Fan vad jag softar!

skönaste på länge, tvn på utan ljud, spotifys loveli songs, en ny veckorevyn, väntar på mamma och annas som köper med sig mat från wooken, och senare ikväll ska jag gå ner till becca och kolla nån skön rulle!! SOFT SOFT SOFT. SOM FAN. har ingen som helst energi och då är det bästa som finns att vara luta sig tillbaka i fotöljen och verkligen skita i allt ;) haha.. och JUSTE det bästa, fick ett fantastiskt samtal av baby som sa att vi inte har idrott imorgon = VArA LEDIG, så morgondagen blir det plugga vetenskaplig rapport med baby, hos mej, hos henne? och sen SPAAA med syrran!!! kan inte bli bättre! ooooh yes, nu kommer min goda middag! PUSS PÅ ER, EMELIE

Asexualitet

"Mänsklig asexualitet är att leva fysiskt fullständigt utan att känna sexuell attraktion till en annan människa"
shit.. / Emelie

bokat och klart

imorgon ska jag och min älskade Anna till centralbadet på Thai och Hotstone massage! Jävligt bra start på detta underbara lov!!

Love Emelie

suuuuuuuuuuur

FAN jag skulle ha gått och lagt mig innan ist. Stod i valet och kvalet, sova - vaken? blev dessvärre vaken.. så nu hann dessutom bråka med mor och syster. men vissa människor ÄCKLAR mig (inte anna och mamma dock) så fruktansvärt mkt och då kan jag inte va tyst och de gjorde dem frustrerade och tyckte att jag hanterade situationen fel(?). jag är upprörd!!!!!!!!! men kan inte göra så mycket mer än att slicka RÖV för då är de andra nöjda. jävla skit. heej dåååååå!!! / EMELIE

GALEN KVÄLL IGÅR. hitta 2 bilder idag

Emelie

Nu korkar vi upp, hejehj väkommen!!







NÄÄÄÄÄÄ, SKOJJA BARA SÅHÄR ÄR DET (!!!) ELLER.....



CHEERS MATE! PUSS


Black beauty's

Svart står på schemat. 3 vackra tjejer ska spatsera genom stan in till en dunder och brakbra stundentskiva. Låter lovande, aaaaigt?

Ssssskoja, palla skriva som en filosof haha. TAGGA TAGGA TAGGA!!!

Vi säger som en viss CEVDET aka cevvsan: VAD GÖR VI???? NU KÖÖÖÖÖR VI!!!!





det kommer inte kännas helt ok att gå till skolan imorgon..

vi dricker bubbel,vad gör ni?
PUSS EMELIE MALIN REBECCA

Fixar mig med Toni, Mamma och Gaga

Tema: Black
= Perfekt...
Snart bär det av till Baby <3 Först en cola light och nåra fler ciggisar (tönt) / E

STUDENTSKIVA

Ikväll ska jag på den första studentskivan i mitt liv ;) big shit! Skivan äger rum på Bluemoon bar(Pure) där Lisa, Max, Andrew osv. befinner sig! Ska bli så kul för dem och snart är de min tur, i samma lokal, sweet! Det ÄNDA som dödar mig är min feeeeeta, mindre trevliga PMS. Ska försöka ignorera den. Men är de någon som busar med mig(på fel sättt) då äre kört.. Stay away.. haha nejdå..
Ska snart hugga in på mitt vin. / Emelie

Gomorr!!

Halvt nyvaken får jag ett överraskande samtal från miranda, som lät som att hon blivit frälst eller nåt. Som en ny människa och vad gör denna nya människa? HON TRÄNAR!! blir så stolt över min lilla mirre :)
PUSS EMELIE

Här är jag älsklings Malin!

Jag har varit på jobbet, kom hem för ca en kvart sen! Blir inte sova än på ett tag, har lite att pyssla med!
Tack för den här helgen!!! orkar ej skriva..
PUSS EMELIE

söndagsångest? svar nej

Älskar numera söndagar! Kan ibland vara veckans bästa dag. Man kan sova ut efter helgens bravader och bara ta't lungt en hel dag. Utan att tänka på något speciellt om det dock inte är mycket i skolan. I love it!

