tråkigt

kom ifrån super tidigt från jobbet! mina enda gäster var ungdomar, varav ena frågar lite stöddigt, 2Har ni en drink lista eller?!2 Och jag kollar på flickans legg och då fyllde hon alltså 18 år IDAG haha. Sööööt!
Sen Käkade jag mosaka och de va i princip min kväll på jobbet. puss och tack för en tråkig måndag! Emelie

Mår bättre idag


& det var den dagen

suttit i soffan sen jag vaknade, inte rört en fena. Eller jo, duschade nyss och städade. Typ det ja.. hatar att slösa bort dagar!


blääää

Hej! Är i segeltorp, fick lov att ta ledigt idag, mådde skit, mamma kom akut in till söder och hämta mig haha. Sjuuukt svullen underläpp, typ jätte läskigt. Mami lagar wok.. Följde med min älskade syster till gustavsberg där vi släppte av henne, och hon ska ännu en gång åka till sin ambulansutbildning i torpshammar, 1 vecka. SUGER! Nej livet är inte på topp fan. Puss hej, emelie

lördag, igen

sovit i 5 timmar känns inte som något vidare bra. var ute igår, först på förfest i höllviken hos jesper, med bland annat robin, basse och en annan. Mycket trevligt var det, satt i sofforna och sjöng gamla låtar till youtube samtidigt som vi drack lite vin.
runt 12 tog vi taxi in till slagt, och var där till stängning. Träffade på Linus och Jocke, och beslutade att åka hem till Linus och efterfesta. Stekte köttbullar och gjorde macaroner. Jävligt gott. Satt och snackade tills klockan blev 6.30
Kändes som om det var dags att åka hem, tog en fin taxi hem och somnade som ett barn.

Värre att vakna 5 timmar senare pigg och glad. Hanna är så söt med sin lilla ögonbindel och kudde över huvudet. försöker nog dämpa huvudvärken, hihihihi.
Skämt och sido, ska kolla lite bevely hills nu och sen gå en promenad med Linus.

pusskrampusskrampusskram M

high on life

sitter i soffan med en godisskål på lätt över 1 kg bredvid mig och lille Hannisen. köpte hem godis ifrån just hemmakväll och plötsligt: varför inte köra en hemmakväll?!
Överskönt. Skulle egentligen gått till Friday's och mött upp Fidde med några fina vänner och tagit något glas vin. Men känslan slog konstigt nog över till chill. Tur det, skall ändå upp 8.30 imorgon. Första jobbdagen! galet.
Det känns ändå jävligt bra, har varit ledig för mycket nu, dags att börja jobba också. Tjäna in lite moooney :)
Imorgon skall vi till Jesper, i höllviken på förfest och slagt på kvällen. Som vanligt :)
Sjuka är att det varit ett slakthus för länge länge sen, överball ställe. Typ dubbla grooodan.

Ska nu fortsätta kvällen som jag började den, puss och kram. M


GRATTIS BÄSTA MAMMA

Riktigt jävla fint hos min mirre igår! Blev dock tre timmars sömn.. Var tvungen att ta en powernap när jag kom hem. Grymt skönt.
Anna och jag har fixat, städat och handlat hela dagen inför en överraskningsmiddag till mami på hennes födelsedag!

Förrätt: Bruschetta
Varmrätt: Lasagne (dock lagad av mormor, hon och morfar var en del av överraskningen)
Efterrätt: Chokladfondue

Haft en underbarkväll med familjen! Nu ska jag och Anna fortsätta vårat kära prison break kollande!!!!! Sweeeet! Ligger på slutet av säsong 3. SOFFAN NÄSTA! <3 / Emelie

