FeTT CooOL


lill lördag

var på imperiet igår (extra öppet) med fortes,max å sebastian. KULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idag har jag varit med max. vi luncha med matilda på woken. sen kom syrran miiiiin och efter de fortes också, stor chailatte på espresso! hemma nuuuu, fortes e i duschen och jag ska försöka sova nån timma:))))
Boka precis biljetter till Baksmällan 2 imorgon! Fortes ska äntligen få hennes present från mig och anna! Bio + middag. Vet inte vart vi ska äta än, hon har inte bestämt ;) men as soft hur som helst, jag anna och fortes <3
eller aa bara jag och fortes på middagen för IMORGON ÄR INGEN VANLIG DAG, DE ÄR MATTIAS FÖDELSEDAG :D :D :D så anna ska dit å käka, mötes upp sen. BTW hörrni, är ledig idag och imorgon. bääästa!
PUSS EMELIE

vaken nu? whyyyy

Jobbade till 23.00., skulle bara ut och ta ETT glas vin. Som blev två, på Rosen där Stefan nyss börjat. Begav oss till Cg, och blev en Corona. Taaaack som bara den att Timmie slutade jobb så jag kunde komma hem ordentligt. Hem till bästa Jullan. Kändes så konsigt att hon inte var med ikväll med mig Jerrie och Jasse.
Anyway, måste sova. Jobb och träning imorgon, PUSS M.

tråkiga väderhelvete

kunde inte sova igår! svin trött är jag nu, ligger kvar i sängen och har gjort de i typ två timmar.. Fortes kom till jobbet igår och höll mig sällskap och sen kom tobbe också, så mysigt! sen gick hon hem tidigare så när jag slutade smög jag in, haha och hon ba emelie du behöver inte smyga jag är faktiskt vaken. skööönt att komma hem till nån! skönt att vakna upp själv idag dock, känner att humöret inte är på topp haha. Behöver mat, cigg och KAFFE!
Jag saknar anna :( har inte setts sen i söndags. LUFF.
Hörs sen! EmeLIe

måndag 23/5

HAHAHA! japp de gjorde jag ;) och aaah.. tänkte såklart på min nushi när jag dansa och sjöng.. coolt!
Har haft en gryyyym ledig helg i älskade segeltorp med finaste familjen och vännerna! Hos emma i fredags, hos fortes i lördags. Söndag med mami och co. :)
Fortes gjorde godaste vattenmelons drinkarna!


fika på gården
Nu kom jag precis tillbaks till söder och ska strax gå till jobbet som varar till härliga 00.00....
En god nyhet denna fittiga måndag är att FORTES FLYTTAR IN HOS MIG DENNA VECKA! väntar på henne nu! Tror de blir jävligt fint faktiskt! Vi är ju vana med att sova/bo ihop men denna gång på söder, as najs!
PUSS PÅ ER

vem dansar warra WARRA just nu om inte Emelie Slemelie Poyeh??

hahahahahaaa, fint samtal fick man lyssna på efter ett mördarpass på jobb. 19-03 med alla fulla glada människor som tror att man känner varandra efter att de kommit in nykra, hälsat och sen gått förbi till att de blivit fulla. Då kommer standardkommentaren: "aaaah där är du ju gumman, hur är allting med dig?"
Japp, utbytte några ord med Paul ifrån TV, riktigt trevlig kille det. ICA reklamerna har alltid varit favvoreklamer- om man nu kan ha några??

Iallafall, är med Oskar och Jullan. Eller Oskar deckade fint på soffan efter ett kilo godis vi tryckte på hemvägen och Jullan somnade fint i sängen. Dags för mig också då kanske? .....HÖRS, M.

Anna asssssssss

HEJ ALLA GLADA (som anna på bilderna hahahha) ikväll är de jobb och sen till............ EMMMAAAAA B!!!!!!!!!!!!!!!!! partyyyyyy as taggad!! blir fint som fan! och på detta.... LEDIG HELG! NU KÖR VI :))))))
Love emelie