Denna helg har iallafall varit underbart bra. Riktigt riktigt bra! Älskar dagar då man inte har något uppbokat och tar dagen som den kommer. Annars brukar jobbet ligga på schemat.
Fredagskvällen spenderades hos syster med svull & film. Filmen var btw kass, se INTE "dumpa honom."
Lördag dag shoppades en del. Lite inför studenten, wuhuu. Snart är den här.
På kvällen kom lite tjejer och åt lite mat och drack lite drinkar. Sedan bar det av till Gusti. Det var en trevlig kväll.
Tack för den helgen, nu väntar vi på nästa.

Undrar vart nushibus har tagit vägen, något som vet? Gör härmed en liten efterlysning eftersom busen inte svarar på sin kära mobil.

Ska duscha, tjingis. M

hmmmmm


Emelie Poyeh : gillar långa promenader, är snäll...........

Läste igenom Norias inlägg igen och kom fram till att det är en blandning av hennes kärlek till mig(jätte gulligt) och en KONTAKTANNONS vilket jag klarar mig allt för bra utan, haha!

PUSSS EMELIE

Kopierade Norias inlägg om mig från hennes blogg, fan va söt hon är alltså!

SYSTER

Emelie Poyeh är som en syster för mig, hon är en fantastisk person betyder mycket för mig, Jag lärde känna henne via mitt jobb, haha kom ihåg första dan jag börja där, hon va den första personen som började snacka me mej, tiden gick vi började få mer och mer kontakt, har ingen syster bara bröder men hon är som en syster för mig, Hon gör bra saker hon är tung att vara med. vi har haft tunga minnen tillsammans och kommer fortsätta att ha. och hon är singel just nu så killar vid 18 och uppåt adda hennes facebook Emelie Poyeh. Hon är snäll, vacker, tung att vara med. mer än en syster ska vara, jag pratar med henne om typ Allting och hon säger hur jag ska hantera situtioner jag finner mig i ibland, Finns så mycket bra att skriva om henne men aa vi driver sönder med alla och har det bäst i PIZZA HUT  till och mer gästerna langar blickar. skiter i vi är BÄST HAHA. KÄRLEK TILL DIG EMELIE POYEH ÄLSKAR DEJ!


pluttisar



Barnvakt till mina små älsklingar imorgon! Sen blir det mys med syster hela kvällen. <3


Funderar faktiskt på att bli au pair ett år i USA. Vore en häftig sak att göra. Men frågan är hur kul det är att ta hand om någon annans barn?
Tankarna om detta hänger iallafall i luften, får se hur det blir.

Nattinatt, nushilove.
puss M

tjingis

skulle precis slänga iväg ett mail till min lärare där ett arbete SKA vara, som skulle in igår. Men kuuuuuuuuuul att allt typ är borta. Och det var inte lätt att hitta den faktan inte. Satt fan uppe hela natten igår med det!!!
Ahh

Längtar till studenten. Ge mig sommar :))) lite härliga bilder ifrån lite olika sommrar.
Mmmmmalin


VÅFFELDAGEN

You should see me now! Ser så jävla skön ut haha.. ingen direkt beauty dock. men skön..
struttar runt nyvaken och sjunger till kings of leon!
Fast helt glad är jag inte då jag har en helvetisk dag framför mig skola, simning, och sen 3 timmars jobb - känns som en evighet till att jag får komma hem och ta en dusch och äta min våffla (som jag hoppas ligger och väntar på mig när jag kommer hem vid halv tio, jag vill ha den nygräddad(varm) och absolut inte blåbärssylt på Anna!!tillbehören fixar jag själv och jag vill förresten ha en dinkelvåffla. GLÖM EJ! )
EY kom på att jag bråkar med anna.. haha blir nog ingen våffla till mig. Mami får fixa. MEN nog om detta strunt prat.. Ska sjunga vidare och än så länge tackar jag för mig. Have a great day!!! tilskillnad från mig.
PUSS EMELIE

snaark

om 6 timmar har jag varit vaken ett dygn!!! fyfan vad jag är död nu. Vetenskapliga rapporten (början på den) är iallafall inskickad nu.

Tack hej för mig, puss. GODNATT!


På söndag kommer denna lilla älsklings Tindra och Ramsi hem från Thailand!

E.

SPA PÅ CENTRALBADET

Anna och jag fick en förtidig påsk present av Mami och Toni! tack älskade
Love Emelie

yes

Nu kan jag äntligen pusta ut.. KOS ÄR BOKAT! Det kommer bli så jävla kul, men tiden är knapp där nere så det gäller att ta vara på tiden. Kommer spendera 4a veckor där nere och jobba. V. 25-28.
Bästa feststället, im happy!




sen blir det att jobba resten av sommaren och hitta på skooooj i Sverige. Nushi drar ju där en snabbis.. men eftersom jag jobbar så lär (hoppas jag) att tiden kommer att kännas snabb iallfall...


