You should pack your things,leave and never talk to me again

Hello!
Länge sen nu, men har inte riktigt lika mycket tid för datan länge..jobbar som fan så därför..

Måste bara skriva av mig lite, är så frukansvärt trött på en människa där ute. Han tror att han äger denna värld och att man skall kyssa hans fötter, typ.
Men ärligt talat så är du helt tappad, sorry men är riktigt trött på dig.
SÅ...


På söndag blir det iallafall Rhodos, ska bli så skönt. ÄNTLIGEN får man komma bort lite. Ska äta gott, festa litegrann & hälsa på fina vänner som man jobbade med förra året.

Sorry, trist inlägg men det var behövligt för min del.
Glad iallafall att jag får spendera en vecka med mina bästa Jullan, Henri och Tim. <3 love M.

måndagmåndagmåndag

Hello!
Tar det riktigt lungt i lägenheten med Jullan & Jasse. Hyrt massa filmer och köpt upp hela godisaffärens godis. Snart kommer Alex med vänner och kvällens filmmaraton kan börja!

Jobbar som fan denna vecka, men hade stört kul förra veckan med Emelie & Jossan. Hoppas Slem har det nice i Grekland nu!!!

ska äta något nu, puss M

MALMÖ, jag är snaaart tillbaka!

Snart bär det av, till fina nushi och fina malmö :D Blir hämtad om en timma. Ska bli så kul! Fast det jag längtar till mest i världen är GREKLAND!!!!!!!!!!!!!!! 5 days left ;)

Lyssnar på håkan hellström. Jag är kär i honom :)

PUSS, ses i malmööö
Emelie

MYSSISSS

Sitter med mami och käkar Tacos och kollar på tv1000 action... Zorro.
Jävla mig myskväll! Och dag 2 eller typ 3 på min rehab ;) fortfarande inte helt återställd. trööööööööööötttttttt.. Anna är hos elin och toni i grekland sen nåra v. tillbaka så de är baaaara mami och jag ikväll, himla fint de.

Juste, jag och forsman skulle överraska malin med att dyka upp i malmö men var tvungna att ringa å berätta att vi skulle dit pga. boende kaos. Men josse fixa de med nåt hotel/vandrarhem :) Hon boka flyg åt oss igår så de blev en spontan tripp, kanske inte jätte bra gjort för min del med tanke på ekonomin, då jag åker till grekland om inte ens en vecka.. Men kände att jag ville så nu blev de så. Imorgon kväll flyger vi, och tillbaka hemma igen på fredag.

Puss ha de bra hörs imorgon. Emelie



HEY

halloooooo! igår kväll kom vi hem från bääästa peace and love, fy faaaaaan va kul det var alltså! Men så galet slitet var det, är fortfarande dööd trots en riktigt god natts sömn. Fuck tält alltså, vidrigt haha men utöver det va resan underbar! Bästa spelningarna var Deadmau5 och världens finaste och bästa håkan hellström som avslutade festivalen. Då stod jag och min anna och höll varan i handen och kände kääärleken i luften, helt sjukt vackert! Men men hemma nu som sagt, käkar Ben & Jerry med mor och syster. Hes så in i helvete och trött! Vi höööörs PUSS emelieeeee

RSS 2.0