon typ :p blev väckt av MAMMA...
Och ja.. ikväll är de äcklig hyra som ska betalas och jobb. Efter jobbet kommer Anna och matilda(?) hit och ska ha mys kväll.
Och ja hörrni! Jag fick ledigt på torsdag! Så mina lediga dagar denna vecka är tisdag,onsdag,torsdag, lördag. Haha BUSIS ;) skulle inte riktigt sett ut så i de ordinarie schemat, men jag tycker att jag är värd detta punkt slut.
Skulle ju dragit en spontan tripp till London, men flyghelvetetsplatserna var slut.
//// EMMIE som dom så gulligt börjat kalla mig på jobbet. Jag gillar mitt namn Emelie

lördag och löningshelg = Kaos på jobbet....

God morgon hörrni! Sovit som en gud i natt!! Anna också antar jag haha, men hon ligger fortfarande i sängen, ska fan väcka henne snart är hungrig, vill ha frukostsällskap :D Igår jobbade jag ju, hade över 1200 kr i dricks! Gryyymt kunde jag känna faktiskt. Innan på dagen lunchade jag och matilda på stället med snygga killen jag berättade om ;) haha, var så bakis och trött!!!! Eftersom att jag och michelle hade ju vår lilla reagge utgång, stället var as soft och hette Ohlssons skor och låg på rådmansgatan typ, sen drog vi vidare till Spy bar, sen va kl. 5.. God natt....
Och aaah.. jobbet ikväll kommer  vara GALET, har så sjukt mycket bokat. Wish me luck! Jävla löningshelger!
Ha en grym lördag så ses vi förmodligen i dimman i natt, Love Emelie

lost in the dark

ensam hemma, tittar på skavlan och inser hur bra det programmet faktiskt är. Jag skulle vilja vara med i plubliken och vara med live. Tror att det skulle vara väldigt intressant och häftigt. Människorna som är med, som blir inbjudna är inspirerande.
Dricker en kopp té och äter choklad. Något jag annars inte klarar mig utan.
Saknar mamma väldigt mycket, känns skönt att få komma hem om 6 dagar och ladda om, landa med båda fötterna på jorden och andas.

Tror jag ska inpulsshoppa lite nu. Något ifrån Nelly.. det är trots allt löningsfredag & jag sitter hemma. Helt själv.
//M.

heeey Peeeemmie <3



filmen är dålig och jag har tråkigt.........

HAHAHAHAHA NUSHI KOMMER DU IHÅG?????!!!!  SÅ JÄVLA KUL :D



trrrrrrött

FREDAG IMORGON! ooh my vad veckan har gått fort!!
Kroppen värker av jobbandet idag, mina skor suger bokstavligen att jobba i. Pajj är dom också. Tur att man ska hem precis om en vecka och ladda om & köpa en massa nytt!
Äntligen vååååååår. Snart sommar.. hehe

Ska kolla Simpsons filmen nu, blev ingen utgång ikväll. Orkade faktiskt inte det, deckar helfint på soffan istället:)
Nightyyy, M


GRATTIS MATTIAS PÅ NAMNSDAGEN HAHAHAHAHAH

God kväll vänner! Ledig och grejer ;) Michelle ska dock dra med mig på nåt slags partaj..
Idag var de fika med anna och mathi på nåt helt fantastiskt fik i hornstull! Det fantastiska var killen som jobbade där, otroligt snygg. Såååå tror att jag och matilda ska luncha där imorgon, latten var ju ovanligt god också (öööh?) haha.