Aja måste plugga, snaaaark. puss M


SNAPS

Här vill jag sitta nu, en varm sommarnatt, ett glas vitt, med folk jag älskar!
EMELIE

yeah!

Imorgon är jag så ledig så det skriker om det! Have fun at school suckers ;)
emelie

Tisdag 23/3

Nyss hemkommen från en lång dag. Nu senaste besöket var hos mormor med madde anna och mamma! riktigt jävla kul faktiskt men helt seriöst så är vi lite smått mentalt sjuka allihoppa. AND I LOVE IT :) Åt middag där (på menyn fanns Lasagne eller fisk/skaldjursgryta med nygräddat bröd) och efterrätt jordgubbar. Fina lilla mormor!!!
Nu är det syster tid!!
PUSS Emelie

VETENSKAPLIG RAPPORT

skjut mig, tack!

E

i told you to be patient but you couldn't wait

"jag skrattar för tyst för mig själv i den tysta natten. alla små flickor och pojkar som spyr ut sig "jag älskar dig" till höger och vänster. vafan vet ni om att verkligen älska någon, vafan vet jag om att älska någon? inte ett skit. vi kan alla tro att vi vet, vi unga som lever i det andetaget vi befinner oss i, och inte i morgondagens konsekvenser. vi kan tro att älska är den där känslan som vi kallar kärlek. men så är det inte, det är något större. att älska någon, det är inte den där underbara känslan när han rör dig och du ryser i hela kroppen. inte de där kyssarna i den svala sommarnatten. inte de söta smsen eller passionerade nätterna. att verkligen älska någon är något större. det är när man har någon att vila huvudet mot när det är för tungt av alla tankar, när ni inte behöver bekräfta eran relation genom facebook-statusen. äkta, genuin kärlek är den känslan som uppstår när ni inser att utan varandra, dör ni.
inte fan vet jag hur det känns.
jaså, hög på förälskelse, kär i kärleken mån tro? jajamen.
jag dog utan honom, men jag levde mer än någonsin. på något konstigt sätt.
det är skillnaden"

AV ALEXANDRA SHANAHAN

/ Emelie

Monday might be a great day. it's true

Äntligen äntligen äntligen har jag fått min efterlängtade 12 timmars sömn, tillochmed 13 :)
Har ute-fikat med baby idag och ikväll ska jag hem till henne och bada jacuzzi, MEN först har jag en helvetisk loggbok att skriva. Så ska ordbajsa ner 2 A4 sen tackar jag för mig!
Vi hörs, massa pussar / Emelie

kortfattat

  • filmkväll i fredags med jullsan & tess
  • nada sömn
  • jobba hela lördagen + klassförkrök och utgång till ojojoj och froggy
  • nada sömn
  • jobba hela söndagen + plugg



Godnatt. M


wind of change


Wild Side

Jaja. nog om martin, nu fick han för mycket uppmärksamhet!! ;) hade jävligt kul igårkväll och osv. Väldigt vild kväll, och väldigt kul! Idag va jag förbi och hälsa på michelle, hämtades upp av mamma, anna och madde och drog och solade! Därefter blev det en sväng till ikea för att kolla grjejer till mitt nya rum, men alla var så ofokus så vi lade ned projektet. Sen handla vi och hälsa på malin. Nu fikar vi med mormor, morfar,madde,mamma,toni, anna. nu vet ni min dag och det var jätte trråkigt att läsa. även att skriva. men inte att uppleva, im having fun men jaja. hej med er, EMELIE

ETT HEDERSINLÄGG

MARTIN STEEN (med 2 E fast att det uttalas sten. fyndigt)

Det var här jag träffade Martin för första gången, i somras. Inte just precis där, men i skärgården. Fantastiskt!

Lite kort om martin: han äter ägg(inte för att det är gott utan för att det är nyttigt), han går ofta på morgon promenader och sist men inte minst - han ÄR Martin SteEn! Det enda negativa är att jag träffar denna underbara karl för sällan.

