Jävla söndag och jävla lördag också

Den ända dimman jag var inne i igår var de här skit vädret!
Skulle varit ledig idag men den "DUKTIGA TJEJEN SOM STÄLLER UPP" säger självklart att hon kan jobba (jag asså)



Ikväll kommer jag hem lagom till släktmiddag hemma hos oss, mysigt de iaf.
JAG HATAR LÖNINGSHELGER. JAG HATAR LÖNINGSHELGER. JAG HATAR LÖNINGSHELGER.
OCH SÅ SAKNAR JAG MALIN LUNDIN SAHLBERG OCH REBECCA FORTES JÄTTE JÄTTE MYCKET :'(((

/ Emelie oj nu fick jag precis första smset av becca sen hon åkte och det lyder:

" Hej baby. Nu ligger vi
och solar vid poolen ;)
galet nice, saknar er dock, hälsa anna!
Puss love you sis <3 "

Morning

Jag är trött och nu står 10 timmars slit på schemat.. Så vi ses på Pizza hut? Annars ses vi inatt i dimman!
Puss Puss Emelie

"kan man, så ska man" ...jag kan!

rubriken säger allt!


Chao, nu drar jag. / Malin

FREAK

Emelie och Anna (och mathi-blow)

TURKIET - hejhej välkomna


22.03

Sverige - Finland hockey om ett brons. Riktigt jävla kul faktiskt, tjejerna slåss ju. Det trodde jag aldrig, vi tjejer har ju ryktet att vi inte kan slåss. Vad hände? JOO, ett bevis på att vi faktiskt kan. Vi kan bara vi vill. Den du pojke lille. sug på den karamellen, haha.

Ta mig, ta mig istället jag vill och kan, du kan ta med mig till kapellet som en riktig man... nanananaa.
Just nu spelas det Magnus Uggla i lurarna, tro de eller ej. Har haft låten i huvudet senaste timmen och tänkte att den kanske skulle försvinna lite lätt om jag spelade sönder den. Men hittills så lyckas det inte så bra. Istället lär jag mig texten. Good work. Undrar hur jag tänkte dära? haha

På lördag åker iallfall jag till värmen. Bort ifrån snön som gör så mina tår förfryser och inte tinar förrän några timmar senare, bort ifrån all vinterdeprition och allt som har med det att göra. Bort ifrån Sverige helt enkelt. Ska njuuuta av den tiden där nere, försöka få lite färg så man blir fräsch. Bada i varma källar och mysa runt med Becks.
Men innan dess hinns en tjejmiddag med hos Lisa imorgon. Ska bli kul att träffa alla tjejer igen som ett gäng vi alltid var förut. Kul att se och höra hur alla mår. Man hinner inte med det länge, att bara sitta ned och prata om precis allt och vad som skett under senaste tiden. Riktigt mysigt ska det bli, & Lisas mat är inte dum den, så galet goood. Yummie

men hej hopp orka blogga mer när det är en sådan jätterolig (!!)  hockeymatch på tv.
ska vila ögonen på den, puss M.


Marsvin = Svin

FUCK! Anna ska tydligen köpa en hamster eller ett marvsin tror jag de var! Och må detta animaliska påhitt inte vistas utanför hennes rum. För då får jag en nu pälsmössa! (Made by the hands of ME) eller blir kanske mer i tindras size, aja nåt sånt..
Puss E

Så nu var det gjort!

Middagen som serverades var fläskfilé pasta med rödvinssås?  gott var de iaf och mätt är jag. så nu ska jag ta en
efter maten cigg och ringa Baby!



Passade även på att raka ena sidan av håret för att bli så där snygg och trendig!! Yeeeaahahh eyy hoppas jA lyckades.......
VAD TYCKS??? EMMA, FEED-BACK TACK!

Emelie



Torsdag

Hej där! Kom hem från skäris precis, drog dit efter skolan med lukas och max. sen kom syrran så köpte jag lite nödvändiga köp såsom smink, ipodhörlurar och sånt tråkitg. och en klänning, den var kul iaf. Fredag imorgon = Helg, SPORTLOV!!!
Nu; Middag.
Puss <3 Emelie

Talk

Emelie

Empire Of The Sun - We are the people

LYSSNA!!
Puss puss Emelie


hejhopp

Dagen har varit bra. En lunch/fika som Slem precis sa i förra inlägget. Cosycosy.
Typ en timmes lektion idag, uuuunderbart. Gillar sådana dagar. Dagar man får göra lite som man vill.