Blir spännande att se va som jag egentligen händer ikväll, hört att de är reagge och att jag ska va på pizza hut när hon slutar! Så laddar upp med Bob marley medan jag fixar mig här hemma! Igår kom jag hem till min älskade anna som var så mysig när jag slutat jobba, godis och O.C och syskonkärlek, bra jävla skit.
Funtar på att dra till London nästa vecka med Anna, får se om jag kommer ifrån jobbet..
Hoppas ni mår bra. Puss och kram, Emelie

heello

Ledig idag, gick ändå upp kl halv 10 och var på gymmet kl 10 för en timmes satscorepuls. Dog typ, men efteråt var det värt det. Käkade en brakfrulle och mötte sedan upp Christian i stan. Gick in till det stället där jag sökt jobb och gick ut därifrån med provjobb på fredag. Kändes mycket bra- det gjorde min dag.
Köpte babykläder (till Fidde som fyller år imorgon och ska firas på lördag + har fått barn!!) som vi ska slå in och ge honom med en flaska skumpa eller något. Bra blandning haha.

Hängt i lägenheten och ätit, kollat gårdagens Big B och lite smått och gott. Tränade Shape mellan 6 och 7. Shit nu var man trött. Hem åt och fixade mig (typ inte alls) och vandrade till Hannisens jobb och fikade. Med Christian.

Ska kolla film nu, tror det blir Green Street H. Love it!
Puss M.


Perfekt present va?

bra dag,.... eller?

Började jobbet imorse kl 10.. möttes utav en ny tjej- det visade sig att hon var huuuur skön som helst! Äntligen en skön människa. Behövligt. Många som är så depp och tpl just nu känns det som.
Jag ska inte säga att jag inte är så, tack vare en fin person. Men nej, nu jävlar ska det bli förändringar i mitt liv.
Gymmar som fan nu, riktigt riktigt skönt. Träffar de jag tycker om och saknar alla mina fina där hemma.
Ser fram emot torsdag-vin torsdag. Ska hem till Jasmine, nya tjejen på jobbet dirren efter jag och Fredrik jobbat klart, 19.00. Båda sticker dit, möter upp henne och Hannisen. Ingen aning om det kommer fler.
Får se vad den kvällen bjuder på.

Iaf, lördag har Fidde födelsedagsfirande med suit up. Kommer bli överball med killar i kostymer och tjejer uppklädda till öronen. Sen blir det utgång och eventuellt möta upp Milla och Erik, som är här nere och jobbar på Melodifestivalen. Kanske en efterfest?
Söndag ska jag utnyttja. Gå upp i tid och göra en stor brunch. Därefter långpromenad och filmmys på kvällen. Älskar att jag redan planerat allt inför helgen när det är tisdag. HAHA
Men det jag vill komma till är att JAG KOMMER HEM DEN 3E OCH ÅKER IGEN DEN 6E MARS. SÅ NUSHI, BOKA IN MIG DÅ!!!!!??? Den 5e är vår kväll. <3

Annars ikväll, D ska komma förbi med mina saker. Hanna och jag ska mysa med "Love and other drugs". Ladda ner filmer är min nya hobby.

saknar mami and daddi. Love M.


Jag var en man igår..

Haha, efter jobbet mötte jag upp Tim och Tobbe, drack öl på brorsan sen gick vi och käkade kebab, sen vidare hem till Tobbe och spela bluffstopp och käka negerbollar. Manligt och fint en måndag kväll! Imorse bokade jag tid till mig och tobbe för tvätten, så de ska vi göra imorgon! var även och tränade, super skönt! EMELIE
Ps. Är ledig lördag 5 mars <3 så koooom!

första helgen i mars nushi, ledig då?

Funderar starkt på att komma hem den helgen. Säga hej till mina älskade vänner och familj plus att packa väskan för att ta med mig mera kläder ner och lämna en del vinterkläder at home.
Så runt den 3e, torsdag eventuellt till söndagen. OM det inte dyker upp något jobb det vill säga. HÅLL TUMMARNA!