/ EMELIE

SORRY I CAN NOT HEAR YOU


Lördag 20/3

Hade en super trevlig fredag! Och nu idag när jag kommer hem, kommer jag hem till ett i princip nytt rum. Färgen blev så himla fin, nu ska bara möbler inhandlas. Är glaaaaaaaad :) har haft de kul med toni och mamma nu en stund också, dom firar sin första bröllopsdag idag. Dom är guld värda dom två.
PUSS EMELIE

jöööööpp

Idag är det fredag, wuuuhu. Äntligen helg nu igen! Men hur kommer det sig då att man är bakis en fredag..? det går ju inte ihop. JOO, för igår var det studentskiva. Så galet kuul. Började hos Emmie runt 7 tiden med patten, mötte sara på tåget påväg in och satte oss på Söderhof för att inta förandet. Om det var kul dära. Vi avslutade det hela med en "shotten upp" & begedde oss iväg.
NAJS

Sååå, man får va trött en torsdag, faktiskt.
Lille Murran befinner just nu i Pitéå, cosycosy. Nushi sliter på jobbet och alla vi andra chillar galet, utspritt.

Nej nu ska jag iväg och köra lite med min käre daddy. Ikväll blir det filmmys med mina älsklingar. Imorgon blir det klassfest, shhhysh det är hemligt.


PUSS M


Älskade 9A.<3


EMMA B


Melissa Horn

"Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut? "
Emelie

Idag är det min ipod som räddar mig

GALET TRÖTT. Sitter med emma och axel och pratar iphones och jailbreak osv.

STEVE JOBS <3

/ EMELIE


Ångest kväll nr 2 ..

... spenderas på soffan. ALLT jag vill är att sova i mitt egna älskade rum alldelles ensam, vill sova en hel jävla natt och gärna en 12 timmars sömn vore fantastiskt. Visserligen sover jag själv på soffan, men känns som att mitt privatliv och liv överhuvudtaget blåst bort i och med mitt rumsprojekt. Längtar så stört mkt tills detta är klart!! Dock gör Jocke ett riktigt bra jobb medan jag gör vad jag vill (så länge jag är hemma) MEN JAG VILL INTE VARA HEMMA. JAG VILL BARA SOOOOOOOOOOOOOVA, själv. som sagt
En panik slagen Emelie

japp!!

Känns surt att varje dag efter skolan behöva åka hem och vänta på Jocke... Men ja de är iofs igår, imorgon och torsdag.. och måndags.. juste. Sen är det slut och finito :D AWESOME!

Emelie

sen har ja varit galet trött, kunde inte sova med Anna.. Låg och snacka och skrämde upp varandra och shit. Helt ok mysigt. men var tvungen att sova i ett nattlinne. skit grejer

ÖDE Ö

vodka eller hash? hamburgare eller pizza? kyssar eller sex? kärlek eller vän? data utan internet eller tv? OSV OSV OSV

E och A

En lycklig Emelie, En mindre lycklig Anna


Memories from SUM 09

ska sova inne hos syrran i natt.. mysigt att skeda. Eller? Känner mig lite hemlös eller iaf sänglös.. och imorgon blir de tydligen ännu värre i rummet.. ÅH! vill ha de klaaaaaaaaaart nu nu nu. Men .. den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge................................................................................... jag väntar................................ oj så jag väntar.....................
HEJ DÅ / EMELIE
ps. känns nog värst för anna, en naken emelie 1 cm ifrån HAHAHHA sov i princip så med varandra 3 veckor i streck i grekland. Njuuuut syster, njuuuuuuuuut

MIRRES


Din mamma

Jaha, tidigare har jag sagt att jag kan ställas upp på samma led som Magnus Uggla (för att självklart skjutas) om jag började blogga! Men känns fan rätt bra alltså! Skriva ner lite skit när man känner för det, det är inte helt fel!


Sitter just nu hos Emelie! Tar det chill, dricker latte, ringde Jakob nyss (killen jag är förlovad med) och berättade min och emelies plan: fylla läpparna!