Januari

Jaaa hörrni! nu ramlar de in inlägg haha.. Vi hade fan en bra eftermiddag, diskuterade stora saker som framtiden och bebisar! JAG VILL HA EN BEBIS! Först gå runt med en feet gosig mage och sen föda en mini emelie. ÅÅÅÅH:) Sen nu när jag följde flickorna ut så träffa vi på gudrun skyman i min port! Sa att jag var orakad och gillar kvinnans makt och då sa hon att jag mer än gärna får va med i hennes parti. Eller inte..
Hur som helst nu ska jag platta håret och packa! Sover som sagt hos mirre ikväll och imorgon bitti möter jag anna för att göra en sak jag inte skriver här och sen raka vägen till segeltorp! Och spenderar natten där! ÄLSKAR ATT VARA LEDIG! LOVE
CURLYYYYY

vad ska jag välja på menyn.... tipps sötisar



FÖRSTA PUSSBILDEN PÅ OSS!

va hände?!?! anna blev fett kärleksfull! Se där mamma

tisdag

Precis käkat lunch matilda och anna är här! Ikväll är det middag i mirres lägenhet som gäller, ska bli så kul att äntligen komma dit! Ska möta upp henne på hennes jobb och köpa mat sen till henne och så sover jag där! Imorgon fyller mami år!!! Puss Emelie
Hittade nåra riktigt fräscha bilder på mig och mathi ;)

ensam hemma

insåg nu att det är första gången jag är helt själv i lägenheten. På dagen är det inte farligt alls, rätt skönt att det är helt tyst. Jobbigare på kvällarna när det är mörkt- tur att man har H vid sig typ hela tiden. <3

Idag daa, skolan mellan 10-12.00 bara. Workhop med essäskrivning, blääää-hemskt är det! Jag och Sandra gick till malmö nation idag också och anmälde oss, sjukt nice med kår-fester. Det verkar vara helt galet!!
Ska plugga nu till Hanna kommer hem ifrån gymmet, sen sova. Eventuellt kanske träffa D. Behöver det.

puss alla, M

:)

Räv udden: Chicago - If you leave me now
Livet kan vara bra vackert. / E

$$$$$$$$

Helloooo. Hade så stört lugnt på jobbet.. Och så snackar jag med mami i telen som säger att det tydligen är årets fattigaste dag. JO TACK, de märktes på jobbet haha! Hemma nu iaf och har 2 lediga dagar att se fram emot, faantastiskt. PUSS Emelie

kyss mig

ont som fan i magen, vet inte vad det är..tror att det beror på stress och oro. känner mig helt tom, utblåst och jag kan inte riktigt tänka klart.
Ska sova riktigt tidigt idag, måste ta igen all sömn som jag gått miste om.
Glad att jag har min H i samma lägenhet, under samma tak nästan hela tiden. Tack för att du är du!

ska se film nu, eller sova kanske.
Ha en fin kväll, M.

måndag morgon

Hallå där, efter 12 h sömn! Käkar frulle och ska ner till tvätten strax. Blir en riktig lugn dag innan jobbet, ska softa runt i mjukis och tvätta lite varvat med sex and the city. Emelie

söndag 23 januari

Hade världens bästa dag igår med mamma och mormor på stan! sååå kul! Inget kläd-kollande typ, däremot lunch och glass och mat-shopping.

Kvällen blev jävligt bra tillslut också, var på avskedsfest med mirre och sen drog jag och matilda till imperiet och hade de najs som fan. En fucking timmas sömn för mig dock, URSH OCH FY. Hahahaha. Jätte dålig stämning imorse.. hehe. Jaja, eeh idag plockade mor och mormor upp mig i hornstull och vi drog till annas work och käkade gryyyym sallad! Skrattade tills jag nästan grät, så helgen har jag mestadels spenderat skrattandes med mamma och mormor. Sen hur som helst körde de mig till jobbet och jag jobbade och nu är jag hemma och kollar på Sex and the city, för ovanlighetens skull. Ska ringa min mirre nu också. Puss på mina älskade som gjort min helg! Emelie

cph

hooola!
Precis ätit lite chirre. Degar med faceb varvat med en massa plugg. snark,..
Kvällen igår var bra! Började hos Martin med lite folk, rätt lungt. Bestämde oss snabbt att ta en taxi till baren där Tim jobbar och överraska honom lite. Champagne och glada människor fram till kl 2 ungefär. Drog till falaffel och kebabstationen och beställde en stor pommes.
Trötta, drog hem och sov.
Dennis gick nyss och Hanna ligger och myser i soffan. Fett seg dag till att börja med, gick upp kl 12 och gjorde pannkakor till de små barnen.