Annars idag då; städat hela lägenheten så den skiner och har tvättat sen kl 8 imorse. Duktigt som fan! Vem går upp kl 8 en ledig dag? Var tvungen, behövde ringa och säga upp mitt csn bidrag eftersom jag inte pluggar längre, buuuhu. Men jag ska lätt plugga i Lund senare, bo i stundentlägenhet på Malmö Nation och lätt leva livet som en student. Det är sjuukt nice. Livet måste upplevas, check!

Hanna jobbar idag, inte jag...... Ska istället möta upp Micke och göra något skoj. Han har bilen idag, yes. Så kanske en fika och sen göra något annat. Han var btw här imorse och tvättade och åt frulle med mig för han hade varit hos sina föräldrar denna helg och åkte hem tidigt med dem till Malmö.

Hörs senare, M.

 


MEN JAG SAKNAR DIG MER MIN ÄLSKADE MALIN LUNDIN SAHLBERG!!!

Det gör jag verkligen, vill ha hem min NUSHI förihelvete!
Dagen: Vaknade upp bakis och halvt död. hehe. Sen kom matilda och hämtade mig och vi drog till Choix dåraaa, käkade och hämtade upp anna.. Sen gicv vi och shoppade! Fick även idag med mig schyssta grejer! Gick och handlade på Ica och kom överens om att de skulle sova hos mig, så lagade vi mat - det blev Chicken tikka masala med ris, KUK GOTT!!!
Kollade på solsidan gjorde vi också, bästa skiten!!!

Anna fick lite andra planer och lämnade oss ;) Så jag och matilda gick på bio och såg "127 Timmar" Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, speciell men bra eftersom att den är baserad på en sann historia. Efter det gick vi till Mcdonalds och åt och nu är vi hemmaaaaa. En riktigt bra söndag faktiskt!

Puss och snart god natt från Emelie

vet du egentligen hur mycket jag saknar dig?


LOVE YOU


Fy fan vad jag älskar dom här flickorna!! VÄRLDENS BÄSTA!!
Kult ute igår, imperiet är bäst. Var med fina människor, imperiet med bland annat michelle! Och innan med carola och fortes, stötte på andré också, sjukt soft.

Ledig idag som sagt och matilda är här, vi ska till choix - söndags standard ;) / EMELIE

bajslöööördag

hemma och ser en film, hur tråkigt som helst. jag vill göra något, kanske drar till Stortorget iaf, till de dryga fina vännerna. noooooooooot



puss. m

LÖRDAT

Igår var en jävligt bra kväll! Först jobb till halv tolv, sen mötte jag upp michelle på malmen, sen mötte jag upp fortes och carola, kristian och c.o! SUPER KUL faktiskt, vi drog hem till mig senare och efterfestade! Sovit i typ 2 timmar. Men varit ovanligt verksam idag endå, var  och tränade och solade. Sen kom anna ioch mathi hit och då käka vi lurre, sen gick jag och anna ut till ett café här utanför mig typ och träffade mamma, toni och två greker och kajsa. Kul att äntligen träffa min finaste mamma! Men de var ett kort möte. Haha juste, la ni märke till att matilda inte ingick i fikat :p Hon var kvar hemma och städade upp efter vår lilla efterfest igår, SÅ SNÄLLT!! De är nu skinade rent, riktigt nöjd är jag. Nu är vi här, anna är och tränar och matilda och jag dricker coke och röker! Vi väntar på lilla fortes som ska komma hit och käka middag med oss och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda ;) Puss så länge råååå, EMELIE

18 FEBRUARI

Live från söder! ny duschad och dosar med mattiaaaas!
Okej hörrni, var ute i onsdags med min älskade michellé och älskade tobbe och hans vän Tim. Broder tuck, Scandic malmen, och avslut på Imperiet. Eller nej, avslut på mc donalds. haha. Igår var jag med sis på dagen fikade och planerade en resa! Sen jobbade jag och hade FETT mycket. Bra dricks dock. Gick hem och dog i sängen, himla skönt det.