Happ, annars då? Ska nog klicka in mig på ngn rolig klädhemsida & göra lite införskaffning till min garderob. Behövligt? Nej.

På lördag ska jag åka till värmen, tillsammans med min bäste Becks. Kommer bli så himla skönt att slippa denna kyla och snö för en vecka och bara komma iväg till en ny miljö. Turkiet here we come. Kanske hittar något fint där nere också. Tydligen hade dom mycket skinjackor och sånt. Varför inte en sådan?

Kryssning eventuellt när vi är hemma, 10-11 mars. skojskojskojs.

aja, hejhej. puss M

E Poyeh


Hygien och sponsra!

Så glad för er, framför allt för hygien expressen, kära klasskamrater/ kära vänner! Ni ägde! och var värda vinsten :)

Har varit så stört mycket de här senaste dagarna, kommit hem och däckat dirr.. Nu ska jag ta nya tag och samla energi, lov nästa vecka ju! SWEET
Drog in till stan idag och luncha med Malin och Miranda på Espresso house såklart.. Kom hem till mat från wooken, mycket bra moder ;) Nu ska jag ta ett lååångt varmt bad.
Hej så länge sötisar, EMELIE

......23.52

snaaaark, vad gör jag uppe? Borde typ deckat vid 7-halv 8 någon gång. Mina fötter ömmade som bara den & resten av mig var i koma. Inte undra på att folk kom fram till mig och frågade om jag var ledsen/mådde bra. För inte fan såg man fräsch ut där vid sluttampen.

Aja nu är det över iallafall. Det var det. Stort stort grattis till värdiga Hygienexpressen och grymma Sponsra glädje. Så galet kuuul att ni fick så många priser. Sjödal is the shit!

Väntar nu på att en liten halvfull Rebecca ska komma hit och mysa med en film. Lite godis skulle inte sitta fel, ska nog springa upp och rota fram lite, höhö. Hon och de andra lär ju firat rätt galet så hon lär ju vara hungrig. Godis passar perfa som fyllemat, yammie.

Ska sova nu, börjar ett imorgon. Behövligt. Gooonatt.

Btw, inte sugen på en HandySoap, de börjar ta slut nu. Har en lååååååång intresselista, men kan göra ett undantag för dig! shyysh säg inget till de andra.

Puss M.


21.20

Hello, hejhej

Nu söndag, imorgon måndag. MÄSSA. ÄLVSJÖ. PRESENTATIONER. MASSA MASSA FOLK KOMMER. Hjäääälp, läskigt. Hur kommer allt sluta?!
Det vet du inte om du inte dyker upp, alltså är det tiderna: måndag 16-20.00 och tisdag: 12-16.00

Idag har jag jobbat. Eller rättare sagt hela helgen har jag jobbat. 9 timmar i lördags och hela dagen idag. Nu är jag helt slut & det blir ju inte bättre av att bussen imorgon går kl 07.15
Kuuuul.

Slem ser ut att haft en bra helg iallafall, funnie :]
Ska hoppa in i duschen nu. ses och hörs. pusspuss M.


jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Lyssnar på Lars Winnerbäck som vi gjorde hela natten. Helt sjukt bra människa! kärlek till larssan
Puss på er, Emelie

ÄLVSJÖMÄSSA IMORGON, TINDRA ÄR REKLAMPELARE. u can't miss this

Dagen har spenderats hos Madde, var så jävla skönt för båda var lika fula, slitna och busiga ;) hihi
Sen kom Maten och allt möjligt ätbart, mormor, och Tindris, vi lekte med hennes hamster/ marsvin eller va fan de nu är..
Har seriöst hänt nåt med madde, från att vara pedant haggan nr 1 till slarvern nr 2! Jag fick röka inne och shit, jag älskar denna nya snuskis!!!!
Jaja, nog om D Nu ska ja duschaaaaaaaaaa. hej hej hej med er. / E M E L I E

Lördag 20/2

What a day, and what a fucking night! ;)

Jobb 10 timmar, ut på nånslags sport bar (typ Olearys motsvarighet) med Kristoffer, Leo, Andreas, Davide, Barish och drack bira (och självklart vin) Jävligt trevligt var det, jag kände mig som en i gänget, en i grabbgänget, haha. Med öl och sånna där orangea manliga nötter, as nice.