13 MAJ - JAG ÄR 20 ÅÅÅÅÅÅÅR!


12 Maj:
Innan jobb så va jag och becca hos mig och byggde, GRYMMA var vi!!

Jobbade sen direkt efter och under jobb passet kommer en stammis på jobbet och lämnar rosor och choklad till mig, sååå gulligt. Och när jag slutade kl 23.00 och skulle gå hem sa jag till de på jobbet att jag skulle minnas timman innan jag fyllde 20 och sa god natt, nej då springer min chef iväg och hämtar skumpa som vi står och dricker i baren. Efter de går jag iaf hem och där är fina becca som städat heeela lägenheten! så underbart. Jag bjöd tillbaka genom att köpa öl haha, vi gick ner till broder t och drack en varsin öl och hon sjöng för mig. Så aah 12-slaget firades där, tjusigt haha.
Efter detta gick vi upp igen, satt och snacka lyssna på lite musik sen va de sömn på schemat.
13 MAJ!!!: Vaknade upp sjuuukt kissnödig och då va fortes redan uppe, så hon fick leda mig till toan och jag fick blunda och lägga mig igen. Efter ett tag börjar de "Ja må hon leeeva..."  Men de är två röster, fortes .... och Tess!!! surprise! De kom med champagne, jordgubbar och smält choklad och sedan en cupcake och present.
Bästa starten på bästa dagen! Sen var tess tvungen att dra och jag och fortes var tvugna att ta tag i dagen! Det var handling och sista minuten städ.. de va ju inte mycket kvar men vi hade massa soppor och gammalt skit vi gick och slängde. JA och sen fixade vi praktikplats åt henne så hon kunde slappna av och då blev de såklart mer skumpa på de!
Därefter gick jag och mötte lilla älskade anna, hon gick och köpte nåt att ha på sig under kvällen och jag gjorde min premiär på SYSTEMET!!! blev en storhandling och kärringen i kassan bad om legg men grattade inte mig (så var tvungen att gå tillbaka dagen efter och då fick jag äntligen ett grattis i efterskott haha)
Hur som helst, anna och jag gick hem igen så började vi alla 3 fixa oss! Sen kom mami, toni och mormor och fixade med maten.
Tackar verkligen mami och mormor för deras fixande! Jag slapp köpa/göra ett skit!! Och så jävla bra blev allt!!!
Sen kom villner och släkten och vi åt hur mycket som helst och drack och de va sång och tal! Hur fint som helst. Sen kom carola och anton och släkten började tacka för sig och musiken höjdes ;)
Efter ett tag kom alex och finaste tjejorna!!! <3 skumpa och tårta bjöds de på!
Sen kom de lite fler folk och festen var igång!!!! Sarek dans och DELA dans!!!
Stämningen var på topp!
Sen drog emma iväg mig och ba emelie, nu ska jag bjuda dig på shottar hahahah. Så vi drog ner till brorsan och ja.. herregud! Efter vårt äventyr var de mat paus på donken sen tillbaka hem med lite mera sällskap. Sen höll vi igång och fyllan busade i typ.. alla? haha! Dock kom jag på en sak dagen efter.. Jag bjöd ingen typ, asså folk jag annars umgås mycket med utöver dessa fina människor. Haha. Jaja..
Kvällen och dan var heeeeeelt jävla fantastisk! Tackar verkligen alla som gjorde den så bra och lyckad som de faktiskt var <3 JAG ÄR NU 20 och LEVER LIVEEEEEEEEEET!

livi'n in my one peace

länge sen nu, hej!



trött, syns det? Var ute igår och firade Jasse som fyllde 20 år. Bra kväll, ända tills Etage. Etage är inge bra, inge bra alls. Ändå hamnar man ALLTID där på något vänster..
Sista dagen på mitt liv som jag lever just nu. Imorgon börjar allvaret, träning iaf minst 3-4 gånger i veckan. Något jag måste och kommer vara sträng med nu. Levt några slappa veckor nu och man mår inte bättre för det. kaos puss M.

GRATTISSSSSSS NUSHIIIIIIIIII <3

Min nushi fyller 20! wohoooo!! tyvärr kan jag inte va där och fira med henne, så jävla trist!
Käka precis indiskt med tobbe, anton och jocke, feeeett gott! Men nu ska jag gå till jobbet.. Ikväll hörrni! Då jävlarrrrrrrr. Ska på årets första (och enda) studentskiva med fortes, kan bli fett! :) På pure där vi hade våran <3 MEMORIES!
PUSS EMELIE

Too young to die

Känns som att jag börjar fjälla i ansiktet haha knas! Hope not. Men fan asså solen måste komma tillbaka nu..

Idag har jag haft världens typ softaste dag, legat i sängen hur mkt som helst, gaalet skönt. Sen gick jag och hyrde "Traffic" och "Too young to die" sen blev de en stor handling! Och nyss kom jag hem från jobbet, käkade en fin wienerznitsel. Mmmm. Åå nu ska jag kolla på den sistnämnda filmen:)
Nu har jag sex jobbpass kvar på min kaosvecka utan ledighet!
Sov så gott kära ni! Emelie

1 Maj

Läget? Jag är iaf bakis och svin trött! Hade en helt underbar valborg igår med fantastiska människor! Var på nilssons land i Järna. Så mysigt med mina tjejer, emma lisa fortes och självklart grabbarna också. Kubb, bästa musiken, brasa, grillning, basta, gitarr och sång. Perfekt!!! Dock gick hela resan allt för jävla fort. En kväll kändes för kort! Tog vara på tiden iaf, och utnyttjade timmarna fram till morgonen. Fint. Dagen efter väcktes jag av fortes som klappade mig på kinden. Sen softade vi där ett tag och åkte sen hem med emma och andreas och dom släppte av oss på deli där vi käkade fortes och jag <3

Fyller år om 12 dar, shiiiiit, sjukt BALL (läs nushi) haha. Oklart är de hur jag ska firas. Eftersom min käre kusin som fyller 8 timmar efter mig verkar ha paxat när jag vill fira med släkt. Bajs.

Myser med mami i soffan hemma i segeltorp. Och vi båda är så döda så ska lägga oss typ ... nu. Ska ligga och lyssma på musik och gosa in mig i sängen. Seriöst sängen hemma i mitt rum här är fan den skönaste! Sover så jäävla bra här hemma i älskade segeltorp! Ångest nästa vecka, jobbar 8 dar i sträck..

Jaja, sov så gott, puss och kram. God natt. Emelie


RSS 2.0