Ikväll är det jobb och innan dess ska jag och mathi handla och lite sånt. Tror de blir en väldigt lugn kväll ikväll , inte på jobbet dåra men däremot för min del efter jobbet!! och sen lördag - söndag är jag typ JÄÄTTE LEDIG, helt fantastiskt. Nu ska jag fixa mig lite så att man kan vistas bland folk ;) PUSS PÅ ER!

SATS

En seg men bra dag, gymmat tidigt, vid 11 redan med Cristian. Därefter mysdag med Martin och Gustav, Robin och Micke.
Hanna har jobbat hela dagen så jag ringde Linus och bad han äta middag med mig. Hatkärlek till min hanna som kommer hem med en massa skit ifrån jobbet. Två stora morotskaksbitar senare är jag uppsvälld och har en fin ångest. Tvingade Linus att äta en del också, hehe..
Chillade med Hitch, galet bra film. Ska snart sova, imorgon:

FREDAG!!
gymmet kl 12.00
söka ännu ett jobb som kan vara mycket aktuellt
nollning i skolan kl 16.00
tre rätters middag i skolan 19.00
dööööööööööööd


LÖRDAG
vakna, förhoppningsvis pigg? - jobb mellan 11-15.00
powernapp, chillkväll eller festa på sviten på lilla torg.

söndag, gymmet och filmer. Mysmiddag.

Fin helg, sov gott alla. <3 M

 













ccccccccccpsämst

heelllu
dagen till ära: sämst. Hanna kommer snart hem och muntrar upp mig med muffins och scones ifrån Wayness Coffee där hon jobbar. Bra är hon!

Gymmade idag, hur skönt som helst. Ska skaffa årskort imorgon-SATS guld! Perfekt, kan jag köra finfint i Stockholm också.
Btw har jag planerat min kommande vinter nu. Byyye Sverige. Ska börja i Thai november-december för att sedan ta en fint plan över till Australien och bila genom hela landet med fina tjejer. Blir borta ungefär mellan november och mars. Perfekt att man då kan frysa gymkortet. Sommaren vill  jag göra i Sverige, typ Tylösand, Bålstad, Gotlandsveckan osv..you name it! Haha nu snackar vi sommaren 2012.
LÄNGTAR.

Tillbaks till dagen, ser just nu på Scary Movie. Faktiskt läskig... gillar inte såna filmer.
Fikade idag med fina Fidde och Stygnet. Jag ska få träffa Elias snart också, ser fram emot det. Lille killen.
Måste btw rycka upp mig och ta beslut som jag känner att jag gör rätt i att ta. Nu blir det iallafall Novishfesten på fredag. Typ en nollning för alla studenter. (Ingen behöver veta att varken jag eller Hanna pluggar) hehehe



love u, love my dad and mummmmmie. M

I cannot take it anymore

Funderar starkt på att radera dig. Helt.
Frågan är om det fungerar... är jag tillräckligt stark för det. Stå på egna sköra ben.

Kvällen var iaf mysig. Spenderades hos Micke, med Robban & Mi. Tittade lite på Sofias Änglar och sen på Milan-Tottenham. Dålig match. Snygg Zlatan.
Imorgon blir det stan, trött på att inte få mina jobbtider som jag hade förra veckan. Ledighet för länge är fan inte uppskattat i längden. Det är tråkigt och det känns som om man slösar på tiden?
Ska iallafall möta upp Fidde. Hoppas han har med sig lille Elias. Håller tummarna. Sen vet jag ej, Hanna jobbar hela dagen/kvällen.
Sova tidigt för min del alltså...Gillar inte att vara själv.


