FRULLE I FÖNSTRET OCH LEDIG IDAG. BRA SKIT


woho

IGÅR: Vakna upp, och hade ju då bestämt träff med anton. Så han kom hit MAGGAAAAN OCH PAAGGAAAN, ja precis.. och han berättade hur jävla br Berlin var och jag berättade hur jävla mkt jag vill dit (!)
Hur som helst, sen gick vi och köpte strumpor till mig (inte ett rent jävla par hade jag), en söt tröja och så hyrde jag film "Puss" hette den! SEN gick vi till pet sounds och anton köpte broder daniel skiva :D :D NAJS. Vem träffa vi där? Johan Glans! Ingen riktig aning om vem han var, kände bara igen namnet men nu vet jag juuu. '

Därefter gick vi och käkade på Koh phan yang (stavning ???) haha, så fruktansväääärt gott! Efter de kändes en latte fett viktigt så vi drog en kaffe på mitt nya favvo cafe på skånegatan och vem sitter vi brevid och fikar? Ove från solsidans brud, NETTAN :D uuunderbart. Sen va de typ slut på de roliga för då va jag tvungen att springa till jobbet...


Bjöd anton på "mammas hembakta kladdkaka" hahahaha

IDAG: Vaknade och insåg att jag och tobbe har värsta tvättdagen idag, så vi drog ner till tvättstugan stoppa in första maskinen och kände oss frukost hungriga, så vi går till italienska stället precis brevid oss och köper Ciabatta, FUCK vad gott, och sätter oss på hans balkong i solen och dricker typ 6 koppar kaffe! Sen drar vi på fet musik och springer upp och ner till tvätten varvat med balkongen ;) SNART:.... :( ska jag till jobbet.....
Tobbe bor på samma sida som mig fast högst upp, han är lite bättre för att han har balkong.....
sååå fint!
HA EN BRA ONSDAG! PUSS EMELIE

tired to be me

hello
städat/städar lägenheten, tvättar etc. Äter lite yougurt och tittar på vänner. Riktigt tråkig dag.. hatar egentligen de dagar när man inte jobbar o vädret är booring.
Hannisen jobbar, vi åt hotell-frukost imorse på Raddison hotel. Mycket mysigt. Var ute igår och käkade middag med tess och jasse. Satt på moosehead och Viktors och drack champagne. Trevlig kväll, men hinner aldrig med träningen längre. Back to that. Ska boka in en massa pass så jag måste springa dit. Får smått ångest över det..

i helgen är det avskedsfest för Martin och deras lägenhet. Vickisen, Sara och Jossan kommer ner ifrån Göteborg och ska bo hos oss. En riktig tjejhelg, ser fram emot det. Behövligt som bara den.
Snart Stockholm igen, saknar alla så himla himla mycket. I påsk kommer mamsen och papi, vänner till dem och Jullan & Jempo ner. Ser så mycket fram emot allt! :)

Ska kolla OC nu, love M.

ya

Hade en as soft frulle med fortes hos mig i segeltorp! Sen åkte jag tillbaka till mitt andra älskade hem på söder och jobbade. Träffa upp tobbe efter jobbet, hemma nu. Lagar mat och är fett pigg..
JUSTE!!! Jag har nu kollat klar på heeela prison break säsång 1,2,3 och 4! Och tro mig, tårar rann!!!!! SÅ JÄVLA BÄST!
Imorgon ska jag träffa anton innan jobbet, najssssss. Puss Emelie
PS. ligger sjukt efter med tvätten. Bryr jag mig? Ja lite. Gör jag nåt åt det? Nää..

segeltorp!