Nu ska jag duscha, ändrade planer. Ska hem till Robin snart och äta tacogratäng och dricka vin. Sen kommer en massa folk ifrån hans jobb (jobbar på sturup, i Cph) och förfestar med oss.
Runt 11 ska vi ta ett tåg över till Cph och festa där ikväll. GALET!

Hörs imorgon! Måste pluggaaaaa..............M


nu ska vi ha en fin dag, mami och jag


hallå hallå :)

god morgon, försökte skypa med hannah och josse men de var tydligen värdelös mottagning på nån av deras LYXIGA ÖAR i asien! Tänk om man var där istället för hemma och fast i dessa deprimerande slask månader!
Kan tyvärr inte hoppa på första bästa plan så får väl finna mig i att jag sitter hemma, äter frukost och kollar på sex and the city haha. Idag ska jag lämna mitt kära söder och åka till city med mamma och mormor. Mami plockar upp mig så ska frsächa upp mig. Hehe..
E.Poyeh

AAAA

Såååja, hemma efter jobbet.. Hade strömavbrott för andra ggn inom loppet av 3 månader på jobbet. Men ikväll var den lindrig så de va ingen större fara, skrattade mig igenom de sista timmarna, är så jääävla övertrött haha MIRRE, är den människan jag borde hänga med nu!
De jag tyckte var positivt i inlägget innan, att anna och matilda skulle komma skedde inte ens, flickorna kom alltså INTE.
Jaahaa.. Nu ska jag dra nåra avsnitt av sex and the city (AS USUAL) sa jag att jag fick boxen i julklapp?
Hur som helst är de de jag gör om kvällarna kollar på sex .. eller på Prison break.. desvärre har jag inte de avsnitten jag ligger på här så jag kan inte kolla på de.. otroligt frustrerande. Ja och inte röker jag heller, har klarat mig i hela 10 dar, OMG. Inte roliga 10 dagar kan jag garantera.. Ett och annat psyk bryt!!!!! Men som jag säger heela tiden: Detta är fan inte den sista ciggen jag rökt, börjar jag igen så gör jag.
Men då vet ni jag har blivit en riktigt tråååkig hemma sittare här på söder, första månaden var jag ute i princip hela tiden men nu.. neeeej bara kollar på mina boxar i min sjukt osköna soffa ;)
God natt, JAG ÄR LEDIG IMORGON!!!!!!!!!!!!! emelie

FREDAG!

helloo babes

softar lagom i sängen medans hanna sover. lyx att inte plugga, hon sover hela tiden, jag som borde vara trött istället? right..
ska snart iväg hem till martin, vinkväll.
Imorgon ska jag och H ut med två tjejer ifrån skolan, en går i min klass och den andre har jag ingen aning om, jo typ något med programmering. Ska till noice, ett uteställe här i Malmö.

Skolan idag, workshop. Riktigt kul faktiskt! Föreläsningar somnar man ju typ på? men detta var fett nice. satt med hela min del av klassen, alla 2or och lärde oss varandras namn i en halvtimme. sen fick vi snacka och plugga bäst vi ville. helskön mats, läraren är.
Måste duscha snart, byta om. Köper nog med mig en fin pizza hem till martin.