Puss alla fina. M

Jaaa, precis, alla hjärtans dag

Gissa vad jag har gjort denna kärleksfulla kväll? Den har jag spenderat med massa andra kärlekspar.. på mitt jobb, hehe. Kuuult.
Nej men de va faktiskt mer än ok att jobba ikväll, fina kollegor är vad jag har. Vi alla var beredda på en jävla mig kaos artad kväll, men tydligen var det lugnt för att vara alla hjärtans dag. Mig gjorde de ingenting ;) PUSS PÅ ER, äääälskar er mina nära och kära <3 EMELIE (så nu har jag gjort mitt på den fronten, skoooja)

Juste, shoppade med anna i dag också, hittade fan bra grejer alltså, bästa va en helt fantastisk sommar"klänning" vit och jävligt snygg. Japp så är de. Puss igen

brunt var inte riktigt min grej.....


alla hjärtans dag

Bajsdagen till all ära, försig har den börjat jävlat bra!
Vaknade av ett fint samtal utav Nilssons sko, kommer dock inte ihåg vad hon hette (jag sov faktiskt) och ska dit på intervju kl 2 idag.
Pratade dirren efter med min chef på Filippa K och de var ju bara denna vecka jag skulle jobba där och stämde av det. Måste dock prata med fina chefen på Tiger också, där jobbar jag ju faktiskt på pappret..
Iaf, efter det blir det frissan. Sa jag brunt hår? Ouuuups vad hände där?!
Jag i brunt, haha vi får väl se hur det slutar ;)


Dags med en fin frulle nu, ingen aning om vad ..sugen på Nutella mackor. Kul att vi varken har Nutella eller mackor.
Får bli ett äpple, ha en bra (hemsk) dag alla fina.
Puss M

så jävla uppt

eftersom jag har så mycket att göra så blir det ett inlägg till. Intressant, nej.
Blir duschen när som och sen sova. Ska göra en del saker imorgon, eller egentligen inte. Frissan, träna (?) kanske är på tiden.. fika och lite annat.

Alla hjärtans dag btw, ogillar den dagen. Starkt!
puss M


heeeeej :)

Älsklingar! Är svinigt trött. Idag jobbade jag öppningspasset! Dvs. från 12.00 - 23.00 hehe. Så detta innebär att jag spenderat hela min kära söndag på jobbet. Glädje när min vackra, bästa Anna kom förbi och käkade!
Lördagen bestod av en jävla mej bilfärd med mamma i letan efter ett schysst lunch ställe, men insåg efter EN JÄVLA timma i bil att de fanns inga förbannade parkeringar i stan. Så de slutade med fruängens Wok, haha dock sjukt gott!! Sen vare bara att åka tillbaka in till söder, hon lämna av mig och jag jobbade...

I fredags var de utgång med Fortes och Carola! Hamnade tillslut på Imperiet, fint! Sen sov dom hos mig, så mysigt så! Carola tackade för sig vid halv 4 medan jag och becca fortsatte i min soffa, jag låg halvt deckat och hon hade en jävla mig mun diarre! Hahaha, jag svarade bara mmmm på allt! Tända ljus och 2 vin glas, ett till henne och ett till henne (var inte allt för sugen haha) Lyssnade på massa fina låtar med tända ljus i min öppna spis!

NU: Cigg och Thé! SEN: SOVAAAA! Puss och kram, Emelie

booooooooring


söndag

TRÅKIGT!!
Hatar söndagar.. det är verkligen värsta dagen på veckan. Kollar solsidan för första gången, försig ganska roligt.
Om en timme börjar en prinsessans dagbok 2, ska nog slänga ett öga på den och göra lite té med knäckemackor.
Annars då? Bakis, nej.
Var först hos Robban igår på förfest/mat och dricklekar med Mi, Dennis, Sandra. Jävla kul var det. Runt 11 beställde vi taxi's och åkte till Andre som fyllt år.
Haha duktiga som vi är glömde vi att köpa present, så vi tog en vinflaska hemifrån och Robban tog med sig sin fina gb-glassgubbe med tjej på sidan att ge bort.
Dock tog Dennis fel flaska innan vi hoppade in i taxina så vi kommer fram med en gb-gubbe och en öppnad, halvfull flaska som presenter.
HAHA, sjuka. Reaktioner av skratt. Alltså en väldigt lyckad present!