Mami, anna och elin kom och plockade upp mig idag och så körde vi tjejerna till gustavsberg för ÅTER IGEN ska anna bort till sitt jävla torpshammar (ambulansutbildning osv.) sen var det en underbar släktfika hemma hos mormor och morfar, därefter drog tindra jag och mamma till älskade kvantum haha ;) och nuu hemma i SEGELTORP, väntar på mat av mamma (hemma gjorda hamburgare, typ de gooodaste som finns) sen blire till att möta upp fortes en sväng :D PUSS Emelie

EMELIE ÄR TILLBAKA

RÖKER OCH DRICKER COKE, JAG ÄR TILLBAAAAAAAKS!!!!! visst jag käkar penicillin men va fan, är sååå taggad så jag dör. Känner mig jätte jätte frisk men de är jag ju dock inte riktigt, MEN när jag är klar med penicillin och shit, DÅ JÄVLAR :D

du är så jävla gubben i lådan

Tja tja bloggen
degar hemma, nyss käkat frulle. Mums ..ägg och bacon med sötsursås och lite sånt. Grapefruit också, love it!
Är på ett drivarhumör så det skriker om det, pallar allt och ingenting just nu. Ni skulle bara veeeeta, hehe. Kaos i Malmö är det!
Snart, mycket snart fyller jag iaf 20 fina år. SJUKT! Tänkte iaf styra en galen fest här nere, eftersom jag jobbar på nattklubbie. Så komsikomsi ner till malmö alla älskade vänner. Det kommer bli kaos!
Denna vecka är den sjukaste jag har varit med om på länge, hänt så mycket kaos saker som inte skall hända. Nu är jag inte ens vän med en som stått mig så nära ända sen Kos. Fattar inte ..
Life goes on. Iaf för min del..

Ska jobba ikväll, 17-22.00 bara. Chill. Jobbar med Viktor så det är skoj. Ska luncha med Linus imorgon,och sen eventuellt träffa fina Jocke som säsongat i BG hela vintern ända sen Kos.
Städa lägenheten nuuuuuuuuuuuuu

puss M

BLI FRISK SLEM, när du har tid så kan du väl ta och ringa upp mig också? LOVE U <3

ja jävlar va braaa

BÄSTA LÅTEN JUST NU! Roscoe - Johnossi (Rebecca & Fiona Remix)

Puss Emelie

hmm

Skulle till vårdcentralen och kolla min nacke osv. - har smärtor där! Men då sa dom att vi skulle åka till akuten istället, så vi åkte till huddine sjukhus och kolla om jag hade hjärnhinneinflamation, men de hade jag INTE tack gode guuuud!! Emelie
haha hoppas ni andra mår bättre ;)

BUHUUU

Jag har HALSFLUSS!!!! jag är en mycket svag människa för tillfället, kan ej ta hand om mig själv så befinner mig i segeltorp hos trygga mamma! Fått lov att ta ledigt från jobbet.. Det SUGER att vara sjuk. Har fan aldrig varit så här jävla sänkt tror jag och aaaldrig haft sån smärta i min hals iaf.. Ligger bara i min säng brevid min spottkopp :'( EMELIE
ps. inte en enda cigg har rökts sen i söndags heller! omöjligt

mysdag

hello
käkar morotskaka så jag får ont i magen.. Hanna lagar lite ris- haha söndagar jag man alltid så sjuka saker.
Ska tilla på flickan som lekte med elden nu. Galet bra film, ha de så bra finisar.

m.



mannen i mitt liv.

 


förfest, mellanfest, fest, efterfest -hilton

hello
ska snart bege mig till Jasse. Jag, Jasse och Mi ska ha en fin förfest med middag och en massa vin. Jasse, smartasset själv bröt typ armen igår natt, så hon var på sjukhuset hela natten. Smart bruud. Så idag blir det endast veven med höger arm. Det får duga.

Ha en fin kväll mina vänner, M

bara säg det, tre ord är det ända som behövs..

Sitter hos Micke, precis tryckt tacorulle och en massa candy. ILLA! har sån sjuk magvärk..kanske för att jag knappt sovit?
Lyssnar iaf på skön musik, destination-Darius & Finlay. Ska nog decka lagom fint till en film. Sova med en kudde i Mickes knä. Inte illa,.snart åker de små odjuren till Kos och gör den staden farlig igen. Jag vill också. Just nu vill jag! Men sommaren här nere kommer bli KAOS. Så ser fram emot den snäppet mer, eftersom Kos är något jag redan gjort. Kommer dock sakna stämningen och folket.