Därefter skulle jag gått med Madde till Amba men hon var på något söderställe och hade fått i sig liiiiite för mycket, så jag skulle ta mig hemåt, det gick SÅDÄRRRR.

3 FUCKING timmar tog det mig att komma inte ända hem men dit jag spenderade natten iaf :)

Under de 3 timmarna hann jag träffa världens sötaste kille Robin hette han. och så¨satt jag inne hos SL tjejen, ni vet hon som sitter vid spärrarna vid tunnelbanan, de vaju en upplevelse att vara där bak, ringde hysteriskt taxi som väääägrar svara *ARG* så chilla me hennäää. hahaha tills hon tröttnade på mig när jag ville börja diskutera konst...

Här befann jag mig iaf i Farsta strand. Varför? JO för att jag är fitt envis och lyssnade inte på 2 opålitliga italienare som egentgen var pålitliga. fett syyyynd! fick skylla mig själv där.

Men jag lever och jaa.. jaaaa! jag är bakis och GLAD

/ EMELIE ROSANNA ELISABETH POYEH

Känner att jag vill lägga upp massa fulabilder på mig idag, hihi


En bild säger mer än tusen ord



HAHA

en hund, eller två. Varför inte?

En chihuahua/jack russell hund. JA TACK! jag är helt kär i den blandrasen. Så tussar med massor av hår och söta små ögon som säger köp mig, köp mig.

var nära att svara på e-mail till tjejen som hade hundarna och säga att jag tar dom båda små puppisarna. Men mami hann stoppa mig. 12000 kr. Ingen fara alls. Papi betalar.

Men icke sa nicke, ingen hund här inte. Tror jag får stoppa några silverfiskar i en burk, det är nog det närmsta husdjur jag kommer att få ha.
Dags på silverfisk jakt.

SEEE YAH.

( Slem älskling, festa åt mig också, please. )

22.09 - CP väder!!!!!!!

vad håller han på med där uppe? vadfan... hur kommer det sig att denna snö inte försvinner för??!
denna kväll som skulle bli så perfekt. Allt placerade sig perfekt i mitt schema men nej. Nejnejnejnejnejnejnejneeeeeej.

Ahh Slem är redan inne i stan redo att beställa in ett av sina tre helrör. Men jag sitter här hemma i soffan. Med kläder, med smink, med håret i ett perfekt svall (änligen lyckades jag med håret) MEN VÄDRET!!

Det blir film med mamsen och syster istället. En galet fet godispåse har jag försig framför mig. Mumma.
Blir väl ännu en gång baksmällan eller något.
INTE melodifestivalen iallfall. om det inte redan är slut. OCH inte OS- Trött på det nu. Det håller på för länge. Bordre varit slut för en vecka sen nu.

Nu ska jag fortsätta att sura. Dumma väder och dumma SL.

Puss MALIN.

Hej där!

MORNING FUCKEERS! Sovit gott?
Jaja, nu äre jobb på g.. Känns inte överdrivet kul så att säga ;)

Men efter är det partaj, är ledig söndag. Vart och när fixar ni!!!

Pusspuss, och kom gärna förbi och ät på Pizza hut vid hötorget, då får du va du vill ha ;) / EMELIE

23.26

Jag har precis sett årets film. Länge sen jag skrattade såhär mycket som jag gjorde, från filmens första scen tills att jag satt mig i bilden påväg hem. Man blev tagen, slängdes lixom in i filmens härliga go.

FARSAN - av Josef Fares. Gå och se den mina vänner, den kommer att göra din kväll. För skrattet lixom satt fast. Man kände sig glad för pappsens skull. Gull pappan med världens dubbelhaka, så söt!
& hans son var inte dum han heller. Riktigt snygg. Eller typ söt-snygg.
aja, se den om du vill, ett bra tips iallfall!

Snart blir det sovdags, ska upp tidigt imorgon och dra mig iväg till jobbet. suck, ännu en jobbhelg.
Undrar vad lille Slem har gjort en kväll som denna, läste att hon och Mirrie hade mysit hemma hos henne. Lät inte som en dum kväll det heller. Såna kvällar brukar vara riktigt bra!

Somsagt, nu fredag ..eller ja halft lördag. Sen söndag. Sen måndag. Måndag = .........M Ä S S A!
Vi ses där va?
Uppdaterar dig med tiderna: mån kväll typ 4a till 8a? tisdag dag mellan 12 och 4a.

Sussa gott, det ska jag. Puss M.


