Oseriös-Onsdag

Kom precis hem, ska till beckas mor och hämta hennes grejer, sen till farsan i hagsätra där trev å baby befinner sig:) Stressad..


forts. Tråk-Tisdag

Skärisgrejen gick som jag förstod åt helvete. Folk är så otrevliga där.

Efter skärholmen drog jag till slussen mötte upp Anna och Olivia så fikade på muggen, vilket är riktigt mysit ställe. Där satt vi och prata och jag gjorde marknadsundersökningen på dem, sen skojade vi om att jag skulle springa runt där och försöka få tag på folk som kan kosta på sig att prata med mig i typ 1 minut, men istället kom jag på den fantastiska idén att man skulle få folk att komma fram till oss när vi sitter där, fikar, och även i mitt fall kedjeröker och har det skönt. Och tro det eller ej, det gick sååå mycket bättre och folk var jätte trevliga.
Sjukt egentligen hur olika folk beter sig beroende på vart man befinner sig.
Men sen iaf kom mamma och hämta mig och Anna så drog vi hem och möts av Baby som kom upp en stund innan visningen. Självklart blev det balkongen. Standard.

Har lust att gå och lägga mig redan nu, är trött och fortfarande känns allt inte bra. Men fick ett sms som gjorde mig lugnare iaf:)

face it.

Jag hatar bloggar, så är det bara. Men fuck it, man måste ju prova, eller hur? så här sitter jag nu bredvid baby i skolan och det jag vill börja med att säga till folket är:

  

/ Becks


LOVELOVELOVE

tung

You were a child
Crawling on your knees toward it
Making momma so proud,
But your voice is too loud

We like to watch you laughing,
You pick the insects off plants
No time to think of consequences

Control yourself
Take only what you need from it
A family of trees wanted
To be haunted

The water is warm
But it’s sending me shivers
A baby is born
Crying out for attention

The memories fade
Like looking through a fogged mirror
Decision to decisions are made
And not bought,
But I thought this wouldn’t hurt a lot.
I guess not

/ Emelie, inlägget innan ockå, glömde skriva

TRÅK-TISDAG

Sitter på mulitmedia lektion.. stöööört tråkigt. Blir facebook som vanligt. Skulle börjat 11, typ nu, men neeeeeej hade företags möte istället, kl. 07.45.....

Förövrigt är jag fan inte på topp, fett nere igår, var med becca i skäris, köpte 4 par skor, lite smink. Haha så var vi iaf på hm när en himla mörkman kollar väldigt mycket men de var inte mer med det vi går vidare rtill din sko där sedan denna man kommer efter igen och säger att han känner igen mig från hässelby:P haha hässelbyyy va händer?! Nej men hur som helst börjar han prata och ställe massa frågor, namn ålder jobb intresse. Det började kännas som en jävla intyervju tills han kom fram till vad han egentligen ville, han ville ha mitt nr och sa att jag var söt. Men han fick ett bestämt NEJ. Han frågade även om jag och becca var syskon och vi svarade självklart Ja:) beccsiiii var lillasýstern. hihi.

Men på tal om att jag var nere, så får jag skylla mig själv. Lyckas alltid sätta mig i fitt situationer. Båda personerna som är surisar på mig tycker jag om och ville absolut inte att nåt av detta skulle hända. En av dem är väldigt nära också så det känns skit. Ska lösas. Måste lösas.

Idag ska vi dra med företaget i peters bil och göra marknadsundersökning.. I skärholmen. Får väl se hur det går på det stället...

Från Maddes blogg, fick gästblogga, en jävla ära asså så här såg det ut:

Så sant som det är sagt, här sitter jag med en cigg i höger hand och en cola light i vänster, vilket då komplicerar skrivningen för ttillfället, men så jävla värt!
Lyssnar för tillfället på underbara kings of leon ute på maddes balkong medans hon springer runt är duktig och städar. Har precis avnjutit en utomordentligt god lunch, är sådär lagom bakis också så allt smakar ljuvligt..
Hade en vild, kul ute kväll igår som startades med ett jävla sur humör men de försvann och kvällen blev bra och skön. Mycket skön framåt morgonen ;) haha! Sov hos Becka som jag har/ska starta en blogg tillsammans med. Så är därför jag provar här, än så länge känns det skit kul att blogga, men jag är ju då väldigt ombytlig i mitt tänkande så får väl se hur det blir. Det ska nog arta sig.

Snart är det fika på g med släkten hemma hos familjen Poyeh/Perdikari/Perikaris.. haha låter som ett jävla gruppboende. Är inte överdrivet sugen på att gå hem.. Mamma är på sitt kärring humör, måste säga att det är otroligt fint att min älskade madeleine smedberg äka Lajn bor såpass nära och alltid har ett schysst välkommnande till mig, hennes älskade fina snygga Emelie som hon brukar kalla mig. Förstår varför...






Här har du en som liknar mitt nuläges tillstånd:




Ser förtillfället jävligt sliten ut vilket jag också är med tanke på nattensäventyr där somn inte var inkluderat, hade andra TREVLIGHETER för mig.. Me like. Men för att visa hur jag kunde sett ut om jag sovit, haft spa och skött mitt utseende ska jag visa hur jag brukar se ut:

  Här är  jg dock osminkad och inte så fixad.. brukar kallas naturlig skönhet,.

Inte bästa bilden på mig, mnen den duger.

Nej nu ska jag fortsätta fixa alla tunga låtar till mostermadde på spotify, ha en fantastisk dag mina vänner, här kommer ni förmodligen se mer av mig i framtiden. PUSS PUSS

JAAA!

Första inlägget i likabarnlekabest, wohoooo! Väljer att fatta mig kort och bara välkommna er.. Välkommna!!

Emelie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0