Hannisen jobbar till 23.00. Tråkigt. Saknar henne här. De andra fixar ost o kex i köket med varsinn cigg.
Jag tänkte somsagt somna nu, gymmet imorgon innan jobbet. 09.30 är det aerobic.
Sjukt att det ska bli 15 plusgrader nästa vecka!!

SOMMAR, snart ses vi!
love u, M.

fredag- "dör på riktigt"

Ligger på Jasse's soffa. Lagom pigg. Hur fan kunde jag ställa kl på 06.15?? vad har hänt med mig? typ tänker "träna, träna" haha vi är sjuka jävlar.
Skulle iaf ha kört ett pass spinning (på min lediga dag- en normal människa sover väl då?!?!) men nej inte vi, så står som två zoombies på SATS halv 7 och taggar lagom när Jasse kom på att hon glömt plånboken och vi inte har förhandsbokat = 100kr för ngn som ej är medlem. KUUUUL att jag redan gått upp då. Så vi gick ut och pwkade en timme. Sen en brakfrulle och nu vaknade jag här.
Ligger och lyssnar på tiesto-knock you out. Bra vakna låt faktiskt, ett tips bara! :)
Ska nog titta in på Tiger eller, juste mååååste titta in där. Har ju hennes hemmanycklar hehehehe. Sen en lunch med Linus och sen träffa Henke och Mi.
Ska äta taco middag med Mi, Robban Och Micke ikväll med följd av massa snack, godis och film. Mmmm älskar fredagar :)
Hoppas alla hemma mår bra! Kommer iallafall hem den 8-9 april igen. Pappisen fyller 50 fina år och ska firas med en brakfest!
Love M

älskade coop, älskade söder

Drog en riktig söder utgång efter jobbet i tisdags! Och spontant var de också. Axela, Malmen och tillslut hamnade vi på Kvarnen. Helt fanstastiskt massa Tequila och vin.
Här känns det som att vi alla började känna av.. minst sagt
Tim, Jag, Tobbe, Stefanie, Anton.
Igår laga anna pankakor åt mig, så gör en riktig syster :D haha! Tim kom förbi på en runda BLUFFSTOPP! Jag är kääär i spelet alltså! Medan anna åkte till skolan imorse sov jag och matilda kvar, jag vakna nyss och hon sover på soffan där ute så ska nog gå och titta till henne lite. Kan känna att frukost vore trevligt.. Puss puss

22.26

TRÖTT! Ligger på soffan helt död, skulle tränat nu på kvällen men hade verkligen ingen ork. Körde ett pass imorse så det får räcka. Shit vad jag ligger i-bam baam.
Iaf, pratade med älskade becks i telen nyss. En timme. Shit vad jag saknar henne, saknar alla fina där hemma.
Jobb imorgon, ska träffa Jasse innan för en liten pw. Kul att det haglar ute. Vad fan händer med vädret?!

Ska dega mer på soffan nu, sen sova. Puuuuuuuuuuuss M.

coktails in sunset

Ge mig värme, sol och utekvällar. Myggbett och bruna ben. Högklackat och långklänning. Skinshorts med instoppad blus. Kavaj och höga ljusa byxor.
Kärlek och lycka. Solglasögon och fräknar. Solblekt hår och en lätt sminkning.
En uteservering att spendera timmar på med sina älskade vänner. Dricka rosé toppad med fanta i mänger.

Thailand- ska tillbaks i vinter. Tål inte mer kyla.

På lördag ska jag dricka drinkar, precis som om det vore sommar!

Hejsvejs, M.


duktigt

Heello
vaknade utav att kl ringde 06.00 ..gymmet för ett pass shape! Älskar det passet, galet bra. Eventuellt body pump ikväll också, om jag orkar. Jobbar hela dagen, eller vet ej när jag slutar. Men ändå, man dör typ efter jobbet. Blir slut av allt spring, men samtidigt älskar jag Koi! Verkligen hittat rätt:)

Annars då, kanske ska träffa Robin idag som har anlänt ifrån Tyskland. Shit vad har reser runt med jobbet. Vill också utomlands ...
Ska göra lite kaffe nu o dega en timme på soffan med fina frugan. Ses, hejhej M.

 

 


.