Kan ju visa konversationen:
Jag; hej älsk
Jakob; hej babe
jag; jag ska förstora läpparna
Jakob; det ska du fan inte jag, är du dum i huvudet eller?
jag; jo, hade tänkt det! Och skrattar åt hur sjuk i huvudet han är som tackar nej till big lips
Jakob; bra att du skrattar, du skämtade alltså, kom hem nu.. (klick)
Grabben tar sig själv och världen på tok för mycket på allvar :D fan, slappna av!

den här bloggen ska jag tjäna pengar och blogga om allt som har med mitt liv (som definitivt inte ser ut som alla andras) i'm so faaaaaaaa(g)b.. forget about it.
jag tar inget seriöst och inte ens bloggen. jag är helt enkelt too damn serious!
I'm out / murran
2010-03-16 @ 17:16:42






2 kaffe blatte tack


Min tur :D

Har precis käkat, kocken emelie var framme, och mirre tyckte det var jätte gott! Har blivit så duktig av mig, lagar mat och städar ;) YYYEESS!!
vi väntar på Jocke som fortsätter projektet med mitt rum, föredrog sällskap :)) Thank u Mirr.
PUSSS E

shuuus

tjena hej, murran här!
fint väder, härlig vårstämning, vinden i håret..
cut the crap....
angående vädret suger det, förjävla kallt. vårstämningen är åt helvete eftersom snön ligger kvar, mer pissgul än vanligt. och vinden i håret, VIDRIGT, fan låt det ligga där det ligger!
skoldagen var chill, oväsentliga lektioner, kunde inte bry mig mindre och osoft mat. Blev med dragen hem till Emelie mot min vilja.. Slutar väl relativt bra med tanke på att det bjuds på härlig föda. Matbjudningar är de mest episka stunderna i mitt liv, man måste ju behålla bilringarna som är så sexiga till sommaren..
ta inte mina inlägg på för stort allvar.
Ta aldrig mig på för stort allvar, jag skriver en jävla massa crap och är 90 % av min vakna tid oseriös.. tunga grejer enligt vissa och fööörjävligt enligt andra. Jag trivs iallafall.
I helgen bär det av till piteå....... ska dricka lite jäger och HB och hänga med renarna, typ det man gör där..
avslutar lite lätt med en bild.
gråhårig ser man ut att vara också.. DE NIIIICE ;D
ciaaaao /murran

buuuuusis - de vet du gubben!


så här snyggt är mitt rum för tillfället..

Anna lyssnar på Peter Jöback och matilda och jag skrattar åt henne, pretty damn funny!

E

NEW SHIT

Oj vad jag har röjt, har nog aldrig röjt såhär mkt.... I mitt rum. Snart kommer jocke som dagen till ära ska spackla :) Fan känns bra asså, nya tider, nytt rum, mobil, nya tankesätt. Ny underbar årstid! Det känns jävligt bra.


Emma, Miranda, Elsa

Har hittat så mycket gamla saker och de är så kul.. Minnena väcks!

/ Emelie

Morgonstund har guld i mun

Iaf imorse :) , vaknade upp kl sex och hade de super trevligt! inte hemma dåra. Konstigt att mitt morgonhumör på helgerna alltid är fantastiskt, även hur lite man än sovit.. OCH på vardagar är jag en fittigt sur Suris. Hehe
som morgondagen är inget ja längtar efter, alarmet står på 07.40 SAJK! är ledig från skolan, men ska upp till annat shiiiiiiiiiit.
Tackar för mig, ska ta igen morgonens sömn :) PUSSSSS EMELIE

hejhej hallå

Söndag nu igen, happ det var den veckan. Lär ju gå rätt fort så vips är det söndag igen, och igen och igen.. hatar söndagar. Mer än måndagar. På måndagen blickar man framåt mot nästa helg, men söndagen ........snark.
Man mår som man förtjänar, men jag mår bra! Trött dock, då jag endast sovit 4a timmar. Träffade min kusin ute i vimlet och det slutade med att han somnade hos oss. Men innan hann vi trycka i oss en varsinn taco-tallrik.
Dagen spenderades i stan tillsammans med min älskade mami, kusin och moster. Hittade ett par byxor ifrån Zara & två jättesöta bikinisar. Blir bra till sommaren.

Ska plugga nuw. Och titta wallander at the same time. Puss M

jag är inget substitut haha

Det var en jävligt trevlig kväll igår! :)
Emelie

15.05

Sitter med datan i knät och glor tv. börjar bli en vana nu att skriva den kommentaren. Funny life, höhö skooojis.
Nejmen, ärligt så har jag faktiskt varit ute idag & gått runt i olika affärer samt fikat med min älskade syster och de små pluttarna. Men kände att det var dags att sätta igång med lite plugg, börjat att samlas på en hög nu vilket inte alls är bra. Mer blir det bara nu framöver så vet inte hur detta ska sluta. DDDDDDags att ta tag i det!