Ska till frissan imorgon, äntligen! Mitt hår är inte det finaste just nu så dags att ta fram saxen och färgburken! Tips på någon frisyr/färg? Lite trött på den jag har nämligen.......vi får se hur det slutar.

Nu ska det drickas saft, puss M.

fint

Gaaah, dör av trötthet! mina fötter är typ svullna som två bollar, så som man kan få efter att man flyget plan!!
Jobbat och jobbar hela denna vecka, på Filipa K och på Tiger på lördag iförsig.
Sämsta skorna någonsin att jobba i, höga kilklackar som pajjat i sulan nu ..shopping i helgen, check! Ska plocka på mig en massa snyggt på Fk imorgon hehe.

Annars då, Hanna är magsjuk. Känns sådär att vara hemme då, så sov hos Freddy igår till idag med D. Inatt blev det dock hemma. Håller tummarna på att jag slipper bli sjuk. Orkar verkligen INTE det.
I helgen är det hemmafest, André har fyllt... aja han har fyllt år iallafall. Tror att det kan vara 23. Inte säker. Mycket folk iallafall, kommer bli nice! Sandra ska med också, ska eventuellt käka och föra på stan innan :) finfint!

Ska sova nu, jobb imorgon kl 10-19.00 ..big love, M.



nu har du flytt landet, jag saknar dig!

Sigh no more

Matilda och anna här!! MEN snart ska anna lämna oss och åka till hennes kill kompis :) Medans ska jag och matilda laga tacccooos med alla godaste tillbehöveren. Ska fan visa bild sen.. Om de blir fiiiint hehehehe. Skit kult. Puss så länge. Emelie

torsdag

Hyrde "wall street" och "En sydfransk affär" med anna, båda verkade värdelösa så vi lade ner projektet och tände ljus och prata istället.. Och gick en söder-promenad, väldigt mysigt. Vad hände med vädret hörrni?? .....
Ska lunch dejta mirre kl 14.00. Funderar på att kanske sova i segeltorp ikväll, får se :) hörs sen hur som helst.
Emelie
PS. VILL RADERA DIG FRÅN MITT HUVUD. ooooorrrrrkaaaaaaaaaaaa

here

Sitter i fönstret och kollar ut mot götgatan, röker och dricker kaffe, solar och lyssnar på musik. Relativt nyvaken eller nja låg kvar i sängen ett bra tag för att idag har jag absolut inga tider som helst att passa! Solen värmer :)
Emelie

tisdag 8 FEB

GRATTIS MIN SLEMMA TILL KÖRKORT, emma B tuuuung du E ;) haha.

Söndag: Blev upplockad av mami och mormor som sagt, dock va en överraskning att lilla Tindra och madde var med! bästa!! Så åkte vi och käka hos anna, sen körde dom hem mig och anna till söder och vi gick och träna, sen hem och duscha och därefter gick vi ut och käkade Indiskt, heeelvete vad gott det är! Satt typ hur länge som helst där och pratade om veckan vi varit utan varandra, hade fan hänt en jävla massa ;) Sen gick vi och hyrde "I rymden finns inga känslor" stööööört underbar film!!

Måndag: JOBB.......

IDAG: Tvätt, köpa skumpa och rosor till en arbetskollega/halvt släkting/ homie som har förlovat sig och importerat sig grekinna hit. sen JOBB........ och därefter ska anna sova här. ;) ;) ;)

ONSDAG-TORSDAG-FREDAG: LEEEEEEEEEEEDIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGGG.