SE BLACK SWAN!!! bäääästaaaa! Och så hyrde jag Till det som är vackert igår också, bra. Lite film uppdatering där hörrni. Emelie

ångest ...........................

kul, känns inte helt okej nu.

helgen var riktigt bra, både gott och ont. Vad faaaan
jobbat hela helgen också, inte bra. Jofan, mycket bra men aaaaa dör. typ

m

hemma hemma hemma

Igår var världens typ underbaraste dag! Började med att anna och jag vaknade (av alarmet) och gick och tränade där efter gick vi till nya favorit cafét på skånegatan och åt frukost på uteserveringen i solen. Därefter gick vi hem hade på bästa musiken, duschade och fixade oss riktigt fina, sen ringer mami och då har dom hyrt en slags lastbil och levererade väääärldens absolut skönaste/finaste soffa, skoställ en obyggd hylla (frivillig byggare som vill ställa upp?) och en klädhängare. Så vi fixade de fint här hemma och jääävlar vad bra det blev, som ett nytt jävla hem! Lycka!! Sen åkte jag och Anna till becca i hagsätra och där bjöds de på grillat och sprit! Festade där, riktigt jävla kul, spräckte byxorna för ett fucking tv-spel hahahaha. Finns mindre charmiga videos på mig.... Hur som helst partade där och begav oss senare mot söder där vi fick besök av 3 himla trevlig grappar. Hemma här blev de lite vin och solsidan och vid 6 halv 7? kände jag mig klar. God natt blev de då..
Och idag vaknade jag och erik väldigt tidigt av anna som skulle till jobbet och då blev de självklart solsidan igen! Därefter sa jag hej då till dom och plockades upp av mormor, mamma och tindra och vi drog till Choix och käkade sallad! Nu är jag hemma, alldelles ensam, och bara njuuuter här på soffan! Köpte pepparstek och beasås som jag ska laga ikväll och goda frukter till efterrätt. Nu funderar jag på att gå till ringen och köpa mig en ansiktsmask och kanske till och med sushi! Två middagar är väl ok? Haha. Ja en riktigt fin söndag som jag ikväll spenderar med mig själv, ljuuvligt! Måste dock lägga till att jag självklart hade föredragit min andra halva, dvs Anna!



PUSSAR FRÅN SÖDER



freeeedag

Vilken fiiiiiin dag!!! love it! Mattias är här, suttit och solat  med kaffe och cigg i fönstret, EN jääävla dag kvar, sen är jag ledig. Väntar nu på min älskade lilla MORI och då är de vanliga fredagsfikat som gäller. PUSS PÅ ER, Emelie

trööött tjej

Helllo
degar i vardagsrummet/köket/alltiallorummet med stygnet och hannisen. Såklart jobbade hannisen ikv och tog med sig en massa skärp hem. Förutom smootiesarna. Mums
Känns bra att naturgodis fick bli min middag. Nu när jag skall börja mitt nyttiga liv. buuuurn

Annars då,
snart en vecka sen sthlm. Känns både skönt och inte skönt. Skönt att se alla igen men inte skönt för att man kände att längtan efter allt och alla var riktigt stor.
Man känner inte av de känslorna som faktiskt dyker upp när man väl träffas igen när man är här nere. Man känner bara längtan av personen etc men inte själva känslan.
Det var iaf skönt med ett "hemma i sthlm break".

Här nere jobbar jag galet. Hannisen också.. går typ om varandra HELA tiden. Rätt trist för det blir  knappt någon tid över för kvalité tid tillsammans. Därför har vi bokat in måndag som vår dag.

Ska sooooooooooova nu, de va nog allt för ikv. Naaaatti love M.


"it's an end of an era "

fan det slog mig precis, broder tuck mitt älskade stammishak- de är slutet där. Jag kan inte gå dit mer. Och visst de finns tusentals krogar på söder, men detta har fan varit de bästa, de är för mig en del av mitt liv i min kära lägenhet på söder! Sick.

Blev inte bara till att hänga hemma, tog mig till solariet och handlade lite mat, har sån fruktansvärd träningsvärk från Shape passet igår, hatar de passet men tydligen gjorde de lite nytta ändå.. Emelie

hahahah jag ser ut som en MUPP!!