MIRRE

Japp, så länge va man hemma.. Glider 30 sekunder bort från hemmet till Miranda, blir kedjerökning under fläkten och en massa skit snack! SWEET
E.M.E.L.I.E
syrran ska med? ska se fan!!

DE VET DU 2

Kom hem seeent från skolan ( typ 1 halv timma sen), UF hela dagen, klistrat produkter som fän asss. ganska kul ändå. Satt med girlsen i företaget och försökte prata sex med killarna i företaget. De gick sådär! Pryda så in i helvete haha!

Nu är jag iaf med min vackra syster och älskade mamma <3 MYS

// EMLEIE

HoMe AlOnE


12.29

uttråkad, inte för stunden utan på nuet. Känns som allt står still, snön kommer och kommer nog aldrig försvinna. Den täcker det lilla gröna ljus som så svagt försöker komma till liv igen ifrån marken.
Undrar om det någonsin kommer att bli sommar ..

Dagen kommer, den går och är över. och så nästa och nästa och nästa. Vad händer egentligen? Vart är all den tid som man hade som liten. När man sprang ut på gården och skulle vara hemma kl 7. Redo att sova. Vart är den tiden, när man kunde somna kl 7 utan att ha tankarna någon annanstans?

För tillfället är det UF som gäller, i projektrummet. Ska fortsätta nu.
Hörs senare. Puss

22.40

Arbetet är KLART!!!! (!!!!)
Äntligen, dessa arbeten tar musten ur än. Shiet det är en del som ska med och jag har säkert glömt hälften. Kändes helt okej iallafall, vi håller tummarna. Tack mami för din hjälp :]

Idag har jag varit i stan med Slem, blev en chailatte, eller två haha och någon äcklig kaka som inte gick att äta. Jag som längtat efter något gott att äta, men nej så blev inte fallet. Ringde på pappsen istället och han kom med bilen och plockade upp mig så drog vi till Deli och käkade en GOD mat. Det gjorde susen, magen blev full, jag blev nöjd.
Kvällen trodde jag inte att den skulle bli som den blev. Hade tänkt och planerat annat, men såklart var jag tvungen att rätta min text som jag tidigare berättade om. Och det tog sin lilla tid, klockan skenade iväg och blev helt plötsligt natt.
Hoppas du blir klar med ditt snart Slem, du är duktig!
Så sitter här nu med mitt té, mitt vanliga kvällsté och somnar snart. Börjar halv tio imorgon så kan faktiskt vara uppe lite till. Ögonen ska hålla sig öppna. De måste. Vill se OS och alla svenskar som tävlar. Pluttan Anja for iväg och halkade runt lite i sista backen. Synd, hela Sverige höll ju på henne. To bad att detta hände. Nu är det fyra år tills nästa.

Roligt lill-lördag. Yepp.

Nu blir det att ringa Jullan. Puss sov gott.

Fett bra dag, fett asså, feettt

ShUz! medan Mallan suttit i skolan och vart uttråkad har jag haft en stört jävla rolig dag skrattaat som fan (kramp å grejer)
Jag Ccevdet Miranda och Emma gled i väg med miranda bakom ratten till bromma flygplats och filmade, lyckades få vakterna på oss ;) haha så jävla kul! inför mässan gör vi en reklamfilm som vi ska visa i montern så blev lite att göra idag.
Gled vidare till donken, hälsade på mamma, sen ikea, sen skolan sen gled jag och malin in till stan och fika, sen kom pappa och anna in och blev mina middags dejter, åt wok :D sen hann jag med en hel del shopping idag. fan asså kan inte hålla mig. bad bad bad! efter middagen mer shoppa och skratta med min syrrää.
Och nu? Äntligen hemma, med Gårdagens semla framför mig som jag somna ifrån igårkväll (Morfinet gjorde susen) och ett ganska så fett arbete framför mig som ska va klart 23.59 så hej då bloggen. STOR PUSS FRÅN MIG
<---------------------

sötnos, jag vill ha dig




Man vill bara äta upp honom.. hihi

13.58 Schooltime

Sitter och klipper pappersbit efter pappersbit. Ska likna visitkort, hoppas på att ni ser det på måndag mina vänner, för så smäller det! Allt slit, allt arbete, allt vi lagt ner. Nu fan ska vi visa det också, & ni ska bli häpna!
Efter UF mässan är det friheten here we come.. ( LÄNGTAR ) Veckan efter, eller faktiskt helgen som kommer blir det ett flyg ner till Turkiet en vecka på lyxhotell. Måste koppla av och landa efter allt slit. & därefter, jo du kryssning inbokad på måndagen där. To cool for school.
Li ska firas, och hon ska firas på en galen nivå. Därför drar vi ett stort gäng ut på pansionärkryssning. En liten hytt, på båtens grund ska vi bo, i ett skrymsle. haha nej skoja, nu döööör jag av uttåkhet.
Drar nu innan jag sliter ut min galet roliga humor.