Nushi, smsa mig om skype!! får aldrig tag på dig.

trevlig helg! M


SYSTER

Anna och jag har haft en speciell fin dag tillsammans, haha. LOVE U! Nu är vi hos mig har precis käkat.. Trötta så in i helvete och jag ska strax bege mig mot jobbet.. fuuuuck!
De positiva är att anna och matilda kommer och äter där ikväll

hej med er


FrEdAg

Äter frukost, kollar på sex and the city och pillar lite med datan! Så ser vanligtvis mina mornar ut förutom de med datan, för de är nytt men jävla mig underbart! Ska möta Anna och Matilda på fika? lunch väldigt snart på Fotöljen som cafeet heter.. Sååå jag borde hoppa in i duschen och göra mig startklar. Jobbar ikväll, ledig imorgon! LÄNGTAR!!! puss E

God morgon

Nu ska jag kila iväg till Sats medborgarplatsen, ca. fem min härifrån och träna.
Som ni ser är de typ fortfarande mörkt... Haha men det här är mitt nya liv att gå upp tidigt och "fånga dagen" har liksom annars alltid sovit till typ 14.00, inte hunnit göra ett skit förutom att gå till jobbet. Missat allt dagsljus osv. Men nu går jag upp i tid även fast jag inte lägger mig i tid. Vilket resulterar i att jag är trött- nerå detta ska fan ge mig mer energi ;) Jaja, ses snart. Puss

Hemma från jobbet


JAAAA

JAG HAR FIXAT INTERNET!! mobilt bredband, ska ner till tvätten en snabbis ;) hörs soon!! puss emelie

sjuk dag, sjuk helg -uppdate

vaknade med trött ögon och trött kropp. suttit i SKOLAN hela dagen !!!! Oh my vad detta kommer bli svårt, men samtidigt roligt. Hoppas hoppas.
Träffade en jättegullig tjej som hette Sandra, lär hänga en del med henne i skolan och efter skolan då det är mycket plugg. Hanna var också med idag för att stötta, kändes bra!

Helgen: heeeelt galen.
i onsdags kom Hannas mamma till oss för att lämna av hennes sista kläder. Vi gick runt i stan hela dagen och handlade bland annat en vattenkokare och en hårfön.
Deckade framför en film på eftermiddagen och senare gick vi ut och åt på Jensen's.
Telen ringde mitt i maten och Martin skriker koooom till mig, och klick.
Bestämmer oss för att dra dit (inte Lena då, haha) och chilla med dem resten av kvällen. Men chill blev det inte så jättemycket av. Andi ifrån USA är på besök (jobbade tillsammans i Kos) så det var fest.
Kom hem trött och somnade dirr med några fina.
Torsdag kom Glenn, Thomas, Jossan, Vickan & Sara hit. Hängde på fridays med Dennis, Robin och Henke på dagen och chillfest hos oss på kvällen.
Firade att kommade dag var reunion och kvällen till ära då alla de hade kommit:)
Fredag, REUNION! Sjukt ball kväll. Det var allt ifrån fernet till rosé med nästan bara kos människor. Alla workers + turister. Deep, nattklubb fram till kl 4a och på något vänster hamnade jag även på en skola mitt i natten (??) Blev hämtat med en taxi + Donken. Perfekt avslut på en perfekt kväll!
Lördags var vi döda. Segade hela dagen men på kvällen var det förfest hos Martin. Stack dit och ännu en kväll var det minireuion med sånger, eclipse of my heart bland annat. Drog till slagt, uteställe runt 11 och kom hem fint vid 4a tiden.

Söndag, fotboll på fridays, död på kvällen med film och fina människor. Sova tidigt!

Det var min fina helg, puss på er alla som gjorde den! M

RÖKFRI

Hej hej. Bitchen här! Har inte rökt på snart 2 dygn.. SAJK jag gråter och är förbannad om vart annat. Skjuuuuut meeeeeeeeeeeeej.. Sitter med Hannah, Josse och Elsa för de 2 FÖRSTNÄMNDA åker till ASIEN.. Kommer saknas, oj oj oj <3 Jobbar ikväll när dom har riktig avslutning så passar på nu. Puss EMELIE

less på dig..

klockan är lite över 7.. sitter i soffan och glor på något tråkigt tv program. hanna och lena fixar med hannas saker, ingen aning om vad de gör faktiskt.
Börjar smått bli hungrig tror jag. Orkar inte känna efter, har egentligen bara lust att gå och lägga mig. Känner mig trött och irriterad.

om 2 dagar är det reunion. Taggar till det istället, börjar med det imorgon. Då kommer Glenn & Thomas, Vickan o Sara.