Förövrigt förgyller Life of Ryan min dag med ett weekend break på MTV!!

Pusspusspusspusspusspuss MmmmmALIN

Balen i 9an. Oförglömligt.


01.39

trööööött, huvudet dunkar & skriker efter sömn. Konstigt ändå när man sovit så mycket denna vecka.. Kan det finnas något som heter "för mycket sömn?"
Vet inte det alltså..

Kvällen var ytterst trevlig, blev helt ändrade planer från utgång till en myspys fika i stan med Tess. Satt på Café 60 i sisådär 3 timmar. Rallis han titta förbi en snabbis och säga hej. Länge sen man såg han så det var ruligt.
Imorgon ska jag träffa Li. Sen på kvällen blir det utgång, ska nog förbi jobbet människorna först på ett litet förkrök, tror att det blir kul. Sen vet man aldrig, natten är ung.

Grattis till mina gull handysopare idag som hade en riktigt grym presentation. GO HANDY, haha.

Nehepp, för trött för detta. Sov så gott, nu signar jag ut slut. <3
/ MALIN

:DDDD

ååååh nu fick jag company också, anna och matilda! fast dom här = inte sova............
E

:)))))

Har varit en lång dag som snart ska avslutas, har hunnit med mkt tycker jag, och har precis satt i mig en big piece of oxfilé, rökt plenty of cigarettes och känner mig sådär skönt trött, min stora(?) varma säng ser så inbjudande ut!
MEN har ett dilemma, mina grannar har partaj och de låter som att de befinner sig i mitt rum! WHAT TO DO. känns väl extra surt eftersom att jag kunde varit en av dem, men som sagt värmen och sängen var FÖR lockande för att motstå. Så satsar ist på morgon dagen!
Men för ikväll, festa åt mig, Puss!
Emelie

happyfeelings








Gurras NEW YORK jacka på och livet är fiiiiiiint!


heeej


HONESTY

Glömde meddela att igår var den en person som hörde av sig till anna och har hittat hennes plånbok, iofs hade vi redan åtgärdar de mesta. Men ärligheten slår de mesta!
Som ex. i lördags på krogen hittate jag en mobil och gick på söndagen på en "blind date" och det kändes fan lika bra att överlämna den som de förmodligen kändes för henne som fick tillbax den :)

FLER AV OSS TACK! ;) puss emelie

ps. ärlighet i övrigt är en av de egenskaper jag värdesätter högst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORNING!

Hej däääär! Blev en skön lång sömn.. Man var ju ledig idag ;) *NÖJD*
Så snart(?) bär det av till stan med min älskade Anna! MYS

Ikväll flyttar becca så ska vara flytt hjälp sen ska jag göra nåt kul, utgånG? WE'LL SEE!

Puss på Er så länge :) bjuder ej på en frukost bild som mallan, (denna får duga)
Perre och Jag i höstas, lokalfest
/ LOVE E



Världens godaste frulle, haha



Gröt med granatäpple & hallon. MUMS


TVÅ NUSHISAR EFTER PRESENTATIONEN



10.49 - godmorgon

vaknade nyss av ett sms, inte bästa starten kanske men jag behövde komma upp. Har ju somsagt kunnat sova rätt mycket denna vecka pga en skoldag.
Nu ska jag snart sätta igång med allt plugg, men innan det ska några bilder ifrån Turkiet in på face. Ni har tjatat, så snart kommer de!
Senare blir det massage, vid 1. Efter det hem till min Tess & därefter flyttar ju Becks. Ska kanske dit och hjälpa till.

Kvällen vet man aldrig hur den slutar, ring mig om du vill veta =)
Puss M.



Något som jag inte accepterar: Lögner & svek.

IN MY PLACE

REBECCA OCH EMELIE

sooool

Hello :]

solen skiner, det känns att det är värme i luften & fåglarna kvittrar! Våren är på gång!!! Den har varit saknad, så nu håller vi tummarna på att snön, som vädergubbarna säger ska komma i helgen, håller sig borta!

Denna vecka känns helt okej... eller okej uunderbar. Förra veckan var man ju ledig med sportlov, och denna vecka har jag haft skola 1 dag. Onsdagen bestod utav ett prov i skolan, sen nada mer denna vecka. wohoo
Är ju alltså ledig imorgon också. & helgen, japp då är jag ledig ifrån jobbet också!
Becks flyttar på fredag så ska dit & lägga en hjälpande hand. Men kommer ju inte komma bära pga ryggen så jag lär väl stå där och peka vart allting ska, hehe.