LÄS AFTONBLADET!!!

Är så jävla trött! Kunde inte riktigt somna om efter mirres kära alarm..
Tog en morron cigg och kolla ut på "mordplatsen" och ser att exakt där blodpölen var ligger två feta hundar, haha så jävla nasty. Alltså de var en sååå sjuk kväll igår och idag känner jag bara att de är dags för ledighet igen men så är ju inte riktigt fallet, har 2 tunga pass kvar nu!!
Snart ska jag få en fiiiin, stooor soffa hem till mig de kommer bli skillad!! Eller få och få, få köpa helt enkelt ;)
Samt klädhängare, skoställ och kanske ett vardagsrums bord. Kommer bli fin fint!
Är som sagt dödstrött så ska bara softa här hemma innan jobbet, skönt:) Puss på er! Emelieeeeee

SJUKT!

Jobbade, mirre hämta nycklarna hos mig på jobbet, jag slutar 23.30, går och byter om, meddelas av min granne/ kollega att jag inte ska va rädd när jag går hem för att de är massa poliser utanför mitt hem och broder tuck. Går hem och de är avspärrat där men går igenom för va fan jag måste ju komma in i porten! Varpå en polis frågar va fan jag gör där och berättar att jag står mitt i mordplatsen kollar ner och ser en feeet blodpöl! Då har en man blivit huggen i ryggen och dött där!!!! Lite innan jag kom, SHIIIIT! Oj va skakis man var alltså. Hemma med mirre nu men hon hade andra grejer och berätta hon med, drama drama dramaaaa ikväll vänner! Puss Emelie

nooo

vaknade efter 11 timmar och känner mig SJUK! orkar ingenting, inte ens gå ner och boka fucking tvätt tid! Illa :/
Legat i sängen hela dagen och läst tidningar, jävligt soft dock.. Ikväll ska jag och min älskling anna på middag hos pappa och frugan efter det blir det till att ta hand om mig :))) Hade tänkt en fet fruktsallad med massa vitaminer liksom.. Hyra film ska vi. Skööööönt! Sen resten av veckan är de massa jobb på schemat så att bli frisk tills imorgon känns ganska relevant. Nu är maten klar! Hej med er! Emelie

god natt


byyyyye sthlm för ett tag

kvällen igår var obeskrivligt bra! galet säger jag bara. Var på Redroom hela kvällen. Först med Jullan och Jempo men träffade också duvvan, carro, burra, Jimmy I och alla hans vänner.
Även Jasse och Greta var där. Sååååå kul.

Ska iväg och säga hej hej till farmor och mormor nu. Sen flyget, hörs

LOVE U, M

Hej säger anton! hälsa på honom nu.. Hej anton!


söndag jävla morgon..

gotten morgen! kollar på solsidan med anton, är SVINHUNGRIG!!!!!!! anton var hjälte ett tag, gick till Willys men ack så onödigt, haha vi tänkte att de öppna 9 men nejdåå de va visst söndag och då öppnar luffaaraffärerna kl fucking 10. Erik och Alex ligger fortfarande och sover!! Men vi andra mänslig jävlar kunde inte sova för att de SNAARKAS förjävla mycket här i mitt kära hem. Bitter? Ja..

Anton och jag funderar starkt på sån här oxpyttmed grädde, eller skagen baguette.. han ska hur som helst improvisera, han kommer känna vad som känns rätt i stunden. Ska se till att karln står utanför och hänger på lås!!!!! mat mat mat haha. Hörs sen vänner! Puss Emelie

morron

Ska in till stan när som, mamsen är inte den snabbaste personen i världen.. hmm undra vart jag kan ha ärvt den gåvan ifrån?!
Iallafall, ska shoppa lite och äta gott. Njuuta av solens fina strålar och den lilla lilla värmen. Känner för skinjacka, men tror att det är att ta i lite för mycket, blir nog gåsen :( pff
Ikväll ska Miranda, älskade Mirrie firas. GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN. Jag har saknat dig en massa. Ska bli så kul att få träffa alla tjejer igen, älskade våra gamla tjejmiddagar med utgång.
Längesen nu.