BYE, puss


Fin av morfin

Fick min dos av "Cocillana" (hostmedicin containing morfin) för ett tag sen och tröttheten har redan knackat på.. ;)
Loveli.
Haha hitta detta på google. SAJK:
" Tja.
Har under kvällen druckit lite vodkagroggar samt snortat uppskattningsvis 2 g koks. Kom hem och vart nykter och körde 1,25 dl Cocillana-Etyfin samt kompletterade med några klunkar vodka-redbull. 

Vad krävs det egentligen för kombination (kvantitetsmässigt) alkohol och Cocillana-Etyfin för att nästan garanterat få andningsdepression tror ni?

Andningsdepression sker väl bara om jag somnar förresten? Så om jag är vaken tills ruset gått över lär det vara lugnt eller?

Tacksam för snabbt svar "
Jaja, nattis med er sötisar <3 / Emelie

japp

Nu är de en sån stund då jag gör allt möjligt förutom de jag måste (PLUGGA) står liksom och lagar mat, så inte jag.. Blir iaf taccos och sen har mami köpt semlor är ju sån där fet tisdag.. jaja, nu ska sallad skäras.

TACK FÖR MEJ / EMELIE

semmeldagen

Sitter med datan i knät och kollar på förkväll, just for the moment är det semmeltävling. Funderar på om jag ska utmana papi på samma sak? Men nee, kommer inte orka.

Vad händer för övrigt? Skola, UFUFUF, träningar (typ jämt) , vänner & utgångar hit och dit. Alla fyller år, alla ska firas, wohoo.
Nushi 2 är sjuk, tråkigt. Tycker du borde satsa på att bli frisk. Många som är sjuka nu, uschusch. Ge OSS sommar.

Vet inte vad jag ska skriva mer. Puss

Still Sick

Var ändå i skolan :( dumt gjort..
Och angående nype vaktjäveln skrev baby ett sms från "mig" så de är avklarat :p
måste försöka plugga nu.. eller sen ;)
Puss e

Har ett minimalt dilemma!

I fredags var vi på Nype. Och vakten där raggade på mig, och på något vänster så fick han mitt nr (vill verkligen inte minnas att jag gav det) och nu har de rullat in lite sms till mig från honom. Jag har inte svarat och vill INTE göra det. Men tänk om jag fortsätter ignorera dem och kanske inte kommer in där?
Så what to do!?




Malins inlägg nedan såg inte bra ut. Hon har mig iaf, alltid nushi.

PUSS EMELIE

14.40

ett tomt hål, fyllt med luft. Kan man någonsin kunna pressa ut det och låta såret läka?

Sommaren i tankarna for the moment. Vill bara bort, till värmen och bort ifrån mig själv. Bakom en fasad av smink och kläder finns det något. Jag vill finna det.
Jag vet inte vad det är, det skrämmer mig själv. Ensamhet, jag tror att det är ordet som lättast kan beskriva det. Obehagligt..

Ska plugga nu. Kanske hjälper, ne eller inte.

Puss

Stackars stackars meeej

Jag pallara mig till skolan nu, och vaknade upp och var sjuuk :( BUHUUU!

Mötte Cev: "Fan va slitet"

Stort tack, härlig dag. Eller inte..

Har radio grejen nu.. hej då / stackars emelie

22.33

Jahaaa, kuuuuuuuuul. Medan Malin haft massa mys så har jag jobbat tills NU. Mamma, toni och syrran kom och käkade och hämtade upp mig och nu är jag hemma. Detta är väl dagens höjdpunkt.. och ja då förstår ni nog resten själva.
Nu ska jag duscha och imolrgon börjar jag halv 2 (eller ja.. kommer ddå iaf). Hoppas alla haft en kärleksfull (överskattad) alla hjärtans dag.
Emelie

19.43

Trött, seg och ont i magen ...