/ Emelie

There's a reason I always come back to you, and it's not because you're my bad habit.

trött, ska sova nu. Pluggat lite, okej väldigt lite och kollat en massa the hills. Kan inte få nog utav det programmet, även om det i stort sett bara är fejk och väldigt välplanerat med repliker etc.
Helgen har varit bra, varit ute och gått hela dagen idag med H. Rensade huvudet lite, välbehövligt. Imorgon startar mitt nya, sunda liv. Inge mer chips nu!!! ....och ingen mer pizza.

Sov gott alla fina, puss M.

söndag 6 feb

Hade typ vääärldens bästa torsdag - fredag! Och igår hände de man VERKLIGEN inte ville. Hade ju tjatat om mina 4 fina dagars ledighet. De sket sig igår, var tvungen att komma in och jobba :'( japp, jag grät.. haha. Hade liksom värsta planerna. Hur som helst åkte jag till elsa efteråt där alla tjejerna var för att säga hej då till våra London brudar. HEMSKT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast ooooj vad jag ska hälsa på dem <3 Nu ska jag fixa mig, sen kommer mami och mormor och hämtar mig så ska vi till Choix och käka sallad och ÄNTLIGEN får jag träffa min älskade lilla mori. Vi ska ha en riktig jävla myskväll! Berättar lite mer detaljerat sen. PUSS emelie

läskigt mycket lördag

heeeello
chillar galet i soffan med Hannisen, har jobbat hela dagen så är helt slut.. Ska snart börja med en fin middag och sen blir det att korka upp vinet. Mmm älskar lördagar!
Senare kommer Linus över med en okänd vän.. Dennis och Freddy kom nyss hem ifrån BG, så de skulle titta förbi också. Pamp och ev Linus och co. Jacob fyller 25 ikväll också! Mycket på spel.. I LIKE!

Dagens problem: Kläder- vad ska jag sätta på mig?? Känns som om jag har haft allt minst hundra ggr.
(tur att man delar lägenhet med en till tjej så man kan dela lite, hehehehe)

Nej nu dags för vin tror jag, puss alla fina. Ha en bra kväll! LOVE M



jag saknar dig en massa!

galet mycket fredag

heeeello
Vaknade runt 09.30 av att Sandra ringde och frågade hur fan hon kom hem igår? haha.. kan dra en snabbis om gårdagen;
Jobbade till kl 7, blev dock övertid så var inte hemma förrän kl 19:45. Brottom med mat och fixa sig. Började med att öppna vindunken och kollar på klockan. Slutar med att vi missar bussen, springer till tåget och förar på tåget istället.
LUND- studentfest på Malmönation. Hur galet som helst, förfestade i Gustavs lägenhet med en massa folk. Han stack dock tidigare pga att han är DJn på nattklubben. Vi andra glada höll humöret uppe en timme till innan vi glada begav oss ner till Källaren, som nattklubben hette.
Gaaaaalet mycket folk och galet bra drag!! En shot och en öl för 50kr. En drink för 50kr osv.. billigare finns inte. Lyckades endast göra av med 30kr(???) igår. Ibland är det bra, mycket bra att vara tjej :) :) :)

Drog iaf på efterfest vid halv 3 och kom hem redan kl 4. Duktigt. Gjorde massa mat, köttbullar bland annat.
Ja, vaknade somsagt TIDIGT, för finisen inte visste hur hon kommit in i studentlägenheten där hon sov. Lotta, som bodde där hade nämligen gått hem tidigare- för full och somnat dirr.
Haha sjukt äre iaf! Malmö/Lund är sjukt.