Love U, M

...

Hannas mami kom nyss, sitter i köket och gör oss iordning. ska snart ut på stan och äta lunch. troligen sushi! :)

Allmänt irriterad och trött..
hörs senare, puss M

01.16

heello finisar!
Ligger i sängen med faceb. och en sovandes hanna.
Har spenderat dagen med att gått runt på stan och delat ut cvn helt villt i olika butiker. Åt en lunch med Henke och tog sedan pågatåget till Martin och co. Åt lite nudlar och kollade på biggest loser.
Robin kom hem och vi bestämde oss för att gymma och sedan äta tacos hos mig och Hanna. Så blev det också.
Martin och jag bestämde oss först för att gå en promenad, som blev 2 timmar lång. Hade inga tår när jag kom tillbaka men då vare dags att springa till bussen för att hinna till gymmet och teckna gymkort på 24/7.
Gymmade, killarna solade också (Robin, Henke och Dennis, som vi mötte upp på gymmet)
Stack till Caroli (köpcentrumet) som ligger precis vid oss och handlade kvällens mat och choklad.
Mysmiddag samt filmkväll.

Imorgon kommer Hannas mami hit, måste städa lite så det ser fint ut, fast vår lägenhet är superfin redan så kanske struntar i det iaf :)

pusskram M.

mysi

precis druckit té med hanna och dennis. Kvällen spenderade vi hos Micke tillsammans med massa fina vänner. Köpte med oss chips, dipp och coca och beställde hem hämtpizza.
Jag och Robban tröttnade tillslut och hittade massor av roliga kläder, alltså började vi klä ut oss och resten hakade fint på.

Nu blire sängen och kolla the hills, säsong 1. Imorgon ska vi till Lund och kolla hur skolan ser ut.

Godnatt hjärtegullisar. M



en bit av soffan/tv hörnet :)

malmö

sitter i sängen och skypar med Lisa. Känns sorligt men samtidigt kul, kul att man kan prata men sorligt att vi är långt ifrån varandra!
Hanna är i köket och lagar lite mat. Mamma och pappa åkte nyss, inte gråtit såhär mycket på länge. Känns jobbigt. Just nu känns allting lite jobbigt, man vill bara komma in i detta. Så mycket nya intryck och en helt främmande stad utanför dörren.

Ska snart hem till Micke och chilla med film, cola och chirre med dipp. Tydligen är det en standard på söndagar, pizza också. De ska lära oss allt de kan om hur man gör det här i Malmö. Haha

Hörs lite senare!
Saknar Stockholm, saknar mina fina. <3 M

nushilove





Alltid, oavsett olika platser. <3 dig


haha vad hände

gjorde en ledsen gubbe och nu försvann han, gick in på bloggen och såg han på sidan. haha sjukt

sitter och dricker samsung vatten på flaska med tårar i ögonen. Snart lämnar jag denna fina stad, för ett tag iallafall.
Nushi sköter bloggen fint ifrån Sthlm & jag kör ifrån Malmö. Lär bli rätt sjuka inlägg där nere. Men that's me.
JAG ÄLSKAR ER, mina finaste vänner.

pusspuss M

KOM OCH HÄLSA PÅ OFTA!!!!

bye bye stockholm

IDAG FLYTTAR JAG!

Känns overkligt, jag har nog inte fattat det ännu. Känns nog som det när mamsen och papsen lämnar staden på söndag kväll. Först då när man är helt ensam (eller tja, med Hanna förstårs) så kommer man nog mer inse vad som faktiskt har hänt.