Såg nyss på baksmällan med familjen, riktigt mysigt. Dagen har varit bra, men huvudet ville inte riktigt hänga med i det tempo jag ville hålla.
Började iallafall med en brunsh på Mariatorget, rival. Shopping också, fan jag skulle ju inte. Men kom iallafall hem med ett par jeans. det behövdes iallafall. Nu är det hänglås på plånboken tills det bär av till Turkiet. Två veckor kvar, lääääääängtar.

måste plugga nu. Gissa vad? Nejmen ..UF?? japp ovantligt.

Ha en bra alla hjärtans dag. puss

16.40

sitter i Tess rum för tillfället. Hon fixar sig snygg för fullt (vilket hon alltid är annars också) .. ser galet bra ut mina vänner! 
Jag då, sitter i mjukis och rufsigt hår. Ofixad, allmänt ful. Som vanligt, mahaa. Min dag kanske kommer någon dag, när allting blir sådär perfekt, klädvalet kunde inte blivit bättre, håret är i ett perfekt svall och fransarna långa och drypta med ett mascara lager. Klackarna på såklart.
Men ännu än är det bara en önskan.

Ska snart hem och försöka göra mig iordning iallfall, har dock ingenting kul att ta på mig. något förslag? nää ni kan ju inte min garderob så dum fråga egentligen, sorry.
Lutar mot klänning, eller maybe baby lackleggings med någon top. Det löööööser sig. (förhoppningsvis)
Ska sedan bege mig den långa resan hem till Heiskanen på ett glas vin innan taxin tar oss in till Skeppsholmen. börjar lite smått med 3-rätters buffé och hejdlöst med drinkar.
Din kväll då, dina planer? tell me..

Nushi 1 jobbar, trååååkigt. Då blire att jag hamnar hära, för när jag inte är med henne så är bloggen det närmsta som jag kan komma henne. ballie saknar dig ju! Kom hem ifrån pizza hut, hut hut hut. hähä precis som små huttar som man dricker på midsommarafton. Cosy.
vilken fantasi jag har, drömmarna svävar iväg och det spårar, ovanligt? Nepp..

Blir väl ett litet kärleks sms till hennes supernova tele snart. Skynda ifrån pizzorna och möt mig i stan sen. Du vill, jag vet att du är taggad. komsi komsi
Påtal om kärlek, imorgon är det alla hjärtans dag. För dom som har något hjärta att dela med de vill säga. Det blir väl en film, chips & dip för min del. Joina? Gärna, en sådan bajs dag är inge kul, buhuu. Tess ska vara med Nickepicke buus och nushi brukar ha sådana mysiga dagar med sin släkt. Alla andra säkert också. Det blir jag, Jude Law och The holiday. Det lär ju hetta till lite kanske, höhö.

nu ringde precis min älskade becks, hon sov typ tills nu. Lycko henne som kan sova. Kul att man vaknar kl 08.30, klarvaken. Det ända jag får höra är: Malin det är för tidigt, sooooooooooooov.
Men nej, där ligger jag klarvaken.

Nu ska jag försöka göra något åt mitt hår, mina naglar och mina kläder.
hoppas kvällen blir bra mina vänner, för det tror jag att min kväll kommer att bli. Ska möta upp min söta vän Johan snart. Han ska bara sluta från jobbet först.

STOR PUSS


Godmorgon

Sitter med datan i knät och ser på film, cosy. Lite småtrött idag, det kan jag inte blunda för. Men inte bakis. Så G A L E T skönt. Hatar Dagen efter känslan. Smaken sitter kvar, håret är fullt av ingrodd rök, spillda drinkar på skorna, så det är sådär lagom kladdiga.
Men icke sa nicke för min del. YES!

Idag är det jobbfest på valvet, någonstans i stan. Inte sugen för fem öre. Men inställningen kanske ändras lite längre fram under dagen. Vi får hålla tummarna.

Ska försöka få tag min andra halva, nushi nu. Försökt ringa sisådär 50 gånger, men en gång till skadar ju aldrig. Vem vet kanske tajmar in och får tag på henne nu.

puss

Bruuuds

de var han jag såg idag!!!!! SERIÖST KNULLA MIG 
Buuuuus E

PoJjE

+ precis ett samtal av Mallan (nushi nr 2)! Hon var redo, precis lika redo som mig ;) ikväääll kör vi!
Företagspresentationen kunde inte gått bättre (Förutom min lilla black-out) men den var whaevah märkte jag efteråt då flera olika lärare plus andra kom fram och gav en hur mycket fina kommentarer som helst! HANDYSOAP vafr grymma utan att överdriva.. Började till och med gråta när emma sa så sjukt fina grejer.. självklart glädjetårar :'D
Därefter satte jag mirre emma och nushi oss på Fridays vid östermalm och njöööööt av livet.. Men nog om de nu ska jag ladda om på nytt och fixa mig! PUSSSSSSSSSSSSSSSS
Såhär såg jag ut idag btw,
hahaha och ja.. jag är fortfarande lullig......