Hörs imorgon, om jag är tillräckligt pigg. ska äta lunch med mormor & farmor imorgon.
På kvällen blir det flyg hem, (hemmet i Malmö)....

Love u guys, ha en fin dag M.

mysidag

ÄLSKAR STHLM! älskar att känna känslan av att: nu är jag hemma. Mamma och pappa vid min sida, jämt. Vännerna ifrån samma stad kan man ringa- och faktiskt ses.
En buss, t-bana eller vilket som, så är man med varandra. Kan inte sluta älska.

Dagen har spenderats mestadelen i stan. Och hemmet hela kvällen.
Sov hos Nushi på Söder, tog t-banan in till Fridhemsplan och åt en god lunch med en fika som påtår. Mötte sedan upp fina Tuddie och gick runt i solen i Gamla Stan. Nushi och Anna kom och mötte oss och vi tittade i affärer och slutade allting med ytterligare en fika. Dock blev det kallt, så mötte pappsen och tog bilen och plockade upp mamsen.
Vi gjorde hemmagjord pizza och hyrde en film. Bästa Tess kom också.
Tack för dagen. Den har varit bäst.
Ser fram emot imorgon då jag ska vara med Tess hela dagen och på kvällen äta middag hos syster med underbara familjen och Tess. (hon räknas som en del utav fam.)

<3 en happy M.

2 nushisar

heeeeello
kom hem idag ifrån fin fina malmö. Bästa staden! men kan inte säga att jag inte älskar stockholm, för det gör jag. Galet mycket, och det kommer jag alltid att göra. men Malmö just nu känns så rätt.

Tog iaf två glas vin på söder nu ikväll och avslutade kvällen med godis. inte bra.. men gott.
Slem drog en big mac. mums
ska sova nu iallafall, med anna och hennes fina vän. eller de i ena sängen och vi i andra ofc hahahahahahahaa. kul






puss två nushisar.

stockholm

Heeeeeeeello
Idag blire en trip till stockholm, fin fina stad. Hem och hälsa på alla fina älskade vänner och familj och hämta hem (till malmö hemmet) en del nya kläder osv. SJUKT BALL!!!
Ännu en grej är att Jasse också ska till sthlm i helgen och hälsa på Greta. Så vi ska ses på natten runt Hells K. Bästa J!
Blev en vin och fruktsallad kväll igår, stygnet kom förbi också och vi har bestämt sommaren här nere i Malmö, shit vad vi kommer hänga på Koi. Love it!

saknar alla mina fina där hemma, hela helgen ska vi hänga :D

nae frulle nu sen duschen, måste förbi stan en sväng också. Puss hej M

JA :D

snabb update, väldigt inne i prison break! Är så jävla nöjd, fick pengarna från körskolan!! Enkelt som fan, tror idioten fattade att man ej ska bråka i detta läge ;) Middagen var underbar, scampi och pasta! Jävla mig mysigt va de :) JAG ÄLSKAR MIN MAMMA OCH SYSTER MER ÄN NÅGONTING SOM EXISTERAR PÅ DENNA JORD!!! Och en sak till, längtar verkligen tills malin kommer hem, ska bli så kul att entligen ses, nushiiiii!
PUSS EMELIE

ledigheten har börjat!

Anna och jag var på Zumba på sats imorse (kl 12) SÅ JÄVLA NAJS!! hahahha de va en njutning att se anna svänga sina lurviga ;)
Klockan halv 4 möter vi mor i telefonplan, åker raka vägen till bilskolan och försöker hämta ut mina cash därifrån, svin nervös är jag! Sen åker vi till kvantum och därefter kommer morfar på middag till oss i segeltorp, skriver om menyn sen när jag vet haha viktigt viktigt! SEN hörrni ni, så sover jag i segeltorp vilket var stööört länge sen!!!! Hörs sen pusssipusspuss Emelie

:D

Anna, jag och matilda kollade på The Tourist efter mitt kära jobb och den va fan inte jätte bra måste jag säga :S nu softar vi och lyssnar på musik!!! vart är vi? PÅ SÖDER SÅLKLART! älskar min fina lägenhet mer och mer för varje jävla dag!!!

RSS 2.0