Bilar ner, tar väl ca 6-7 timmar om man räknar med alla matstopp och sånt. Lär sova en bit iallafall, dödstrött. Har inte sovit på hela veckan, mardrömmar & en nervositet har nog spelat in en hel del på det.
Men detta är något roligt som jag ska göra, får inte glömma bort det. Det kommer nog kännas mycket avslappnare när jag har bott där runt en vecka, hittar till busshållsplatsen, till stan (även fast jag bor mitt i den) hittar till mataffärer, och framförallt till SKOLAN!
Börjar på universitetet den 17e. Alltså om 10 dagar vilket är ingenting. Herre jag som inte trodde jag skulle börja plugga i första taget. Däääär hade jag fel, sjukt. Fast plugga två dagar i veckan, två timmar om dagen räknas kanske inte som det största plugget direkt.
Måste hitta ett jobb också... det är ett problem som jag löser senare. Alltså typ imorgon.

Ska jobba klart nu, eller tja det finns inget att göra så ska återgå till faceb. ett tag till. SISTA DAGEN på detta jobb, överlycklig. Aldrig mer detta.

puss M



sjuka människa, idag flyttar vi!!  Jag älskar dig.


mina fina









<3<3<3, m

tjejkväll + hockeykväll

Mycket mysigt ikväll med mina fina tjejer. Åt middag tillsammans i Slems lägenhet på söder, perfekt läge! Äntligen fick jag besöka den finis!! love u

Annars då, drar om 1 dag nu..om man räknar tidsmässigt. kl är ju faktiskt 00.11 så.
Ska äta brunsch imorgon hos Becks och sen hem och möta Hanna som kommer över med grejer. Middag med familj & släkt och sen bedtime.
Kul att jag redan kan morgondagens planer utantill och innan. Ingen spontanitet här inte, bad.

Tråkigt att Sverige kom 4a i VM. Kunde lika gärnat spelat finalen nu som går 01.30. Istället är det Canada mot Ryssland. Inte värd att se eftersom Sve skulle spelat istället för Ryss.
Blir kanske film nu med daddy.

Sleep tight, M

2 days left

Hello snyggisar

inte imorgon, men dagen efter. - Malmö.

Sitter på Östermalmst. idag. Soft att bara jobba 4 ½ timme. Ska hem sen och fixa med packningen. Fina daddy hämtar upp mig med bilen. Ska nog förbi Lisis lilla bageri påvägen hem. Någon som har en aning om vart den ligger btw? :)

Runt 5 ska jag in till stan för att möta upp Timmy. Ta en fika och sitta och snacka en massa under en snabb timme. Direkt efter det hem till Nushis fina lägenhet (som jag ännu inte sett!!!) med alla tjejer. Kommer bli en riktig myskväll med mycket snack och mat. Älskar sånt med sina bästa vänner.

Imorgon är man ledig också. Toppen! Ska äta brunsch med T, B och C. Himla mysigt. På kvällen/eftermiddagen kommer släkten hem på middag och fika. Ett litet hej då-kalas.. kommer börja gråta.
Ska ringa min käre far nu.

Hörs senare finisar. LOVE U, M.


ångest

Heeello, softar galet i soffan. Har precis fört över hyra nr. 2
Hur sjukt är det inte? Andra hyran och jag har inte ens flyttat? haha, pengarna bara rullar ....iväg??

Mamma langar iväg en lagom rolig kommentar: "jaha Malin, ingen mer shopping och ingen mer alkohol (gå ut på krogen) för din del tills i höst då".
Kändes som ett slag i magen. Ofc att jag kommer att gå ut, tänker inte sitta hemma varje helg. Får väl vara ett litet drink***** ett tag. Haha
Det ska nog fungera tror jag (hoppas jag). Bara man hittar ett jobb som betalar en helt ok lön så.

Sålde mitt gymkort igår också, vet inte hur detta kommer att bli. Inget gymkort=inge gymmande. Inge fotbollsträningar=inge träning.
Massa filmer på Hannas externa hårddisk=massa chirre & dip.

Tror att jag kommer att gå ut och springa varje dag. Morgon, dag och kväll.


Pappa får också ur sig en vacker kommentar: "Jaha, då har vi ett rum ledigt för uthyrning..... "
Jag- NEJ, ALDRIG!
Pappa- asså Mallan (asgarv) ...asså jag skoja bara.
Jag- de va ju så roligt.