Detta ligger på min säng nu när jag kom hem <3

Tack själva, jag älskar er så mycket, your Emelie

This is the night. All in hejhej

Sitter här i köket med li, ett glas rosé. Inte helt fel, huuh? Vad händer för er del då?

Snart beger vi oss in till Fanny, någonstans i stan,. ingen aning om vart. men det löser sig, tror vi.. hoppas vi.....
aja, finner inte mer att säga än att vi hoppas på att andra nushi kommer in till stan idag och har All in i tankarna. Då blir allt som bäst. Kanske att hon har felicia, emma och en miranda med sig. Vore kul!

Puuuss


n.e.r.v.ö.s

tjenahej

snart, mycket mycket snart går bussen. in till stan. det är presentation, inför JURYN!! Hjälp mig någon, hur botar man nervositet? För några minuter sedan satt jag stencool och sa att jag inte var ett dugg nervös. MEN NU!!??
vad hände med mitt lugn...

Aja vi hörs efteråt,

Nushi & jag ska prata. hihi bus.

 

PUSS


:(

mina grannar har partaj med hööööög musik, de borde skjutaaaaaaaaaaaaaaaaas!! ogilla ggr 10000
buhuuu :( E

DE VET DU

Efter allt UFande köpte jag och baby mat med oss och mötte upp Jenny för att dra till Östra och kolla på Lukas och Carolas duett, How cute!!
Däreftder invigde vi Mias Bar och Kök! billigt as hell! ;) haha

IMORGON GÄLLER DET! Förfetagspresentation inför Juryn.. Bästa uf-företag står på spel.. Nej får ångest.. Övning framför spegeln - Spikat!!

Emelie

R

Rebecca <3 / E

EA

Kollar på "Sommaren med Göran" med min fina lilla syster!

Welcome nushi

Yes babes, nu är hon en del av bloggisen, Malin lundin sahlberg.. Fett cozyyyy nush


bloggen here I come

Min baall har härmed invigit mig till Likabarnlekabest. Thanks alot, betyder mycket faktiskt. Känner att det är skönt att skriva av sig, slippa gå runt och tänka på saker när man istället kan göra sig av med dem här, eller dela med sig med andra.
Så här är jag, Nushibaall 2. Hejhej välkommen!

Jaha, mitt första riktiga hihi, kan inte tro det själv. Trodde jag faktiskt inte om mig själv, men här är jag. Jaja, ska sluta skriva om det nu, men är lite i extas. I en liten bubbla för tillfället faktiskt. Buuuskorv

Juste glömde informera om att Alla hjärtans dag firandet blev inställt. Tråkigt, tack vare er faktiskt. Ingen av er köppte ju biljett, jag hade min redan i väskan. Redo att lämnas in till någon tjurig stor vakt. Jag var redo. Men nej, då blir det till en fredag iallafall. Och en lördag.
Tralalalaaa. Vet dock inte ännu vart det bär av men dans upp till 100% och en drink eller två blire.
Men nu, UUUUF. Kul? nej jag vet. det är pain ibland. Vi sitter här med halvglada leénden medans alla andra i skolan ligger hemma och sover för tillfället. Congrats!

Ha en fortsatt glá dag. PUSS, se ya soon again.


en dag med många intryck att smälta

Vilken dag! riktigt bra faktiskt :)
jag, emma becxca och josse var ju på mix megapol med vår underbra lärare Gunnar. de va bland de intressantare jag vart med om en helt vanlig tisdag. Vi fick se hur allt gick till på radiokanaler osm mix, the voice, 107.5 och så vidare.  såg Pär från ballar av stål, TRUMMMISEN I EUROPE osc. Men fatta aldrig att de va han, för Gunnar stod och fr¨åga massa saker ohc jag t'änkte att de va nåt gammalt dansband liksom.. men  näääää då vare han.. fett synd att ja inte visste, de ska ju nämligen va förband för Kiss i sommar.. Hade haft mycket att disskutera med killen. skit ckså.
Drog sen in till stan och fika med elsa, hannah kristoffefr och adam och där befann sig PH-stefan och Mammas pojkar- Bobby.. Fin dag. är dock helt slut nu.......................
pusselipuysss

Musikredaktionen



Puss EmelieochRebecca

ett riktigt slemmigt inlägg

fick nyss något kallt, slemmigt i nacken.. röss lätt till och fick gåshud över hela armen. Vad var det som blötte ner min nacke?
Jo..