Får lite panic över att inte hittat ngt att ha på studenten ännu. Veeet att det är om typ tre månader men vill ha den i tid och inte stressa mig till ngn halv B klänning. Den ska vara top notch. haha näää men fin ska den vara =) något tips på en bra sida/affär?

Ska iaf kolla vidare på Abercrombie & Fitch fina sommarklänningar nu med en smoothie. Love it!

Puss M




YES

Jag tror jag är ledig imorgon, hihi. Sitter på radiolektionen och lyssnar på STEREO LOVE! me love. hah

Sen kom jag på att jag ska köpa en iphone, jag går i min moder och mosters fotspår.

HAVE A GREAT DAY! Puss kyss smek Emelie


Marikas Dans och Modestudio

Jag längst fram till vänster

Madde hittade detta på Marikas hemsida, faaaaaan vilka minnen, började när jag var 4 år liksom...

Emelie

16.42

Fruktsallad bestående utav banan, blodapelsin, melon & granatäpple! Glöm för i helvette inte vanlij kesella'n bara.

Springer till bussen nu. De väntar där borta.
Chiao, puss.


Känner mig klar. fAST NÄ

Nu börjar jag bli trött, främst i ögnonge. har regelbunden kontakt med miranda och bobo. känns fint, så håller ut lite till.. sover ni andra gott? .......................................................
emmmmmmmelieeeee rOsAnnaa ElIsabehhhttttttt PoYEhHHHH

Slow Night, So Long

"..She's opened up just like she really knows me, 
I hate her face, but enjoy the company

I'll take you home, or back to Oklahoma,
You're not so nice, but sex sells so cheap

Rise and shine all you gold-digging mothers, 
Are you too good to tango with the poor boys"
E.

är ni vakna än?

jag är.. :)
kyss E

Great Decision

Hade tänkt att hoppa provet imorgon, men ICKE så tonight is going to be a loooooooooong night. Mysigt känner jag :) haha
men ja vi hörs senare bloggen, lär hänga mkt inatt.. eller? WHAEVAAAAH

puss hej emelie

IMORGON HÄMTAS STUDENTMÖSSAN UT

E.P

Pluttis :(

Jätte synd om min fina söta plutt snutt gull syster.. Anna har alltså blivit av med plånboken som då förstås innehöll i princip allt(!) Men allting löser sig ,alltid!

Trist att Malinnush har sina ryggproblem också!

När det kommer till mig mår jag fan bra förutom ångesten över att inte ha pluggat till internationella provet som är imorgon. Det är så sjuuuuuuukt tråkigt och jag kunde verkligen inte bry mig mindre..

Emelie

ont

hej, hejhejheeeeeej

Ont i ryggen. Kan inte röra mig. Stel som fan.
Så går det när man tränar och tror (inbillar) sig att man inte har ont, fast man har det. Och sen PANG så smäller det. Satt på sjukan 3 och en halvtimme igår innan doktorn kunde komma och säga: det är inte skelettet utan musklerna. Stretcha. Punkt slut, nu kan du åka hem.

Dagen består utav filmer, godis...............................plugg. Har inte rört böckerna ännu, provet är imorgon. Känns mycket lovande för min del.

Fick ett bra tips utav en vän att hänga upp och ner i ribbstol och dra ut ryggen på det sättet. Funkar det tro?

puss M.

sov sov sov NU.... ??

Jag vill inte sova, jag vill leva, jag är vid liv när jag sover, men jag lever när jag är vaken.

Emelie

Fucking Awesome

Idag på pendeln så var den en kille som hade VÅR låt Madde! Vår låt, som ringsignal. Det var fantastiskt!
First time, first love 
Oh what feeling is this 
Electricity flows 
With the very first kiss 
Like a break in the clouds 
And the first ray of sun 
I can feel it inside 
Something new has begun 
And it's taking control 
Of my body and mind 
It began when I heard I love you 

For the very first time!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss u Madeleine Smedberg / Emelie

-

"Can I get to your soul
Can you get to my thoughts.."
Emelie

11.02

Goodmorgon, sovit gott? I have :)

Ledig på måndagar nu framöver, känns frukansvärt bra! Dagens planer består utav att plugga som en häst, färg & klippning kl halv 3 (oh my det behövs) och samtidigt plugga som en häst. Sen träning.
Sounds pretty good.

