sista natten i stockholm

hello blogg!
Helgen har spenderats i Stockholm, fin fina Stockholm. Varje gång man kommer hem på besök så får man alltid ett lyckorus i kroppen. Jag älskar verkligen denna stad + att man får träffa alla som man älskar. Varje gång blir alltid den bästa!
Men imorgon bär det tillbaks till Malmö igen, mitt andra hem. Ska bli skönt det också, saknat min Jullan och T. Men imorgon får jag träffa dem igen. Blir hämtad av T på flygplatsen, sen skall han direkt på jobb och jag också. Blir nog en mysig kväll, Jullan har sin fina Henri på besök så vi kanske hittar på något skoj. På tisdag är det iallafall fest, Ante ifrån jobb fyller 28 år!
Börjar med middag på restaurang och sedan båten, tisdagsklubben. NICE:)

Ska grilla med familj nu, tess och becks är påväg också! Ha en trevlig kväll, puss och kram, M.

tältliv snart...

Heeeej blogg! Inte kunnat blogga då mitt internet på söder gått ut, men nu är jag i segeltorp och äter jordgubbar och glass med mami och toni, love. Imorgon är de MIDSOMMAR, helt sjukt hur snabbt dagarna går! Men hur som helst åker jag med tjejerna och killarna likaså ut till Grinda! Min feeeeta ångest är att vi åker typ vid 7 på morgonen och jag är en väldigt sur och hatisk människa så tidigt. Kommer va så suuuur å trött. Men de lättar nog upp efter nåra timmar haha. Vi ska iaf tälta på grinda, sover såklart med fortes, och vi värmer upp in för P&L. WOHOOOOW. Kommer bli värsta friluftsmänniskan pga. kommande boende.. Skumt.

På lör åker toni till grekland och 2 v. efter kommer mami! sen typ nåra dar efter det, jag och Anna! Längtar så in åt faaan. Blir 4e sommaren vi är där:)

Är btw sjukt nervös inför peace n love, första festivalen jävlarrrrrrrrrr! Med syrran, matias, anton fortes å massa! CRAZY ;)

Nu ska jag pussa lite på min fina familj, röka en cigg, borsta tänderna.. å försöka sova.

PUSS VI HÖRS EMELIE. ps. jag har pms...

nothing lasts forever

hejhopp!
Dagen har varit riktigt riktigt dryg, inte gjort något alls! Bara degat och åkt bil,typ. Jag och min T ska iallafall gå och se baksmällan 2 ikväll. Annars är det sjukt mycket jobb på schemat. Hela sommaren! Tänker endast på pengarna, sparar till Australien. Längtar sjukt till det!

Nu ska jag gå och handla godis till frugan min! Love M.



mina bästa!

ingen rubrik

Trrrrööött, hej

T kom hem igår ifrån sin långresa i Kroatien. Äntligen! Det skulle vi fira med middag och ett glas vin. Japp, det gjorde vi ju.....
Mötte upp Jullan, gjorde oss i ordning och drog istället till Victors, beställde in förrätter och 3 flaskor vin. Mötte upp ännu mer folk som kom och satte sig med oss, skrattade och hade oss. Så trevligt.
Slutade med att vi drog till Båten, där det var premiär för tisdagsklubben, sågs i dimman?
Riktigt rolig kväll. Är hos T nu iallafall, dags för BK.

Älskar Julia, min bästa tjej! Hej, M.

05.15

Nyss hemkommen ifrån jobb, hann med Donken en snabbis också med Maddie. Fyfan vilken kväll, huuur mycket folk som helst och det kom bara mer och mer! KAOS
Skulle blivit en liten utgång på det hela ikväll, men icke pallade vi det.. dryygt av oss! Känns som om jag fortfarande är bakis sen i onsdags, wtf hände där?!?

Imorgon blir det hundvakt hela dagen, tips på vad man gör?  Kör på hundtricket, känns mest stabilt.


Blir iallafall midsommarfirande i sthlm efter ett impulskännande. Saknar min therese och snart ska hon iväg och härja in the big apple. smått avis där ja....
SÅ STOCKHOLM OM 5 DAGAR!

Love M. godnatt också ......

wine, candy and alot of fun

Heeeello!
Länge sen, hinner typ inte med så mycket med datan länge. Känns faktiskt jävligt bra! Datan på sommaren är så trist, utelivet är så mycket mer nice!
Hänger iallafall med Robin och Jullan ikväll, ska kolla fantastic four och äta mitt vanliga mål till middag: godis.
Har blivit en riktigt tjockis, blir det så när man skaffat p-vän (?????) sick.

På lördag ska Linus få hem sin fina Alabama- en rotweiler valp. På söndag till måndag ska jag och Jullan vara hundvakter till henne, känns överbra att hon inte lärt sig om man skiter inne eller inte och om man får kissa under sängen?. Cosy



så fin hund!

Puss, M.


Mami, kommer alltid va samma Emelie, inget kan ändra mig ;) LOVE

ÖDMJUKHET 8-)
Jag är en jääävligt dålig bloggare! Skriver ALDRIG! Meeeen de händer bajs mkt här i mitt liv på söder, de är nåt heeela tiden kan jag meddela. Men jag är LYCKLIG och VILD. haha

tjatjatja

Heeej! Vaknade av ett flak som åkte förbi här på götgatan.. hade kunnat sova sjukt mkt längre, men de va ganska soft att vakna till ändå! Fick ett ryck att jag vill klippa mig så sprang runt typ hela söder, och ALLT va upptaget, tills min sista chans i ringen. Sååå nu har jag klippt mig! De första han sa va att jag hade torrt hår :)))) tack!
Sen systemet å nu hemma.. Jobb ikväll sen partyyyyh!

Var på sjödalsutspring i onsdags, fint som fan! ville ha den dan igen <3 Hur som helst satte sig anton jag och anna  i sjödalsparken i solen! Sen hem och därefter till fortes där hon och jag förade. Trött som fan, ville softa hemma men vi drog till filips mottagning ändå och TUR var det, såååå jävla bra drag! Dans och drinkar. Roligaste kvällen på ett tag asså!
Nu väntar jag på min fina syster!!!!!!! PUSS Emelie

RSS 2.0