En kall NÄSTIPP! haha, jag hade mina tankar, men nej. Så hade det iallfall inte kunnat vara. To bad.

Happ, händer idag. Stan, ska försöka få mig en ny, snygg väska. Känns behövligt nu när det är så mycket UF (bajs) stress i luften. Trött på't. Kom föresten, mässan är SNAAAAART, gaah!! bestämt 22-23 ferbruari i Älvsjömässan. Be there and flirt with me, mihi.

Helgen, känns som en evighet men jag kan lova att någon gång kommer den att äntligen att dyka upp. Då blir det rööööööööj. All in. Nu kör vi. Aaa du vet vad jag menar.
Börjar redan på torsdag, vet påminn mig inte att det inte är helg då, men ibland så måste man utöka helgen lite. Den är trotts allt bara 2(!!!!) dagar av sju :( buhuu
Så torsdag blir det alla hjärtans dag firande på Blue Moon Bar. Komsikomsi det blir kul! Fredag så kanske, kanske det blir en tjejmiddag. Sen utgång :]
Lördag - jadu först blir det en galen PF, längta längta längta!! Sen ska jag nog möta upp mig nushi någonstans som är ute och röjjer för att fortsätta det med henne. Love.

Söndag, vad sägs om syrrans fik? en sådan där macka med sås och kyckling? yummie
Chai latten får vi inte glömma, gosh hööll på att missa den för en sekund, men nej ;)

Aja, tack för mig, ses snart igen. Jag älskar nushisar.(skrivet av en nush) höhö
<3<3<3

´


I believe in the feeling

Imorgon 14.00 befinner radiotjejerna (Jag, baby,emma och josse) i expressenhuset för att ha en intervju med mixmegapol!

home sweet home

snart är de sovdags för meeej :) skriver mer om nyköping imorgon puss

nykoping

jag sitter här i eriks rum, johns  bror.. är tröööötttt... ska göra en attack och lägga mig på rebecca fortessss

pussisar


Turn me on

God morgon älsklingar! Sovit gott? eller haft en allmänt fin natt! Jag tar på mig båda, haha ;)
Dagens planer:
Nu: duscha,frukost, fixa mig, stan?
15.00: Fira Lina och Mamma hos Lina vid skanstull
17.30: Vara i fruängen och då bär det av till NYKÖPING! En liten roadtripp blir det, riktigt nice!
därefter kl? vad är det?!

ps

köpte världens sötaste topp idag som skriker sommar. de gör jag med :(
sen självklart en chailatte med syrran, nushi och baby<3

Jag är tacksam älskling

Miranda är galen, hon har lånat ut sin mammas lägenhet till M.I.G! Det är tillit på hög nivå. Otroligt generöst och snällt. Ett gått ändamål(?)

Hoppas ni har en trevlig fredag sötnosar, puss puss emelie

något misslyckat.

Shanahan och jag hade tagit fel på tiden till affrodance, och de var fullt.
Så de blev ett antal cigg och tröst solade.. Japp jag är tillbaka på solarieöarna. 
så nu är jag såhär brun och fräsch.. eller inte

AFFRODANCE

hej då, nu ska vi skaka rumpan

I helgen bär det av till nyköping, till/med dessa härliga


Emma skicka fruktansvärda bilder från 7an?

HAHAHAAHAHAHAH

hej

har tappat gnistan för bloggen. som en pinsam tystnad.. blir snart ändring då jag ändrar mig ganska så ofta ..

SIS

I do love u.







knock them down

L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce

hiccup

Fan jag fick hicka! För mkt skrattande.. blir lätt så med min skönhet till syster (se bilderna nedan) HAHA!

MARI


WOOOW

Johan Falk ringde precis hem till oss ;) kunde varit Joel Kinnaman... han försökte sälja fiberkablar. hehe

verbal? inte idag inte


grodan


RSS 2.0