Ska packa lite mer nu. Bara för att. Puss M





Kommer sakna er!


Haha en sjuk sak. Mamsen fixade precis faceb. Sitter & frågar tusen frågor medans papsen sitter inne på faceb. i iphone.
Jag sitter själv inne på min egen faceb.
<3 min family.

Big Love Maaaallan.

3 dagar..

Ännu en dag har passerat, nu börjar nerverna spela in på riktigt. Shit shit.
Ser mycket fram emot morgondagen hos lille Slem. Sista gången på kanske en månad jag får träffa mina fina bästa tjejer! :'(
Men sen blir det åka av i Malmö.. ooom ni ska komma ner och om det kommer bli fest då!! Ser fram emot det.
Ikväll ska jag packa, eventuellt träffa Johis en stund. Sen kommer Hanna över med sin packning. Bila ner på fredag tar väl runt 6-7 timmar. Lär ju stanna ett antal ggr och käka osv vad man nu gör.
Kommer säkert glömma att ladda ipoden bara för att. På något sätt lyckas jag alltid. Varför?

Mina små älsklingar kommer jag sakna något otroligt. Tar med mig två tavlor så jag kan sitta och titta på dem ibland, wille har även gjort en té kopp som jag fick för att jag ska flytta..




pusskram M

hello finisar

skulle inte ha jobbat idag, skulle hängt med Tess & gått på Marc Jacob's rea. Men fick rycka in iallafall, onödigt om du frågar mig. Varför - inte gjort ett skit på hela dagen. Pengar får jag iallafall.
4 dagar, känns som om tiden inte räcker till något. Mycket som skall göras innan och många man vill träffa. Hinner inte riktigt med :( stress stress.

Tråkigt har jag nu iallafall, ska försöka kolla på sl hur man kommer hem härifrån. Är någonstans i Sundbyberg. Åkte taxi hit, så har INGEN aning vart närmaste t-bana/pendel ligger....

pusskram M

2a

Ja jävlar, var något slut, vaknade nu efter 12 timmar.. Igår var den slappaste dagen hängde i princip i soffan hela dagen med mamma och toni, sen en lunch i mormor och morfars soffa <3 haha. Sen joinade syster som var döden själv hahaha, wok och filmer på kvällen. Så ja uppenbarligen spenderades dagen på soffor. Men en bra dag var de ;) Jag ska ligga lite till i sängen sen ska jag göra dag av de hela.. Och måste träffa Malin innan hon drar också, ser att dagarna bara försvinner!!! <333 Hörs sen, god natt en stund till. Love emelie

jag dööör

5 dagar kvar, sen flyttar jag!!!!


<3<3<3 M

hejhej 2011

Nytt år, nya möjligheter! Inte speciellt bakis, fick för mig igår att rödvin i kroppen när man ska sova inte är så bra. Så det fick åka upp. Fräscht? Nej haha.
Kvällen var annorlunda, inte vad jag hade förväntat mig. Firade in det nya året med människor jag inte brukar umgås med annars (fast mycket trevliga), fick en raket på mig detta år också, vet inte hur jag lyckas(??) så min nya fina klänning gick sönder totalt osv.
Men middagen var iaf super, riktigt god mat med sällskap av mina finaste vänner. <3 D var bäst!

Pemmie, vad hände med Gubben i lådan dansen? Du vet att du är skyldig mig den innan jag flyttar. Älskar när man "slår flaskan i huvudet" :D hahaha


Näe, ska beställa en fet pizza nu med en 2l cola. PUSSS M



min bästa!

bakis såklart

Jahapp, då var det ett nytt år! 2011, hoppas på ett bra år. Nyårslöften: ZERO. Eller jo, börja laga mat hos mig, istället för att hela tiden äta ute! Seriöst frukost,lunch och middag.
Nyårsafton var ej 10/10 .. alltså inte det bästa, närmare det sämsta. Men middagen innan med tjejerna var supergod och trevlig! <3 Men aah, nya tag 2011 för faaaaan. Puss och kram, Emelie

RSS 2.0