Känns konstigt att vara tillbaks, speciellt när det skiljer så mycket värme mässigt. Där nere måste det ha varit typ 30 grader i solen medans här i sverige typ 4a grader i solen. Om ens det ..

Happ, Tess har äntligen kommit hem ifrån London!!! Juste glömde ju säga det, vi ska ta en promis idag, hihi. Viktigt att ha med på dagens schema.

Nu blire frulle, döö hungrig.  PUSS M

det gick/går åt helvete att sova(!)


Day and Night

Har haft 4 intensiva och underbara dagar och 3 fina nätter. Nu är jag tillbaka hos dig sängen, jag har inte saknat dig :) Men jag måste sova även fast jag hellre vill befinna mig på en annan plats. Det lockar mer.

fast ikväll går jag och lägger mig med ett leende på läpparna

Emelie

tjulululuuuu

Rebzzzan & Mallsan hära. Yes hejhej välkomna hem.

Nuså blir det förning och utgång. Om du har lust är det bara att följa med. Emma pemma breidenstjärt jag saknar dig :D följ med ikväll, hihi

Nushi är där inne, see ya soon. Puss M & R

Baby i'm home now

Yes, jag är hemma! Solbränd som bara den, shit helt galet vad bruuuuun jag är. 3 timmars soltid på en vecka. YES där satt den.
Men bra, ohja det hade vi. Kan inte beskriva hur bra vi faktiskt har haft det. Kommer slänga in några bilder senare så du själv får avgöra.

Jag dör av hunger, visst att flygplansmat kan vara bland det godaste som finns, men man blir ju typ hungrig timmen efter igen.

Ska käka, hörs. PUSS M.


We're talking CURLY here


Torsdag 4/3

Var uppe 7 imorse, hade egentligen planerat att sova till kl ett så de suger.. eller nä har varit ute och uträttat en del ärenden! Hann med en solning också ;)

Nu ska jag träffa världens sötaste barn (Tindra) hos mormor och morfar, och ikväll äre jobb - hard work work. Men de är lugnt för JAG ÄR LEDIG IMORGON OCH DÅ ÄR DET PARTAJ! hihi

Aja, hare braj! emelie

onsdAg

Hemma nu, blev sent på hutten idag, mycket trevligt!
Jag längtar så in i helvete till fredag, Miranda fyller år, och jag ska dricka vin
PUSS PÅ ER SOV GOTT, EMELIE

SOLEN SKINER

Härligt att vakna upp när de är såhär fint väder, mindre härligt att man ska stå inne på jobbet hela dagen!
E

Allt för min syster...

ska jag snart kolla på med min syster. Blir ingen direkt premier för henne, men för mig iaf!!
Innan har vi (ANNA) gjort pankakor :D så nu är det mys mina vänner.
Sexiga bilder de blir närman är in action ;) naaaaaat
PUSS FRÅN ANNA OCH EMELIE

To my insperation and my shining star

"Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig"
Emma Breidenståhl - lever du? hur går de uppe i backen? Jag väntar, du vet vad jag väntar på sleemma...
<3 E

Ett fucking mästerverk

Jag syftar på: FACTORY GIRL

"Den sexigaste, och mest provokativa filmen i år"


Galet bra film med Sienna Miller i huvudrollen, har ni inte sett den, GÖR DET!
Emelie

Godmorgon :)

Dagen än så länge:
Sola
Tandläkaren
Fira pappa som fyllt år
INTE jobba
Love E

snodde en lista

Dagens humör: GLAD
Dagens vill ha: Fredag och massa VIN
Dagens vill ta bort: jaa vädret kanske?
Dagens dryck: Pepsi Max, fucking pizza hut har inte cola light
Dagens klädval: Svart
Dagens person: Cristoffer 
Dagens höjdpunkt: efter jobbet ciggen 
Dagens låt: Imma be - the black eyed peas
Dagens ängel: MIRRE
Dagens saknad: gissa???

Emelie

1 Mars

Har haft en underbar dag på alla sätt och vis!

Jobbet var awesome tro de eller ej ;) därefter plockade mirre upp mig och så gled vi hem till henne och käka osv. och på den vägen äre!!!!!

Puss / E



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3MAMI

RSS 2.0