Känns som lördag, men det är FREDAG!! Jag är ledig, jobbar dock imorgon så ska ta det lungt ikväll. Taco middag med Emil och Martin blir det. Kanske någon film. Hoppas. Ska iaf sova tidigt.
Imorgon ska vi ha folk över.
måste fixa mig nu,
Big Love M.




frrrredag

FEEEET kväll igår, så jävla kul!! Jag och max blev nååågot fulla! Sen drog vi vidare och körde på,nej men hur som helst stört jävla fint! Är med matilda och becca! Fika precis på espresso house. Blir nåt/ nåra glas ikväll med, haha. Och hörrni, njuter verkligen fullt ut av min ledighet, det här är liiiivet! massa pussar emelie

alex, dina fina smycken är i tryggt förvar


TORSDAG, ledig dag nr 1

Bra dag, jävligt fin! Drog till pizza hut och träffade upp michelle, fan va jag kan sakna mitt kära pizza hut ibland! LEDIGHET hihi. Träffa iaf henne och sen mötte vi upp villner en snabbis också. Sweet som fan. Nu käkar jag och matilda wok hemma hos mig, från en nyöppnad gatugrejs precis utanför mig. När mirre och max slutar jobbet ska vi ner och dricka öl på broder tuck. En after work...typ ;) Hörs senare, kaffet kokar och colan dricks. En cigg på detta och allt är perfekt!  LOVE EMELIE

woopsi


Nushi, har en riktigt ball grej som gör att du inte kommer deppa längre!!

Jag tröttnade också som fan på samma gamla vana hela tiden efter att jag kom hem ifrån Kos. Där var allting roligt hela tiden och sen när jag kom hem och kom in i rätt mode igen så happ, fixade ett jobb, men tråkigt. Ingenting nytt hände så jag flyttade. Till Malmö.
Ny miljö och ny stad- behövde något nytt och något spännande i mitt liv igen.

Men iaf, till den balla planen:
Jag jobbar i malmö nu i vår (kanske även sommar och höst) ..åker till Kos 3 veckor semester och festar GALET.
Jobbar somsagt hela hösten i malmö, och i vår: THAILAAAAND!
Funderar på att dra dit iaf 3 månader, jobba i thai kanske en månad (bartenderjobb) för det är jääättemånga turister (svenskar) som åker dit den tiden på året och är där och festar. Och sen om man trivs, stanna yttligare 2 månader eller så reser man vidare.
hur bra?!?!?!?!?

Vill försig också till USA, men det gäller bara att spara så kör viiiii.
Big Love, M

onsdag

faaan känner hur detta blivit något av en depp blogg haha. Och ja, kan inte säga att saker och ting känns mkt roligare idag.. Dock är de vår-väder!! :) Och en till god nyhet, jag är ÄVEN ledig imorgon, dvs FUCKING FYRA DAGARS LEDIGHEEEEET! emelie

aaaaa

Kebab, sluta tidigt, godis, fanta och cola, mathilda, jag, Get him to the Greek! åh så gosigt. + anna i telefonen från torpshammar! MYS / Emelie

haaaaaaaaaaat

Asså nej jag kände mig inte klar med att hata världen! Jag spyyyyyyyyr. är så äckligt uttråkad av precis ALLT. Visst jag är i min lägenhet på söder, och söder är helt fantastiskt, men va fan. Ingenting är kul eller vackert dessa vidriga månader, januari och februari. FY. Har sagt i flera år att jag vägrar vara hemma i sverige under denna fruktansvärda period. Men lik förbannat är jag det. Men i helvete heller nästa år, då ska jag ligga på stranden i thailand med en White russian. Mmm de ska jag. Så nu var jag nog klar. Kan bjuda på en sommar bild så man inte dör här av FULHET. Precis, allt och alla är så jävla fula också. Jag känner inte igen mig själv är så blek, ful och tråkig. Urshhhhhhhh.
Kolla va fint och somrigt.

tisdag

Måste säga att det är en lika tråkig dag som igår! Tvättar, städar och fuckar ur här hemma haha. Plus jobb ikväll! Det enda bra är att matilda ska sova här ikväll :) Allvarligt är hela fitt veckan riktigt jävla boring! Eller ja, tills på fredag, och då är jag ledig fre,lör,sön! Gryyyyymt! Vill ha hem min SYSTER nuuu för i helvete. 4 nätter kvar..
emelie

RSS 2.0